canım kafanın karışık olmasıdada , bu ilgisiz duruma üzülmekte de çok haklısın
bence nişanlı bir erkeğin nişanlısına sarılması , öpmesi , elini tutması ne bileyim belli sınırlar içerisinde birşeyler yaşaması çok doğaldır
birde kadın erkeğe bu konuda böyle bir geniş sınır çiziyorsa ve kadında erkeği istediğini hissetiriyorsa ,hiçbir nişanlı erkek kadınının ona sunduğu sınırların sonuna kadar kullanma şansını kaçırmaz
canım ben bunu sana üzülesin diye yazmıyorum , ben sana açık yazıyorumki daha nişanlısın eğer düzelmeyecek bir durumdaysan şimdiden durumu anlayasın ve gerekirsede ayrılasın kimse bana kızmasın ama evlilikte cinsellik , dokunmalar , sarılmalar , koklaşmalar çok önemlidir.örnek vereyim benim eşimde sevgiliyken beni öpmeye kalkışmamıştı ama nişanlanınca benden izin isteyerek beni öpmüştü , her fırsatı değerlendirirdi evlendikten sonra nişanlılıktaki o romantik aşık öyle hevesli olmadı şimdide sıradan bir ilişkimiz var aşk ,ufak dokunuşlar cilveler yok bazen bu evlilikten sıkılıyorum üzülüyorum sanki ev arkadaşıyız i eşimi bu konuda uyarıyorum ama değişmiyor yani anlayacağın erkek değişmiyor
yakın arkadaşlarımından mutlu evliliği olan arkadaşımın eşiyle iletişimi çok farklı o nişanlılıktaki istek ve arzuları devam ediyor çok mutlular , ben bile 11 senelik evliyim onları gördükçe özeniyorum ama keşke benimle eşimle armadaki iletişim böyle olsaydı diyorum , keşke evlenmeseydik diyorum içim burkuluyor
canım işte bu sebeplerden dolayı eğer ileride aşk hayatınız , cinsel hayatınız eksik olacaksa , sende bu duruma şimdiden üzüleceksen evlilik olayını iyi düşün taşın
ben senin yerinde olsam beni istiyormu , istemiyormu anlamak için 2 yol izlerdim
1.onu öpmek için , sarılmak için hatta elini tutmak için hiç oralı olmazdım , olurda o bana yakınlaşırsa onu iterdim (kendi yapıyor ya anlasın nasıl oluyormuş) kaçan kovalanır
2.de birinci taktiği bir süre uyguladıktan sonra belki kaçan kovalanır duygusu karşı tarafa hissettirirsem , onun seni öpmesini ... birşeyle yapmak istemesini sağlayacak ortam oluştururdum, bakardım nasıl davranacak , he yine seni itti ,kendini çekti ya , sonra sebebini sorardım , ondan sonrada eğer istediğiö gibi olmadıysa ayrılırdım
sonuçta bu hayat senin ve canım seni arzulamayan iten bir adamada ömrünü feda edememelisin
aklıma bir şey daha geldi belki tuhaf diye düşünürsün ama onun yanında sanki eski sevgilinden veya eski sevgilin yoksa senden hoşlanan birinden mesaj almış gibi yapsan bakalım seni kıskanacakmı çünkü seven erkek kıskanır , seviyorsada karşısındaki kadını erkek arzular ay ne bileyim inş saçmalamaden anlatabildim