- Konu Sahibi JASMINE_84
Canim degisiklik oldumu acaba merak ettim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa valla güzelmiş bak sana karşı güzel şeyler hissetmeyen seni her anlamda istemeyen bi erkek
bu kadar koşturup uğraşmaz valla canım herşey yolunda bence hadi az kaldı inşallah mutlu olacaksınız..
valla bende geçen bişiler oldu tekrar detaylıca konuştuk benimki marta nisana kadar daha sabretmemi söledi
bakalım canım bu sefer umutluyum çoğu engeli aşmış sayılıyoruz bi askerlik kaldı ona da sözlüyken filan gidip gelse olur sanırım
yeterki adı konsun artık aileme ve çevreme karşı rahat olmak istiyorum yaa..
bu konuya açıklık getirin sonrasında evliliklerde sorun çıkıyor burda buna benzer bi çok konu gördük. eşim bana yaklaşmıyor ben yanaşıyorum ,çocuk istiyorum ama eşim sürekli tv başında. böyle söyleyenlerin çoğu evlilik öncesi bayların kadına çok soğuk durması.ilerde sorun olabilir .
inşallah canım erkekler düğün hazırlıklarında daha bi gergin oluyolar sanırım bnmki de öyle.. 4 5 ay kaldı hep stres hepp .. inaşşalah sonu güzell olcak cnnmm dua edelimm de biz
Yorumunu simdi okudum , bana biraz tuhaf geldi.
Sana kiyamiyorum deyipde öpmeyen biri cok ilginc, en nihayetinde erkek bu öpmek sevmek ister.
Bir kadin zaaten ister bekler, ve sen kadin olarak bu konyuu acmisken insan yaklasir yani .... Hayret insallah evlilikde sorun cikmaz, ki ben cikacagina eminim diye bilirim.
Cekicilik sorun ise biraz cekici ol bakalim degsiklik olacakmi ?
Dügün ne zaman ? Ve neden bu en güzel dönemde bukadar stresli geciriyorsunuz ? Tabiiki dügün dönemi stress demek ama oakdar her gün kavga anlaminda da degil yani, en güzel günleri yipratark geciriyorsunuz canim.
jasmine nette gezerken tesadüfen forumu okudum ve sana ulaşabilmek için üye oldum.. ben de aynı konudan muzdaribimm.. bende ağustos ayında nişanlandım ve senle aynı sorunları yaşıyorum.. nişanlımlakonuştum .. fakat aynı tas aynı hamam.. ondan vazgeçebilsem çoktan vazgeçmiştim .. korkum evlenince daha kötü olması.. ya seven bi erkek sevdiğine nasıl yaklaşmaz. yaklaşmaktan kastım.. bi yanaktan öpme veya elini omzuna atma ya.. ama malesef.. aylardır yan yana yürürken elimi dahi tutmaz dı son 1 aydır tutmaya başladı ama bu kadar.. artık nasıl davranıcamı şaşırdım
canım nişanlım da senin nişanlına yakın şeyler söyledi.. biraz özel olcak ama yazıcam artık.. o bir erkekmiş bazı duyguları varmış kendine engel olmak için uzak duruyormuş filan .. iyi de biz bişey istemiyoruz ki.. oturuken el ele tutuşmakta ne var yani.. bana bunlar palavra olarak geliyo açıkcası.. benimde çözemediğim şeyler var
ya aslında palavra olarak düşünme bence hani elele bile tutuşmuyoruz vs diye belki kalabalık,açık ortamlarda hoşlanmıyodur böyle şeylerden.. bak beni nişanlımın arkadaşları eşleriyle evet elele tutuşarak yürür ama asla öpeyim sarılayım vs yoktur hoşlanmazlar hatta eşleri biraz yakın olsun hemen uyarırlar milletin içinde ayıp diye yapı meselesi biraz da.. peki başbaşayken yalnızken nasılsınız?? yani öyle bi ortamınız oluyo mu? o zaman da tamamen uzak mı oluyo..
nişanlımla ben aynı şehirdeyizz.. ailelerimiz farklı şehirde canım.. yani başbaşa kalacak bir sürü zamanımız oluyor ama durum değişmiyor.. yanlış anlaşılma olmasın bizi sadece ilgi bekliyoruz ya. her bayanın istediği şey bu değilmidir.. ben artık nişanlımın unutamadığı biri olduğunu ya da başka biri olduğunu düşünmeye başlamıştım belki ciddi anlamda biri değildir ama erkek işte sonuçta diyerek araştırma dahi yaptım ya. bunu kendime yakıştıramasam da bunu dahi yaptım.. bunun yüzüne tartıştım.. tartıştığımız zaman bana olan ilgisinden bana olan sevgisinden yaklaşmamasının nedeninden bahsediyo ama aramız düzeldiğinde yine aynısı.. ama artık bende bişey yapmak istiyorum. hiç ilgilenmiyorum.. haziranda düğünümüz var.. ama ben onun ilgisizliğini nasıl kabullenemicem sanırım
canım o zaman sen de kendini geri çek bi süre, sen de elini tutma ayrılırken iki arkadaş gibi sadece yanağından öp, koluna bile girme yürürken... bakalım sendeki değişikliği farkedecek mi..? bi de merak ettim ne kadar zamandır birliktesiniz ve evliliğe nasıl karar verdiniz yani sen mi ısrar ettin o mu istedi.?
1 yıldır birlikteyiz cnm.evliliği o istedi ben nişan olmasını dahi istemiyordum... 1 yıldır beraberiz hala o beni ararsa konuşurum o mesaj atarsa cevaplarım canım .. gerçekten çok zor bir durummuş .. siz ne yaptınız hala eskisi gibi mi nişanlın
canım o zaman bence düşüdüklerin biraz yersiz... hiçbi erkek hele hele aklında başka biri olan bi erkek başka biriyle evlenmeye karar vermez veremez... o konuda bence rahat ol... ve dediklerine inan.. bi de şunu düşün düğün dernek olayı erkekleri inanılmaz strese sokuyo sizin de çok yaklaşmış o yüzden inan aklına bile gelmiyodur bi de dediğim gibi tarzı itibariyle çok öpüş koklaş hoşlanmıyo olabilir.. sen biraz kendini geri çek bi ay bi gözlemle eğer bu da onun dikkatini çekmez seninle ilgilenmez bu konuyla ilgili sana ne oluyo niye uzaksın vs tarzı bişe sormazsa ala karşına açık açık bi kere daha anlat ve evlendikten sonra böyle olacaksan ben istemiyorum böyle bi evlilik de sonuçta evliliğin getirdiği daha özel şeyler de olacak bununla ilgili de bu sıkıntıları yaşama ihtimalini göze alamayacağını çünkü bunun erkek açısından eninde sonunda aldatmaya kadar gidebileceğini ve bu düşünceyle evlilik yapmak istemediğini belirt bakalım ne diyecek ne yapacak.. çünkü aslında çok önemli bu, benim bu konuyu açma sebebim de buydu aman bana niye yaklaşmıyo öpmüyo vs derdinde değildim sadece evlendikten sonra bunları yaşarsam sonucunun neler olabileceğini tahmin ettiğim ve korktuğum için açtım bu konuyu.. bizim için değişen bişe yok hala, hala uzak bana, ben yaklaştığımda dur biri görecek diye itiyo beni.. ben de uzak duruyorum artık yanağından öpüyorum arabadan inerken (ki genelde ben adım atardım dudağından öper inerdim) o tutmadan elini tutmuyorum koluna bile girmiyorum hatta elimi montumun cebine sokuyorum ki kendime engel olabileyim diye... :26:
bu soğuk kış günlerinde elin üşümez montun cebine devam... canım düğün düğün hazırlıkları diye uzak duran bir erkek.. evlenince evlilik yüküyle nasıl olur sence..bunlar güzel telaşlar ... bu sıralarda biribirimize yakın olmamız gerekmez mi.. evlilik daha çok sorumluluk ister.. her evlilik te olduğu gibi bizim evliliğimizde de daha büyük sorunlar olacak.. o zaman iyice uzaklaşacak demektir bu öyle değil mi arkadaşlar.. evli olan arkadaşlar bana diyolar ki en güzel zamanlarınız.. en güzel sıkıntılar.. en güzelinde böylelerse velenince gerçek sorunların içine girince ne olacak.. o zaman farklı oda larda otururuz heralde ))...