canım başlığın benimde dikkatimi çekti Açıkçası bi erkeğin bu kadar soğuk olabileceğine inanamıyorum
Misal veriyorum sen itici bi kız olsan bile sonuçta bayansın ve bi erkek asla fırsatını buldu mu affetmez (yeterki nefes alsın) Hele ki sen onun nişanlısısın ve onu seviyosun
Ayrıca sadece sarılma öpme mevzusu değil Mesela yeğenine espri yaptım demişsin hani amcanla aramızı mı bozucan Oda umursamamış sıkıntı olmaz bbenim için falan demiş
Yani davranışlarında da soğukluk olması açıkçası bana unutamadığı biri yada başka biri olduğunu düşündürdü Moralini bozmak istemem ama evleniceksiniz gerçekçi olup iyi düşünmek lazım
Telefonlarını falan karıştıramıyomusun ne bilim ufak çaplı bi ajanlık yapsan[/QUOT
ya benim de korkum ve tedirginliğim de o zaten, biz yarın öbür gün evleneceğiz ve bu şartlarda devam ederse bu şüpheyle bi süre sonra bunalıma bile girerim aynı evin içinde sadece ev arkadaşlığı yaptığım bi kocam olur düşünsenize...
yaa inan anlamıyorum başta böyle değildi öperken bile içi giderdi anlardım şimdi laf olsun diye ben istiyorum diye öpüyo ve bunu da anlıyorum... arada zarflıyorum bakalım kıskanacak mı falan diye bazen hiç beklemediğim şekilde sert tepkiler veriyo kıskandığını düşündürten bazen de hiç ama hiç umursamıyo... bugün abisi gelmiş ankaradaymış ben de zarfladım yine bugün ofisten erken çıkarım çok sıkıldım gezeceğim biraz alışveriş merkeziine falan giderim dedim ki hani biz de kaç gündür görüşmüyoruz bana desin ki yaa gel birlikte bişeler yapalım falan çünkü abileri geldiğinde illaki çıkarlar hep beraber bi yerlere yengesi falan ama nerdeee tek dediği şey çok para harcama aşkım dikkat et demek oldu..
yaaa düşündükçe çıldıracağımm, yani aklıma artık başka hiçbi sebep gelmiyo heralde etkilendiği hatta belki de aşık olduğunu düşündüğü başka biri var ve her geçen gün benden uzaklaşıyo, ayrılamıyo da üzüleceğimi düşündüğü için çünkü çok vicdanlı bi adam kimseyi üzecek bişe yapamaz o yüzden de yanımda duruyo... offf yaaa offfffff.....