• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni çekici bulmuyo olabilir mi...???

Arabada sokokta orda burda öpüşemem öyle demiş ya vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmam diye ne biliyim bir gün çaya filan davet et evine ya da onun evinde yemek filan yiyin etrafta kimse olmayınca bak bakalım yeni bahaneler üretiyor mu hala soğuk mu davranıyor?:34:

yok tatlım yok imkanı yok gelmez kesin bikaç arkadaşını da çağırır yanında gelsin diye, hiç bi şekilde bu ortamı yaratmıyo benim de yaratmama fırsat vermiyo ki ben de sıkıldım uğraşmaktan kendimi kötü sapık gibi hissediyorum sürekli sırnaşıp duruyomuş gibi hissediyorum size anlatırken bile bu da mı dert falan diye kızıyorum hatta kendime... :(:(:(

canım aranızda kaç yaş fark var? yaşça senden büyükse senin yanlış anlamanı istemiyor olabilir.

canım ben 28 o da 33 yaşında çok büyük bi yaş farkı yok yani.. bi de hani yanlış anlaşılacak bi durum yok ki ortada çoğunlukla ben yaklaşmaya çalışıyorum hatta.. :( bu konuda gerilmesine sebep olacak bi tavrım yok yani

canım ben 28 o da 33 yaşında çok büyük bi yaş farkı yok yani.. bi de hani yanlış anlaşılacak bi durum yok ki ortada çoğunlukla ben yaklaşmaya çalışıyorum hatta.. :( bu konuda gerilmesine sebep olacak bi tavrım yok yani

evet canım bir de yeni değilsiniz ki 1 yıl olmuş. ayrıca senin çekici gelmediğini düşünmüyorum çünkü erkeklere nefes alsa yeter :9: olgun bir yaşta dediği gibi ulu orta vıcık vıcık öpüşüp koklaşmak istemiyordur.maddi yükümlülükler de işin içine giriyor. erkekler bu durumları bizden daha çok kafayı takıyorlar. sen de çok içinde biriktirmemeye çalış al karşına konuş.için rahatlasın kafandaki soruların cevabını al mutlaka

evet canım bir de yeni değilsiniz ki 1 yıl olmuş. ayrıca senin çekici gelmediğini düşünmüyorum çünkü erkeklere nefes alsa yeter :9: olgun bir yaşta dediği gibi ulu orta vıcık vıcık öpüşüp koklaşmak istemiyordur.maddi yükümlülükler de işin içine giriyor. erkekler bu durumları bizden daha çok kafayı takıyorlar. sen de çok içinde biriktirmemeye çalış al karşına konuş.için rahatlasın kafandaki soruların cevabını al mutlaka

peki canım nasıl konuşayım ne diyeyim pat diye sen beni çekici bulmuyo musun demek gururuma dokunur yapamam o da sinirlenir buna mı takılıyosun sen diye... :17: bana bi akıl lütfenn... :8:

peki canım nasıl konuşayım ne diyeyim pat diye sen beni çekici bulmuyo musun demek gururuma dokunur yapamam o da sinirlenir buna mı takılıyosun sen diye... :17: bana bi akıl lütfenn... :8:

yok canım öyle söylenmez tabii ki. fırsat yaratmaya çalışacaksın.mesela bi hafta sonu bi yere kaçalım de şu nişan meseleleri telaşlı geçer ya kafamızı dinleyelim de. e gidin işte baş başa size iyi bir fiırsat.orada bi yakınlaşma olur zaten ama çok ileriye gitme :9: konu da açılır o sırada bahsedersin..veya o sarılmasa bile sen uzun uzun sarıl sen öp karşı koyamazki zaten :)) ben bile neler yazdığıma şaşırıyorum valla cnm ama sarılmadan öpmeden nasıl olur anlamıyorumm

yok canım öyle söylenmez tabii ki. fırsat yaratmaya çalışacaksın.mesela bi hafta sonu bi yere kaçalım de şu nişan meseleleri telaşlı geçer ya kafamızı dinleyelim de. e gidin işte baş başa size iyi bir fiırsat.orada bi yakınlaşma olur zaten ama çok ileriye gitme :9: konu da açılır o sırada bahsedersin..veya o sarılmasa bile sen uzun uzun sarıl sen öp karşı koyamazki zaten :)) ben bile neler yazdığıma şaşırıyorum valla cnm ama sarılmadan öpmeden nasıl olur anlamıyorumm

inan ben de anlamıyorum o yüzden diyorum ya kendime güvenimi kaybetmek üzereyim bu kadar mı iticiyim acaba diye.. :(:(
tamam canım haklısın en güzeli bi bahaneyle ortamı yaratmak, iş başa düştü hadi bakalım umarım işe yarar...

konuyu görünce hemen yazmak istedim benim erkek arkadaşımda öyle başklarının yanında dışarda öyle koklaş sarıl sıkı pıkı olmak çok uzak ona hiç sevmez ama başbaşayken çok farklı bunda biraz çevrenin ve mesleğinin etkisi çok büyük birazda yetişme tarzımızdan sanırım oda öyle olabilir başkalarının yanında yakın temas kurmak onu utandırıyo olabilir başkalarının laf yapmasını istemediği içinde böyle yapabilir biliyosun burda bu tarz şeyler çok olur bence kafaya takma nişanlılık en güzel dönem doya doya tadını çıkar bence

konuyu görünce hemen yazmak istedim benim erkek arkadaşımda öyle başklarının yanında dışarda öyle koklaş sarıl sıkı pıkı olmak çok uzak ona hiç sevmez ama başbaşayken çok farklı bunda biraz çevrenin ve mesleğinin etkisi çok büyük birazda yetişme tarzımızdan sanırım oda öyle olabilir başkalarının yanında yakın temas kurmak onu utandırıyo olabilir başkalarının laf yapmasını istemediği içinde böyle yapabilir biliyosun burda bu tarz şeyler çok olur bence kafaya takma nişanlılık en güzel dönem doya doya tadını çıkar bence

evet haklısın ben bütün bunlara katılıyorum ama kafamı kurcalayan yalnız da kalmaması benimle bunun için bi çaba harcamaması vs tarzı şeyler... evet nişanlılık çok güzel bi duygu canım yüreğim kıpır kıpır farklı bi duygu, mutluluk ama kafamdaki soruları beni yiyip bitiriyo, umarım senin de dediğin şeylerdir sebepleri benimler ilgili değildir...

canım başlığın benimde dikkatimi çekti Açıkçası bi erkeğin bu kadar soğuk olabileceğine inanamıyorum
Misal veriyorum sen itici bi kız olsan bile sonuçta bayansın ve bi erkek asla fırsatını buldu mu affetmez (yeterki nefes alsın) Hele ki sen onun nişanlısısın ve onu seviyosun
Ayrıca sadece sarılma öpme mevzusu değil Mesela yeğenine espri yaptım demişsin hani amcanla aramızı mı bozucan Oda umursamamış sıkıntı olmaz bbenim için falan demiş
Yani davranışlarında da soğukluk olması açıkçası bana unutamadığı biri yada başka biri olduğunu düşündürdü Moralini bozmak istemem ama evleniceksiniz gerçekçi olup iyi düşünmek lazım
Telefonlarını falan karıştıramıyomusun ne bilim ufak çaplı bi ajanlık yapsan

umarım dediğin gibidir çünkü ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı... :( bak dün ne oldu canım, abisi almanyaya dönecek o yüzden gitmeden buluşalım dediler buluştuk, nişanlımı bi gör nasıl soğuk nasıl uzak ne oldu bi durgunsun bişeyin mi var dedim yok dedi yüzüme bile bakmadı doğru düzgün.. sonra abisinin çocukları var çok yaramazlar yengesi aman sakın çocuk yapmayın yapıp ne yapacaksın dedi espri yaptı normalde nişanlım çok istiyo çocuk herkese der hatta 2-3 tane istiyorum diye hiç ağzını açmadı evlilikle ilgili konuşuyoruz yorum yapmıyo... :( umarım dediğin gibi nişanlılık sürecine alışma evreleridir umarım şimdiden ne yaptım ben pişmanlığı yaşamıyodur...

eğer dindar biriyse günaha girmemek adına uzak duruyor olabilir. ama burada anlattıklarına bakarak nişanlında ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm. inşallah geçicidir.

simdi tabiyatinda belki boyle seyler yoktur..eger yoksa evlendikten sonrada ayni sekilde davranacaktir..umarim degisir..cunku degismezse herseyi sen baslatmak zorunda kalacaksin..buda seni bir zaman sonra bunaltacak..

birde erkek sevdigi bayana karsi surekli bir temas halinda olmaya calisir..ikili iliskilerde oyle gonumlden seveyim falan olmaz cunku atesle barut yan yana durmaz hali ile olay baska yerlere dogru gider..gencliktir meraktir ne bilim bir suru sey yanasmasina sebebiyet verir..

ama tekrar soyleyim tabiyatinda yoktur yada derine inmek lazim bir goruntu ses ne bilim bir davranis belki gecmiste hosuna gitmemis bundan kaciyorda olabilir...

canım başlığın benimde dikkatimi çekti Açıkçası bi erkeğin bu kadar soğuk olabileceğine inanamıyorum
Misal veriyorum sen itici bi kız olsan bile sonuçta bayansın ve bi erkek asla fırsatını buldu mu affetmez (yeterki nefes alsın) Hele ki sen onun nişanlısısın ve onu seviyosun
Ayrıca sadece sarılma öpme mevzusu değil Mesela yeğenine espri yaptım demişsin hani amcanla aramızı mı bozucan Oda umursamamış sıkıntı olmaz bbenim için falan demiş
Yani davranışlarında da soğukluk olması açıkçası bana unutamadığı biri yada başka biri olduğunu düşündürdü Moralini bozmak istemem ama evleniceksiniz gerçekçi olup iyi düşünmek lazım
Telefonlarını falan karıştıramıyomusun ne bilim ufak çaplı bi ajanlık yapsan[/QUOT

ya benim de korkum ve tedirginliğim de o zaten, biz yarın öbür gün evleneceğiz ve bu şartlarda devam ederse bu şüpheyle bi süre sonra bunalıma bile girerim aynı evin içinde sadece ev arkadaşlığı yaptığım bi kocam olur düşünsenize... :(
yaa inan anlamıyorum başta böyle değildi öperken bile içi giderdi anlardım şimdi laf olsun diye ben istiyorum diye öpüyo ve bunu da anlıyorum... arada zarflıyorum bakalım kıskanacak mı falan diye bazen hiç beklemediğim şekilde sert tepkiler veriyo kıskandığını düşündürten bazen de hiç ama hiç umursamıyo... bugün abisi gelmiş ankaradaymış ben de zarfladım yine bugün ofisten erken çıkarım çok sıkıldım gezeceğim biraz alışveriş merkeziine falan giderim dedim ki hani biz de kaç gündür görüşmüyoruz bana desin ki yaa gel birlikte bişeler yapalım falan çünkü abileri geldiğinde illaki çıkarlar hep beraber bi yerlere yengesi falan ama nerdeee tek dediği şey çok para harcama aşkım dikkat et demek oldu.. :(
yaaa düşündükçe çıldıracağımm, yani aklıma artık başka hiçbi sebep gelmiyo heralde etkilendiği hatta belki de aşık olduğunu düşündüğü başka biri var ve her geçen gün benden uzaklaşıyo, ayrılamıyo da üzüleceğimi düşündüğü için çünkü çok vicdanlı bi adam kimseyi üzecek bişe yapamaz o yüzden de yanımda duruyo... offf yaaa offfffff..... :(:(:(

eğer dindar biriyse günaha girmemek adına uzak duruyor olabilir. ama burada anlattıklarına bakarak nişanlında ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm. inşallah geçicidir.

canım daha önce herhangi bişe yaşamamış olsak olabilir günah olduğunu düşündüğü için yaklaşmıoydur derdim ama başlarda bu kadar uzak değildi aksine ilgisini fazlasıyla belli ederdi ama ne olduysa oldu bikaç aydır böyle.. inşallah geçicidir ama benim o konuda hiç ümidim kalmadı çünkü her geçen gün durum kötüleşiyo... :(

simdi tabiyatinda belki boyle seyler yoktur..eger yoksa evlendikten sonrada ayni sekilde davranacaktir..umarim degisir..cunku degismezse herseyi sen baslatmak zorunda kalacaksin..buda seni bir zaman sonra bunaltacak..

birde erkek sevdigi bayana karsi surekli bir temas halinda olmaya calisir..ikili iliskilerde oyle gonumlden seveyim falan olmaz cunku atesle barut yan yana durmaz hali ile olay baska yerlere dogru gider..gencliktir meraktir ne bilim bir suru sey yanasmasina sebebiyet verir..

ama tekrar soyleyim tabiyatinda yoktur yada derine inmek lazim bir goruntu ses ne bilim bir davranis belki gecmiste hosuna gitmemis bundan kaciyorda olabilir...

yok canım tabiyatında fazlasıyla var böyle şeyler keşke olmasa keşke benden kaynaklı bi sıkıntı olmasa da ben başlatsam hep hiç sorun değil... ama buraya yazdıkça yazdıkça daha bi farkına varıyorum ki sorunu tamamiyle benimle ilgili bizim nişan işimiz falan da bi aceleye geldi oldu bitti zaten oturup konuşamadım hiç gerçekten istiyo musun bilmem ne diye bundan bile emin değilim yani... tek istediğim neyin ne olduğunu daha fazla geç olmadan öğrenmek Allahtan başka bişe istemiyorum çünkü böyle şüpheyle yaşamak daha zor geliyo :(

yok canım tabiyatında fazlasıyla var böyle şeyler keşke olmasa keşke benden kaynaklı bi sıkıntı olmasa da ben başlatsam hep hiç sorun değil... ama buraya yazdıkça yazdıkça daha bi farkına varıyorum ki sorunu tamamiyle benimle ilgili bizim nişan işimiz falan da bi aceleye geldi oldu bitti zaten oturup konuşamadım hiç gerçekten istiyo musun bilmem ne diye bundan bile emin değilim yani... tek istediğim neyin ne olduğunu daha fazla geç olmadan öğrenmek Allahtan başka bişe istemiyorum çünkü böyle şüpheyle yaşamak daha zor geliyo :(

bence biraz kendini çek sen yaklaşma bakalım farkedecek rahatsız olacak mı?

canım bu böyle dua etmekle yok taktik yapmakla kendini çekmekle olucak şey değil Şakası yok nişanlısınız evlenmek üzeresiniz yani!!
Bi an önce kafanda ki şüphelerden sıyrılman lazım Böyle yaşanmaz Al karşına başbaşa konuş Ne yap et başbaşa kalıcağınız bi ortam ayarla gerekirse yalan söyle
Şüpheyle yaşamak çok kötü

canım bu böyle dua etmekle yok taktik yapmakla kendini çekmekle olucak şey değil Şakası yok nişanlısınız evlenmek üzeresiniz yani!!
Bi an önce kafanda ki şüphelerden sıyrılman lazım Böyle yaşanmaz Al karşına başbaşa konuş Ne yap et başbaşa kalıcağınız bi ortam ayarla gerekirse yalan söyle
Şüpheyle yaşamak çok kötü

haklısın canım burdaki çoğu arkadaşın da tavsiye ettiği gibi en doğrusu oturup konuşmak böyle şüpheyle yaşamak dediğin gibi çok kötü çok... :( ama işte o konuşmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum korkuyorum yanlış anlar falan diye çünkü bazen verdiği tepkiler benim açımdan kırıcı olabiliyo o espri yaptığını düşünüyo ama ben bozuluyorum eee bu konuda da ters anlaşılabilecek bişe söyler gururum kırılır utanırım diye korkuyorum...
bi kere dayanamayıp söylemiştim yine bunu öptüm ayrılırken bu hadi git git dedi ben de ya dedim bak inan kendimi kötü hissediyorum sen böyle yaptığın zaman ne olur yapma şöyle demiştim nişanlım da ya evin önünde biri görür diye diyorum dedi kapandı gitti ama hala aynı şeyi yapıyo..
bazen de öpüyorum sırnaşma diyo ya da müstehcen bişeyi ima ediyorum şakalaşırken amaaann kız sapıttı iyi mi diyo yani tepkileri beni itiyo konuşmaya çekiniyorum o yüzden konuştuğum zaman bana yaa işin gücün yok buna mı takılıyosun bi derdin bu mu falan gibi bi tepki verirse diye çekiniyorum ama sizlerin de dediği gibi en kısa zamanda cesaretimi toplayıp bu konuyu konuşacağım hatta şey düşündüm başbaşa bi ortam yaratayım yanaşayım nişanlıma eğer yine aynı şekilde tepki verirse neden böyle davranıyosundan gireyim konuya, ne dersinizz.???

günaydın kızlarr, evet dün hiç istemediğim halde güya sakin sakin konuşacağım dediğim konuyu kavga kıyamet kopararak konuşmak zorunda kaldım.. neler oldu anlatayım;
dün biz buluşup en yakın arkadaşının annesine yemeğe gidecektik bi gün önceden belliydi, dün öğlen patronum aradı akşam gelceğim erken çıkma dedi ben de nişanlımı aradım böyle böyle dedim eğer sekizden sonraya kalırsam sen beni almaya gel ki kadın seni görünce bişe diyemez izin verir ben de çıkmış olurum dedim tamam dedi. akşamüstü aradı kaçta çıkacaksın diye ben de geç çıkacağım dediğimiz gibi yapalım dedim bu başladı mırın kırın etmeye ya işte abimler onları gezdireyim istiyo sen çıkma durumuna göre haber ver olmazsa işten geç çıkmanı bahane edip gitmeyiz dedi sonra görüşürüz gibi bişeler dedi aslında bunda bişe yok abileriyle olmak zorunda kabul ama ne zamandır biriktirdiğim için içimde bi de görüşmek isteyen insan abisiyle beraber bişeler yapalım diye plan yapar diye düşünerek nişanlıma off tamam görüşmeyelim boşver yaa dedim o da bana çok kızdı anlamıyo musun niye böyle davranıyosun salak salak trip atma ayar etme beni falan diye bağırmaya başladı ben de hem bağırmasına hem salak demesine kızıp telefonu kapattım bi daha da dönüp aramadım ki normalde çark edip arayan hep ben olurum neyse akşm 9 gibi aradı nerdesin diye işyerindeyim çalışıyorum dedim bu saate kadar ne çalışması almaya geliyorum seni kadınla da konuşacağım istemiyorum artık bu şartlarda çalışmanı falan dedi neyse yarım saat sonra geldi derdin ne senin anlat bakalım dedi ben de kısaca şöyle söyledim benimle görüşmek konuşmak gibi bi çaban yok hep ben didiniyorum seni görmek için hep bi yerlerimi yırtıyorum resmen sıkıldım artık biraz da sen çaba harca sen uğraş sen özle dedim ama yok sen görev gibi görüşmemiz gerektiği için ya da ben istiyorum diye görüşüyosunneden böylesin anlamıyorum üzülüyorum, tamam bugün konusunda haklısın aşırı tepki verdim ama birikti artık içimde ve bundan sonra da böyle devam etmesinden korkuyorum ben binbir fedakarlıkla ne kadar yorgun olursam olayım işten kaçta çıkarsam çıkayım bi saat seni görebilmel için yanına konuşuyorum sen hep bi bahaneyle kaçıyosun dedim.. o da saçmalıyosun yok böyle bişe biz nişanlandık farkında mısınız artık farklı bi yoldayız seninle görüşmek istemesem neden yüzük takayım salak mıyım ben dedi ben de bilmiyorum bana uzaksın her geçen gün daha da uzaklaşıyosun dedim erkek arkadaşınmışım gibi davranıyosun bana dedim o da bana bak daha önce rahat görüşmeme sebeplerimizi biliyosun nişanlanalı da daha onbeş gün oldu ve 15 gündür gelen giden eksik olmadı biliyosun kafamı kaldıramadım hep bi yoğunluğum oldu biraz sabret şu ortalık bi durulsun dedi ben de hep aynı şeyi söylüyosun sabret diye ama değişmiyo hiçbişe ve bu sefer de değişmemesinden endişeliyim sen yarın öbür gün daha yoğun bi adam olacaksın o zaman ne olacak hiç görüşemeyeceğiz o zaman dedim ne alaka dedi yorgunsam vs tabii ki senden anlayış beklerim git tabi dinlen falan diye ama müsaitken neden sana zaman ayırmayayım dedi ben de tamam dedim sabredeceğim dediğin gibi olsun dedim...
evet kızlar çok uzun anlattım biliyorum okuyanın gözlerine sağlık diliyorum ve sabrına teşekkür ediyorum ama uzun anlattım ki olayı tam anlatabileyim diye.. bakalım ona dediğim gibi sabredeceğim bi iki hafta daha bekleyeceğim bakalım neler olacak neler değişecek duruma göre tekrar burdan haber veririm size...
bu zaman kadar ki tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim... :54:

Back