- Konu Sahibi JASMINE_84
Canimm cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin actigim konuyla ilgili olarak bi kere daha konusu acildi bana sen artik benim ozelimsin, benim icin yerin ayri o yuzden korkuyorum sana dokunmaya sana yaklasmaya cunku olur da seninle bise yasarsak ve bu yuzden sen bi sıkıntı yasarsan cok uzulurum dayanamam dedi bana da mantikli ve dogru geldi ve hatta bu kadar dusunceli davranmasi hosuma gitti... :)
Ayyyyy canimmmm ne guzel seyler soylemissin... yok tatlim henuz dugunu yapmadik actigim konuyla ilgili durumu halledik o konusa icimi rahatlatti sagolsun... Simdi bambaska sorunlarimiz var iki hafta once ayriligin esiginden donduk bakalim Allah yazdiysa onu bana sonuna kadar goturmeye calisiyoruz biraz sancili bi donemden geciyoruz hakkimizda hayirlisi...
Bu arada coooookkkkk tesekkur ederim kizlar ilgilenip merak ettiginiz icin
canım böle bişi olduğu çok belliydi aslında sanırım sölemiştim kıyamama durumu olduğunu benimkide öle çünkü öpse bile yanağımdan dayanamıyorum içim titriyor diyor.. böle olmaları çok iyi ama evlendikten sonraya taşımazsalar iyi olur işin rengi değişir bak o zamanherşey gönlünce olsun bu süreçte ne kadar alttan alırsan destek olursan o kadar karlı çıkarsın canım emin ol Allahım dert vermesin de bi an önce mutluluğunuzu taçlandırın evlilikle ve dadlı bi bebişle..bende inş bigün yazarım buraya nişanım oldu diye..Allahım hep mutluluk paylaşmayı nasip etsin burdaki herkese