- Konu Sahibi JASMINE_84
-
Arabada sokokta orda burda öpüşemem öyle demiş ya vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmam diye ne biliyim bir gün çaya filan davet et evine ya da onun evinde yemek filan yiyin etrafta kimse olmayınca bak bakalım yeni bahaneler üretiyor mu hala soğuk mu davranıyor?
canım aranızda kaç yaş fark var? yaşça senden büyükse senin yanlış anlamanı istemiyor olabilir.
canım ben 28 o da 33 yaşında çok büyük bi yaş farkı yok yani.. bi de hani yanlış anlaşılacak bi durum yok ki ortada çoğunlukla ben yaklaşmaya çalışıyorum hatta..bu konuda gerilmesine sebep olacak bi tavrım yok yani
evet canım bir de yeni değilsiniz ki 1 yıl olmuş. ayrıca senin çekici gelmediğini düşünmüyorum çünkü erkeklere nefes alsa yeterolgun bir yaşta dediği gibi ulu orta vıcık vıcık öpüşüp koklaşmak istemiyordur.maddi yükümlülükler de işin içine giriyor. erkekler bu durumları bizden daha çok kafayı takıyorlar. sen de çok içinde biriktirmemeye çalış al karşına konuş.için rahatlasın kafandaki soruların cevabını al mutlaka
peki canım nasıl konuşayım ne diyeyim pat diye sen beni çekici bulmuyo musun demek gururuma dokunur yapamam o da sinirlenir buna mı takılıyosun sen diye...bana bi akıl lütfenn...
yok canım öyle söylenmez tabii ki. fırsat yaratmaya çalışacaksın.mesela bi hafta sonu bi yere kaçalım de şu nişan meseleleri telaşlı geçer ya kafamızı dinleyelim de. e gidin işte baş başa size iyi bir fiırsat.orada bi yakınlaşma olur zaten ama çok ileriye gitmekonu da açılır o sırada bahsedersin..veya o sarılmasa bile sen uzun uzun sarıl sen öp karşı koyamazki zaten :)) ben bile neler yazdığıma şaşırıyorum valla cnm ama sarılmadan öpmeden nasıl olur anlamıyorumm
konuyu görünce hemen yazmak istedim benim erkek arkadaşımda öyle başklarının yanında dışarda öyle koklaş sarıl sıkı pıkı olmak çok uzak ona hiç sevmez ama başbaşayken çok farklı bunda biraz çevrenin ve mesleğinin etkisi çok büyük birazda yetişme tarzımızdan sanırım oda öyle olabilir başkalarının yanında yakın temas kurmak onu utandırıyo olabilir başkalarının laf yapmasını istemediği içinde böyle yapabilir biliyosun burda bu tarz şeyler çok olur bence kafaya takma nişanlılık en güzel dönem doya doya tadını çıkar bence
umarım dediğin gibidir çünkü ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı...bak dün ne oldu canım, abisi almanyaya dönecek o yüzden gitmeden buluşalım dediler buluştuk, nişanlımı bi gör nasıl soğuk nasıl uzak ne oldu bi durgunsun bişeyin mi var dedim yok dedi yüzüme bile bakmadı doğru düzgün.. sonra abisinin çocukları var çok yaramazlar yengesi aman sakın çocuk yapmayın yapıp ne yapacaksın dedi espri yaptı normalde nişanlım çok istiyo çocuk herkese der hatta 2-3 tane istiyorum diye hiç ağzını açmadı evlilikle ilgili konuşuyoruz yorum yapmıyo... umarım dediğin gibi nişanlılık sürecine alışma evreleridir umarım şimdiden ne yaptım ben pişmanlığı yaşamıyodur...
canım başlığın benimde dikkatimi çekti Açıkçası bi erkeğin bu kadar soğuk olabileceğine inanamıyorum
Misal veriyorum sen itici bi kız olsan bile sonuçta bayansın ve bi erkek asla fırsatını buldu mu affetmez (yeterki nefes alsın) Hele ki sen onun nişanlısısın ve onu seviyosun
Ayrıca sadece sarılma öpme mevzusu değil Mesela yeğenine espri yaptım demişsin hani amcanla aramızı mı bozucan Oda umursamamış sıkıntı olmaz bbenim için falan demiş
Yani davranışlarında da soğukluk olması açıkçası bana unutamadığı biri yada başka biri olduğunu düşündürdü Moralini bozmak istemem ama evleniceksiniz gerçekçi olup iyi düşünmek lazım
Telefonlarını falan karıştıramıyomusun ne bilim ufak çaplı bi ajanlık yapsan[/QUOT
ya benim de korkum ve tedirginliğim de o zaten, biz yarın öbür gün evleneceğiz ve bu şartlarda devam ederse bu şüpheyle bi süre sonra bunalıma bile girerim aynı evin içinde sadece ev arkadaşlığı yaptığım bi kocam olur düşünsenize...
yaa inan anlamıyorum başta böyle değildi öperken bile içi giderdi anlardım şimdi laf olsun diye ben istiyorum diye öpüyo ve bunu da anlıyorum... arada zarflıyorum bakalım kıskanacak mı falan diye bazen hiç beklemediğim şekilde sert tepkiler veriyo kıskandığını düşündürten bazen de hiç ama hiç umursamıyo... bugün abisi gelmiş ankaradaymış ben de zarfladım yine bugün ofisten erken çıkarım çok sıkıldım gezeceğim biraz alışveriş merkeziine falan giderim dedim ki hani biz de kaç gündür görüşmüyoruz bana desin ki yaa gel birlikte bişeler yapalım falan çünkü abileri geldiğinde illaki çıkarlar hep beraber bi yerlere yengesi falan ama nerdeee tek dediği şey çok para harcama aşkım dikkat et demek oldu..
yaaa düşündükçe çıldıracağımm, yani aklıma artık başka hiçbi sebep gelmiyo heralde etkilendiği hatta belki de aşık olduğunu düşündüğü başka biri var ve her geçen gün benden uzaklaşıyo, ayrılamıyo da üzüleceğimi düşündüğü için çünkü çok vicdanlı bi adam kimseyi üzecek bişe yapamaz o yüzden de yanımda duruyo... offf yaaa offfffff.....
eğer dindar biriyse günaha girmemek adına uzak duruyor olabilir. ama burada anlattıklarına bakarak nişanlında ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm. inşallah geçicidir.
simdi tabiyatinda belki boyle seyler yoktur..eger yoksa evlendikten sonrada ayni sekilde davranacaktir..umarim degisir..cunku degismezse herseyi sen baslatmak zorunda kalacaksin..buda seni bir zaman sonra bunaltacak..
birde erkek sevdigi bayana karsi surekli bir temas halinda olmaya calisir..ikili iliskilerde oyle gonumlden seveyim falan olmaz cunku atesle barut yan yana durmaz hali ile olay baska yerlere dogru gider..gencliktir meraktir ne bilim bir suru sey yanasmasina sebebiyet verir..
ama tekrar soyleyim tabiyatinda yoktur yada derine inmek lazim bir goruntu ses ne bilim bir davranis belki gecmiste hosuna gitmemis bundan kaciyorda olabilir...
yok canım tabiyatında fazlasıyla var böyle şeyler keşke olmasa keşke benden kaynaklı bi sıkıntı olmasa da ben başlatsam hep hiç sorun değil... ama buraya yazdıkça yazdıkça daha bi farkına varıyorum ki sorunu tamamiyle benimle ilgili bizim nişan işimiz falan da bi aceleye geldi oldu bitti zaten oturup konuşamadım hiç gerçekten istiyo musun bilmem ne diye bundan bile emin değilim yani... tek istediğim neyin ne olduğunu daha fazla geç olmadan öğrenmek Allahtan başka bişe istemiyorum çünkü böyle şüpheyle yaşamak daha zor geliyo
bence biraz kendini çek sen yaklaşma bakalım farkedecek rahatsız olacak mı?
canım bu böyle dua etmekle yok taktik yapmakla kendini çekmekle olucak şey değil Şakası yok nişanlısınız evlenmek üzeresiniz yani!!
Bi an önce kafanda ki şüphelerden sıyrılman lazım Böyle yaşanmaz Al karşına başbaşa konuş Ne yap et başbaşa kalıcağınız bi ortam ayarla gerekirse yalan söyle
Şüpheyle yaşamak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?