Beni doktora götürecekmiş

Eş yokken yanımızda saçmalıyorlar.Hepsi de aynı.Görüşme sen de eşin yokken ailenle beraber ol sinir olma.Ben 7 aylık hamileyim 6 aydır eşim görevde şuan hala görevde 5 ay ailemle kaldım.Gel bize bak dediler diye eşim demediğini bırakmadı ailesine,ben yokken benim ailemin yanında işin yok üzerler kırarlar,ulaşamam sana Dedi.

Yani onlar böyle laflar ederler.Sen uzak dur yeter.Bizde de eşim de problem vardı ameliyat oldu ama inatla inanmıyorlar,problem sende sen git doktora diyorlardı.Şimdi anladılar ama hala aynı cahillik üzerlerinde.

Allah yardımcın olsun eş uzaktayken hamilelik,çocuk bakmak çok zor.Senin durumun daha da zor.Hiç düşünme onları herşey rayına Oturduğunda olur zaten.

Ya biz aynı şehirde yaşamıyoruz normalde ama telefonda filan 2 günde bir görüşürdük eşim kendi akşam 1 er dk konuşurdu annesiyle öyle kısa. Şimdi buraya gelince böyle oldu yüz göz olmaktan korkuyorum

Ya sizin durumda çok zor allah yardımcımız olsun. Yaşamayan bilemiyor . Kv dün dedi ki hastalanırsan oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi. Ben ağlıyorum bu sırada dedim ki sende yeni gelin bakarsın hiç dünür gezmedin gezersin dedim. Oda ben seni istiyorum diyor

Hiç girme böyle muhabbetlere,üzme kendini. Evini de bulduğun gelin temizlesin diyebilirsin amaEs yokken asla hamile kalma .Ben de asker esiyim .Hamile olduğumu da ,bebeğimin down olma olasılığının yüksek olduğunu da,parmaklarının ve eklem yerlerinin gorulemedigine dair raporları da tek başıma iken elime tutuşturdu doktorlar.Bu ko usmalari hep telefonda yaptik.Hatta önce testlerin sonuçlarına bakar yanınızda birisi yok mu derlerdi.Seker yuklemesinde,kan alinirken hafiften fenalaşan,eşinin koluna girip "ay aşkım çok kötü oldum " diyenleri yıldız savaşları filmini izliyormus gibi gözlerimi iri iri açarak izlerdim.Cunku ben elimde tahliller,kolumda çantam ,iğne yerine pamuğu bastıra bastıra beni ise götürecek minubuse yetişmeye çalışırdım.İkinci hamileliğimde anladım ilkinde neleri kacirdigimi.Gercekten hamile olmanın keyfini ikincide yasadim

Ne güzel hayranım böyle insanlara gerçekten. Bu hassasiyet herkese nasip olmuyor . Ben 10 günlük evliyken kayınpederim vefat etti ve evliliğimin 4. ayında kayınvalidem çocukları olmuyo mu diye görümcemden haber yollamıştı :) ve şuan 3. Yılım hala çocuk yok evet tedavi görüyoruz düşünün şuan ki baskıyı:))

Doktora götürse ne olacak ayol bebe yapmaya adam şart :) ne değişik insanlar. Ben evleneli daha bikaç ay oldu bana da soruyor eşimin ablası. Torun istiyormuş. Balayına gittik yapmadan gelmeyin dedi umursuyor muyum hayır tabiki.

İlk gebeliğiniz sağlıklı mı doğdu peki? Konu dışı oldu merak ettim kusura bakmayın

İlk gebeliğiniz sağlıklı mı doğdu peki? Konu dışı oldu merak ettim kusura bakmayın
Evet canım.Amniyosentez yaptırdım down olmadigini orada öğrendim.Parmaklarinin olduğunu ise kucağıma verdiklerinde

Oğlum üzerinden atar mı dedi? Mübarek gün insan nasıl cinnet geçiririn örneği gerçekten. Sinirlerim bozuldu

Offff çok üzüldüm şuan ya çok geçmiş olsun

Offff çok üzüldüm şuan ya çok geçmiş olsun
Canım hepsi geçiyor kızım şimdi 8 yaşında.Ama esine sarılıp ağlamak var,telefonda ben napiyim ? diye sormak var.Hamilelik çoğu kişinin düşündüğü gibi tek kişilik bir süreç değil.Birinin yanınızda olup "herşey gecicek,ben varım " demesine ihtiyaç duyuyor insan

Bende bunları bildiğim için şuan istemiyorum

Sizi tebrik ediyorum benim eltim geldiği ay hamile kaldı:) 2 cümleden biri hamileyim hamile ilk torun :))) biz 4. Yılımızdayız. 9 ay önceye kadsr hiç düşünmedik. Ama bu gerizekalı onların olmuyor benim oldu diye geziniyor ortalıkta. Sizi tebrik etmek istedim sormadan insanların kararına saygı duymanızı.

İşte böylesine elti fesatlığı diyoruz biz :) bizim ülkemizde bebek istememe gibi bir şansın olamaz. Bebeğin yoksa olmuyordur mutlaka :)

Allah isteyen herkese nasip etsin.

Düşünemiyorum evlerden ırak :) hiç kafanıza takmayın, tedaviyi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Allah en kısa zamanda nasip etsin tüm bebek isteyenlere.

İşte böylesine elti fesatlığı diyoruz biz :) bizim ülkemizde bebek istememe gibi bir şansın olamaz. Bebeğin yoksa olmuyordur mutlaka :)

Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin kuzum teşekkürler :) valla beni bile şüpheye düşürdüler acaba 4 yıldır mı deniyordum:)) eşimin arkadaşı geldi kadın zarf arıyor CINIM SINIRIM TEDAVİ GÖRÜYORSUN:)) Dedim yooo. Ee seni devlet hastanesinde görmüşler:)) tatlım tedavi olacak olsam Üst düzey bir hastane tercih ederim sen miyim ben:)) basit bir kan verme işiydi dedim:))kadın susuverdi. Millet delirmiş geçrekten kimseyi maddiyat vs ile vurmam ama kadın kaşındı:))

Yuhhh valla millet ne fena olmuş

Şuan eşyaları topladım annemin evine yola çıktım . Eşimede dedim ki rica ediyorum bu süreçte şurada kal filan diye beni yönlendirme dedim istediğin yerde kal lütfen ağlama yemek ye sana birşey olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…