- Konu Sahibi JASMINE_84
-
şekerim senin adam belliki çok rahat, bütün dert de buymuş :)))
sende üzülme takma artık
ve sana tavsiyem SORUNLARI BİRİKTİRME....
kafana bişey mi takıldı, bi lafından bi davranışından hoşnut mu olmadın.
olayın hemen arkasından çek kenara, bi şekilde ortamını bul
hafif sırnaşarak, hafif küserek, naz yaparak yaptığı şeyden hoşlanmadığını anlat.
ve sonunda eklemeyi de unutma: bunları şimdi söylüyorum birikirse daha kötü olur de.
neticede namusum olarak goruyorum dokunmak istemiyorum evlenmeyi bekliyorum dese bile seninle olmak istedigini veya yapmak istediklerini sozlu olarak anlatabilir sonucta nisanlısınız cinsel anlamda yapmasa bile birseyler konusmanızda bence bir sakınca yok hem birbirinizin nelerden hoslandıgınıda ogrenirsiniz bu vesileyle onun yanlısı biraz bu bence yaklasmaktan ziyade seninle birseyler paylasmak istediginide soylemiyor sende acaba cekici gelmiyormuyum diye dusunuyorsun cogu seyde kadın erkegi firenler dur bekle evlencez dayan gibisinden bunlar olmayıncada tuhaf geliyodur ben yasasam bende boyle dusunurdum sen birdaha acma konuyu bakalım o ne yapacak ama iyicede dusun evlndikten sonra sorun yasamamak adına
sen yakınlasmayı denedin mi? konuyu bastan sona okuyamadım daha once cevapladıysan bole bi soru kusura bakma canım...
ama dielim ki sen yakınlasıosun opmek falan istiosun cilve yapıosun napıo? itip uzaklastırıo mu tepkisi ne oluyo
ya da sen yapınca o da karsılık verio ama surekli sen yapmaktan mı yoruldun?
estağfurullah canım ne kusuru.. evet ben yakınlaşmaya çok çalıştım gerek fiziksel gerek sözel olarak... mesela beni bırakırken arabadan inerken öperim yanağından!! bazen dudağından öperim hemen iter dur biri görecek diye ya da arkadaşlarının evinde otururken sarılırım mesela ya da bacağına yatarım hemen düzgün otur milletin yanında ayıp diye uyarır bi de kucağıma yatsaydın bari diye tersler ya da bazen mesela üşüyorum der ben de gelip ısıtayım aşkım derim espriyle karışık hemen tuuu terbiyesiz vay benim nişanlım azıttı diye güya espriye vurup geçiştirir hiçbişe demez bu ve bunun gibi şeyler işte kısaca benim yakınlaşmalarımı iterek cevaplar o yüzden artık ben de cesaret edemiyorum çünkü açıkçası kendimi kötü hissetmeye başladım
ah be canım bu cok ciddi bir sorun hem de siz nişanlısınız!yanlıs anlasılmasın her nişanlı opuscek koklasıcak diye bir sey yok ama yapılmasa bile sonucta karsındakinin sni sevdigini askla baktıgını sana dokunmamak için kendini zor tuttugunu anlarsın hissedersin siz de oyle bir durum da soz konusu değil gibi duruyo
ayrıca fiziksel olarak yakınlıgı gectim sordugun soruya foto atarak cvp vermesi online olup senle konusmaması falan cok kotu
hep boyle miydi peki? ne kadardır berabersiniz? sonradan cıkan bir sorun mu bu
ah be canım bu cok ciddi bir sorun hem de siz nişanlısınız!yanlıs anlasılmasın her nişanlı opuscek koklasıcak diye bir sey yok ama yapılmasa bile sonucta karsındakinin sni sevdigini askla baktıgını sana dokunmamak için kendini zor tuttugunu anlarsın hissedersin siz de oyle bir durum da soz konusu değil gibi duruyo
ayrıca fiziksel olarak yakınlıgı gectim sordugun soruya foto atarak cvp vermesi online olup senle konusmaması falan cok kotu
hep boyle miydi peki? ne kadardır berabersiniz? sonradan cıkan bir sorun mu bu
canım kafanın karışık olmasıdada , bu ilgisiz duruma üzülmekte de çok haklısın
bence nişanlı bir erkeğin nişanlısına sarılması , öpmesi , elini tutması ne bileyim belli sınırlar içerisinde birşeyler yaşaması çok doğaldır
birde kadın erkeğe bu konuda böyle bir geniş sınır çiziyorsa ve kadında erkeği istediğini hissetiriyorsa ,hiçbir nişanlı erkek kadınının ona sunduğu sınırların sonuna kadar kullanma şansını kaçırmaz
canım ben bunu sana üzülesin diye yazmıyorum , ben sana açık yazıyorumki daha nişanlısın eğer düzelmeyecek bir durumdaysan şimdiden durumu anlayasın ve gerekirsede ayrılasın kimse bana kızmasın ama evlilikte cinsellik , dokunmalar , sarılmalar , koklaşmalar çok önemlidir.örnek vereyim benim eşimde sevgiliyken beni öpmeye kalkışmamıştı ama nişanlanınca benden izin isteyerek beni öpmüştü , her fırsatı değerlendirirdi evlendikten sonra nişanlılıktaki o romantik aşık öyle hevesli olmadı şimdide sıradan bir ilişkimiz var aşk ,ufak dokunuşlar cilveler yok bazen bu evlilikten sıkılıyorum üzülüyorum sanki ev arkadaşıyız i eşimi bu konuda uyarıyorum ama değişmiyor yani anlayacağın erkek değişmiyor
yakın arkadaşlarımından mutlu evliliği olan arkadaşımın eşiyle iletişimi çok farklı o nişanlılıktaki istek ve arzuları devam ediyor çok mutlular , ben bile 11 senelik evliyim onları gördükçe özeniyorum ama keşke benimle eşimle armadaki iletişim böyle olsaydı diyorum , keşke evlenmeseydik diyorum içim burkuluyor
canım işte bu sebeplerden dolayı eğer ileride aşk hayatınız , cinsel hayatınız eksik olacaksa , sende bu duruma şimdiden üzüleceksen evlilik olayını iyi düşün taşın
ben senin yerinde olsam beni istiyormu , istemiyormu anlamak için 2 yol izlerdim
1.onu öpmek için , sarılmak için hatta elini tutmak için hiç oralı olmazdım , olurda o bana yakınlaşırsa onu iterdim (kendi yapıyor ya anlasın nasıl oluyormuş) kaçan kovalanır
2.de birinci taktiği bir süre uyguladıktan sonra belki kaçan kovalanır duygusu karşı tarafa hissettirirsem , onun seni öpmesini ... birşeyle yapmak istemesini sağlayacak ortam oluştururdum, bakardım nasıl davranacak , he yine seni itti ,kendini çekti ya , sonra sebebini sorardım , ondan sonrada eğer istediğiö gibi olmadıysa ayrılırdım
sonuçta bu hayat senin ve canım seni arzulamayan iten bir adamada ömrünü feda edememelisin
aklıma bir şey daha geldi belki tuhaf diye düşünürsün ama onun yanında sanki eski sevgilinden veya eski sevgilin yoksa senden hoşlanan birinden mesaj almış gibi yapsan bakalım seni kıskanacakmı çünkü seven erkek kıskanır , seviyorsada karşısındaki kadını erkek arzular ay ne bileyim inş saçmalamaden anlatabildim
ayh konuyu baştan sona kadar okudum...sen çok ii dayanmışsın...bn hayattaa katlanamazdım...o değil de insan kompleks yapar ...özgüven eksikliği gelişir be bu adamın yanında ...:26: bn olsam başbaşa kalacağımız bi ev ayarlardım oyuncak kelepçeyle sıkıştırıp bütün günn öperrr koklardımmm çok mu konuştu bantla ağzınıbaşka türlü bu adam açılmaz açmak lazım onu ....bn eşim de öleydi ilk bir ay ama sonradan yola getirdim...bide böle adamların hayatlarına ya 1 yada2 tane sevgilisi olmuştur....bunlar ayrı bi cins...
hiç de saçmalamamışsın canım aksine o kadar güzel anlatmışsın ki, adeta içimi okumuş korkularımı bir bir dökmüşsün... ben evli değilim ama bence de evlilikte cinsellik çok ama çok önemli bi yer işgal ediyor o yüzden de bu kadar korkuyorum işte ben kötü, mutsuz, huzursuz bi evlilik istemiyorum ama bu böyle devam edecekse biliyorum ki ben mutlu olamayacağım eşimi de mutlu edemeyeceğim....
gösterdiğin yollardan ilkini izledim canım, artık ne öpmek ne sarılmak için bi hamlede bulunuyorum ne de elini tutmak için bi çabam var ama gel gör ki nişanlım daha da uzaklaştı hiç ama hiç yaklaşmaz oldu...o yüzden 2.yolu izlememinhiçbir anlamı yok ne yazık ki...
sanırım yapacak pek bişeyim yok sizlerle konuştukça farkediyorum ben aslında elimden geleni yapmışım ama hala tık yok, en ufak bi gelişme yok, bu durumda yapacak tek bişeyim kaldı o da son bi kez şans verip daha doğrusu konuşmayı deneyip değişen bişe olmuyosa ayrılmak... bu düşüncelerle bi ömür geçiremem ben...
çok sağol canım tavsiyelerin, yardımların için...
Canım ne kadar haklısın seni anlıyorum sen şimdi diğer nişanlılar gibi karşı taraftan küçük öpücükler , sarılmalar, aşk dolu bakışlar bekliyorsun ama karşı taraftaki aramıyor bile
bence biran evvel açıkça herşeyi konuş ama konşurken sakın karşı tarafı veya kendini suçlama , sadece sebebini düzelip düzelmeyeceğini sor ondan sonrada kararını verirsin yıllarca üzülmektense bir süre üzülür sonra atlatırsın
hakkında hayırlısı olsun
o kadar haklısın ki baska biri var diye dusunmekte ben olsam ben de oyle dusnurdum canım... dedigin gibi son kez daha konus olmuyorsa kendine bosuna eziyet etme derim cunku vermen gereken tum sansları vermişin bu adama iyi bile sabretmişsin sen
nişanlıyken gonlunu baskasına kaptıran birini biliyorum... kaptırdıgı kişi de yakın arkadaslarımdan biriydi
ailesinden korkusuna atamadı nişanı kızla evlendi... hala da evliler ama eşine olan davranısları o kadar değişik ki... sogukluk adam yerine koymama vs... üstelik aldatma, kızcagızın da hiçbişeyden haberi yok
o yuzden suphelerinde haklı olabilirsin diyorum ve kesnlikle kalbini de aklını da rahat ettirmeden sakın ha evleneyim deme bu adamla...
su etaptan sonra artık sana sole yap bole yap diyerek taktik verilme zamanı bence coktan gecmiş... acilen bir hareket görmelisin ve acıkca karsındakine nası bize anlatıosan o sekilde anlatmalısın
güzel sakin bir dille... evliligin ne kadar onemli ve ciddi bir bag oldugunu kendinden emin olmayan ve bunu yansıtmayan biriylle de olamayacagını dile getirerek
hakkında hayırlısını diliyor ve dua ediyorum senin için
daha fazla erteleme ve açıkça bu kez çok da net ve kesin bir ifadeyle konus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?