beni çekici bulmuyo olabilir mi...???

üzme kendini yaa bazende çok sevdikleri için dokunamıyolar pişman oluyolar ama erkeklerin mevsim gibidir kendi kabuklarına çekilip düşüncelere dalması bence iyi düşün iyi olsun canım kızlarında dediği gibi şimdi maddi manevi bi telaş içinde yani adam bide iş ciddiye binince rengi değişiyo ööle demekki çocuk gibi hissediyo evleneceğikadınsın ya sen onun ona yakışır bi tavırmı takınmaya çalışıyo acaba nedir..bende mesela böle küçük yakınlaşmalarda filan deilde hani normal bi zamanda bile sözlümün morali bozuk olunca gidip kendimi yiyorm sonra bi gün geçmeden kendi ağzından dökünce anlıyorumki haa buymuş meğer adamın sıkıntısı kendime kızıyorum bu sefer bu ne kuruntu diye..boşver sevdiğinle evleniyon her anın her tatlı telaşın tadını çıkar..

Her insanın düşüncesi Allahtan korkusu farklıdır. Dediğiniz gibi cemaatten dinine düşkün ve neyin günah olup olmadığını biliyo. Ben taktir ettim gerçekten çok hoş bir davranış bende istemem erkek arkadaşım beni her dk öpsün sarılsın bana uzak şeyler. Evlenince başka tabi ozaman birbirinizin olucaksınız. İlerde bişey yapmazsa sorundur bence. Kafana takma canım. Sevmiyosa asla bir erkek nişan yapmaz elini bile tutmazdı yani. Çekici gelmesen evlenirmi sence, her erkek güzelliğe bakar. Bu arada kimsede yanlış anlmasın herkesin korkusu farklıdır diye. İnsan kafasındakine göre yaşar.

ne yazık ki emin değilim hatta sanırım aşık değil... sanırım mantığına uygun olduğum için benimle beraber... nasıl bu kadar emin konuşuyorum, çünkü hislerim çok kuvvetlidir benim çok nadiren hislerim beni yanıltır, tabi umarım bu da o nadir anlardan biridir ama.... neden böyle düşünürken hala birliktesin diye sorarsan da çünkü ben çok seviyorum ve ne yazık ki vazgeçemiyorum... sanırım da son demlerimizi yaşıyoruz her geçen gün biraz daha uzaklaşıyoruz.. son bi haftadır hele....
bilmiyorum canım geçmişinden hiç bahsetmez hiç bilmem... o yüzden aşık olduğu biri var mıydı bilmiyorum ama korktuğum ve hissettiğim şu anda başka birine aşık olduğu ya da en azından etkilendiği....

sanırım bu sadece benim kafamda yarattığım bi senaryo değil görüyorum ki burdaki çoğu arkadaşım aynı şeyi düşünüyo ki çoğunluk hayatında biri olduğu ya da en azından birinden etkilendiği görüşünde... biliyorum canım bu şartlarda ben de evlenmek istemem ama vazgeçemiyorum da... ama yoruldum beni sevmediğini düşündüğüm bi adamla değil bi ömür bikaç saat bile geçirmek nasıl zor bişe anlatamam... ama nasıl çözeceğim bilmiyorum artık çünkü konuşunca hiçbişe değişmiyo herşey aynı hep aynı.... şimdilik biraz uzaklaşmaya karar verdim bi iki hafta sonra tekrar konuşacağım ve gerekirse bitireceğim...

tatlım evet ben sevdiğimle evleniyorum (ya da Allah kısmet ederse evleneceğim) ama bakalım o sevdiği kızla mı evleniyo, tek taraflı aşkla bi evlilik yürür mü...???? tek sıkıntı yakınlaşmaması değil aslında konuştukça burdan bu çıkıyo bana uzak çok uzak hem de... seviyo mu emin değilim.. ama yine de senin dediğin gibi olmasını çok isterim, inşallah da böyledir de bunu bana bi an önce gösterir...

canım çok haklısın ben de demiştim ya öpüşüp koklaşmak değil benim de derdim ama bunları istediğini hissetmek hani diyosun ya evlenmeden sevmiyodur böyle olmayı ya benim korkularım da doğruluk payı varsa ve evlendikten sonra da böyle olursak... senin düşündüğün gibiyse saygı duyarım hatta hoşuma bile gider demek ki onun için değerliyim ki bana yanlış bişe yapmaktan korkuyo diye ama ben böyle hissetmiyorum hissedemiyorum, elim kolum bağlandı keşke keşke dediğin gibi olsa, sevgisiyle bana olan ilgisiyle ilgili bi sıkıntı olmasa... korkuyorum canım nolur dua et benim için... :18:

JASMINE_84 canım ne yaptın nişanlınla konuştunmu merak ettim seni nasılsın ?

canım hiç görüşemedik ki arkadaşı ev taşıdı kaç gündür ona yardım ediyo o bahaneyle de biz görüşemiyoruz telefonda bile konuşamadık kaç gündür doğru düzgün zaten açıkçası telde konuşmak istemiyorum bu konuyu... bi de bi iki hafta uzak durup gözlemlemek istiyorum eğer yokluğumdan uzaklığımdan bi rahatsızlık duymadığını aksine işine geldiğini hissedersem son bi kez konuşacağım hatta bu sefer böyle devam ederse bu şekilde sürecek bi ilişki ve evlilik istemediğimi söyleyeceğim...

Eger sana simdi böyle davraniyorsa, kesinlikle gözün kapali evlen bu adamla diyemem,
hatta evlenme diyorum, cünkü evlenincede senden uzak durcak ve bu senin daha cok zoruna gitcek ozaman,
saniyormusunki nikahi yaptiginiz andan itibaren birden sana karsi cok büyük bir cinsel cekim hissedicek ?
Hayir degisen bisey olmiyacak ne yazikki..
Birde konuscam diyorsun ama konusmanin bir faydasi olacagini sanmiyorum,
ne yazikki erkeklerle genellikle konusulmuyor,
kac kere konusmayi denemissin zaten, hep inkar etmeler, sen büyütüyorsun abartiyorsun demeler,
ayni iste..
Allah yardimcin olsun ama durum zor
gerekirse vazgecmeyi bilmelisin
iyice takip et gizli gizli, ve niyetini ögrenmeye calis
sana asik gibi görünmüyor malesef

ben acik konuscam, SADECE sevmedigim hatta sinir oldugum/tiksindigim insanlarin bana bu sekilde yanasmasini hic istemem
biraz sevsem bile bu sorun ortadan kalkar,
ama seninki resmen itiyor seni

Üzülme canım ya. Konuşmuşssun oda demiş bana bunlar tesr diye peki önceden öpüyomuydu?

zaten kafamı karıştıran, içime şüphe düşüren de o eskiden öperdi belli ölçülerde bişelerde yaşadık ama şimdi böyle söylüyo... nişandan sonra bana bişe olduğu anlamıyorum diyo dokunamıyorum yaklaşamıyorum diyo ama saçma geliyo bahane gibi geliyo... bi de dediğim gibi uzaklığını da hissediyorum ki bu da çok kötü... en yakın arkadaşının eşiyle konuştum dün eşiyle nişanlım bu konuyu konuşmuşlar tabi benimle konuştuğu gibi değil de eşi nişanlıma sormuş neden hiç başbaşa bişeler yapmıyosunuz siz artık nişanlısınız birbirinizi tanımanız birbirinize alışmanız gerekiyo demiş nişanlım bana söylediklerini ona da söylemiş şimdi kız diyo ki ben artık anlayamıyorum neyi düşünerek böyle konuşuyo hiç benim tanıdığım adam değil gibi konuşuyo davranıyo bi de çok gergin hiç onu bu kadar gergin görmemiştim evlilik yaklaştıkça daha da çok geriliyo sanırım o yüzden bu gerginliği size yansıyo sanırım dedi...

aynen öyle işte ben de öyle olduğum için tavırları beni bu kadar endişelendiriyo ben de bazı insanların, bırakın dokunmayı öpmeyi, elini bile tutamayacak kadar sinir olduğumu ve nasıl ittiğimi bilirim o yüzden bu yaşadıklarım beni bu kadar korkutuyo..
canım çok sevdiğim için son bi kez şans verip konuşmak istiyorum ki bu sefer eğer böyle devam edeceksen ne kendini ne beni yor ayrılalım ikimizde yolumuza gidelim diyeceğim..

canım hiç görüşemedik ki arkadaşı ev taşıdı kaç gündür ona yardım ediyo o bahaneyle de biz görüşemiyoruz telefonda bile konuşamadık kaç gündür doğru düzgün zaten açıkçası telde konuşmak istemiyorum bu konuyu... bi de bi iki hafta uzak durup gözlemlemek istiyorum eğer yokluğumdan uzaklığımdan bi rahatsızlık duymadığını aksine işine geldiğini hissedersem son bi kez konuşacağım hatta bu sefer böyle devam ederse bu şekilde sürecek bi ilişki ve evlilik istemediğimi söyleyeceğim...[/QUOTE]

evet bu iyi bi süreç olucak herşeyde bi hayır var işte ama kendini sıkma derim açık açık konuş ama hemen ayrılık filan deme böle bi dönemde olabilir bu sorunlar diye düşünüyorum o yüzden aranı açmış olma ayrılık gibi laflarla..inşallah gidişat istediğindende çook olumlu olur arkadaşım..

evet bu iyi bi süreç olucak herşeyde bi hayır var işte ama kendini sıkma derim açık açık konuş ama hemen ayrılık filan deme böle bi dönemde olabilir bu sorunlar diye düşünüyorum o yüzden aranı açmış olma ayrılık gibi laflarla..inşallah gidişat istediğindende çook olumlu olur arkadaşım..[/QUOTE]

güzel haberlerini bekliyoruz..

aminn canım inşallah düşündüğüm kadar kötü bi problem yoktur, evlilik iş vs stresinden uzaklaşmıştır benden... yok yok merak etme haklısın zaten öyle hemen dan diye ayrılalım demek istemiyorum ben de ama gerekirse dilimde tüy bitene kadar konuşacağım anlamaya çalışacağım baktım hala yuvarlak laflar ediyo geçiştiriyo beni o zaman son koz bunu kullanacağım ki bu durumun beni gerçekten çok mutsuz ettiğini bilsin... sağol canım desteğin için...

her ne kadar tanışmıyo olsakda ben böle konularda üzülüyorum ya çünkü ortada bi aşk var bağlılık var biliyorum ama ööle güzel bi noktadasınki aslında o yüzden farklı bi pencereden bak durumunu değerlendir sevdiğinle evleniyosn kimbilir nasıl bugünlerin hayalini kurdun o yüzden şimdi ne gerekiyosa fazlasını yap evet anlıyorum zor oluyo devamlı çabalıyosun ama karşıda icraat yok adamın oğlu farkında bile değil yinede dediğin gibi dilinde tüy bitene kadar konuş anlat her zaman açık olmakda yarar vardır nişanlınada sor sen ne düşünüyosn nasıl bi yol izleyebiliriz sıkıtılarını benle paylaş diye ne biliim herşeyi sor konuşun enine boyuna kaç senedir sevip emek ettiniz birbirinize sonuçta ve seni seviyodr onuda söyleyim şu ara sıkıntısı vardır yakınlık gösterip öğrenmeye teselli etmeye bak bence canım..inşallah düzelecek herşey..

aminn canım inşallah düşündüğüm kadar kötü bi problem yoktur, evlilik iş vs stresinden uzaklaşmıştır benden... yok yok merak etme haklısın zaten öyle hemen dan diye ayrılalım demek istemiyorum ben de ama gerekirse dilimde tüy bitene kadar konuşacağım anlamaya çalışacağım baktım hala yuvarlak laflar ediyo geçiştiriyo beni o zaman son koz bunu kullanacağım ki bu durumun beni gerçekten çok mutsuz ettiğini bilsin... sağol canım desteğin için... [/QUOTE]

evet canım çok haklısın aslında çok mutlu olmam gereken bi dönem hayatım boyunca en çok istediğim şey Allah kısmet ederse gerçekleşecek sevdiğim adamla evleneceğim ama işte istiyorum ki o da en az benim kadar mutlu olsun, benim kadar çok istesin hayatını benimle geçirmeyi beni gerçekten sevsin... benim ona duyduğum sevginin nasıl olduğunu bildiğim ve sevdiğim ve sevmediğim zamanlar neler yaptığımı bildiğim için onun şimdiki tavırları beni çok üzüyo, ben seviyoken böyle davranamam diye düşünüyorum işte... amin canım inşallah dediğin gibidir umarım geçici bi dönemdir ve yoluna sokarız, dediğin gibi alınganlık yapmadan derdini anlamaya çalışarak işe başlamak daha doğru sanırım eğer bi sorunu yoksa alınganlığımı, kırgınlığımı gösteririm... yol gösterdiğin için çok teşekkür ederim, beni düşünmeye ittiğin, doğru olan tavrı bulmama sebep olduğun için, çünkü ben mutsuzken çok sağlıklı düşünemem, doğruyu bulamam.... çok sağol çookkkkkk......

yok canım yaa sende tabiki böle yapacaktın ama her insan öledir doğru söylüyorsun sağlıklı düşünemiyoruz bazen ama herşey gönlünce olur inşallah çok isterim mutlu bi gelin olmanı hem daha tanışmışda olduk daha bebişlerini anlatıcaksın bize gittiğiniz balayı tatilini dur bakalım daha :)

ayyy canımmm yaaaa hayali bile nasıl güzel nasıl güzel.... amin canım gelişmeleri aktarırım inşallah güzel şeyler olur anlatacaklarımm... ben çok mutlu oldum tanıştığıma seninle, nice güzellikleri paylaşırız umarım

inşallah canım arkadaşım ben eminim öyle olacağından

JASMİNE_84 merhaba bugun bütün yorumları okudum ve son yazdıgın mesajın üzernden 1.5 ay gecmiş acıkcası merak ettim son durumunu umarım hersey yoluna grimiştir hersey gönlünce olsun inşallah cok mutlusundur

eveeett bende çok merak ettim yaa umarım düğününüzü yapmışsınızdır şimdide balayında filansınızdır ondan yazamıyosundur canım :)

Canimm cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin actigim konuyla ilgili olarak bi kere daha konusu acildi bana sen artik benim ozelimsin, benim icin yerin ayri o yuzden korkuyorum sana dokunmaya sana yaklasmaya cunku olur da seninle bise yasarsak ve bu yuzden sen bi sıkıntı yasarsan cok uzulurum dayanamam dedi bana da mantikli ve dogru geldi ve hatta bu kadar dusunceli davranmasi hosuma gitti... :)
eveeett bende çok merak ettim yaa umarım düğününüzü yapmışsınızdır şimdide balayında filansınızdır ondan yazamıyosundur canım :)
Ayyyyy canimmmm ne guzel seyler soylemissin... yok tatlim henuz dugunu yapmadik actigim konuyla ilgili durumu halledik o konusa icimi rahatlatti sagolsun... Simdi bambaska sorunlarimiz var iki hafta once ayriligin esiginden donduk bakalim Allah yazdiysa onu bana sonuna kadar goturmeye calisiyoruz biraz sancili bi donemden geciyoruz hakkimizda hayirlisi...
Bu arada coooookkkkk tesekkur ederim kizlar ilgilenip merak ettiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…