Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

adım atmadım değil nerden çıkarıyorsunuz bunu? 4 ay boyunca doğru düzgün iş yapmadım ödemelerim birikti. çok şükür bu ay işlerim düzelmeye başladı ödemelerimi yapıyorum bankalar arayıp duruyor kredilerim bekledi. ekstra hiçbir masraf yapmamaya çalışıyorum şuan. vekalet vericem toparlanınca.

hamileydim dövdü düştü aman çok şükür kurtuldum bırak sende gıy pofidik terlirklerını al kahveni izle onların başına gelecekleri showu.
off çok korkunç ya çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. aynen öyle yapıcam :) nafaka arttırma davası da açıcam gelirinin %25 ini isteyeceğim geliri en az 400 bindir şuan belki daha fazla.

İzleme sırası değil de, artık bu adamın peşini bırakmanızın sırası gelmiş bence. Boşanmışsınız size ne ki hala?

Konu sahibinin bir olayı mı var bilmiyorum ama niye saldırdınız yav. Kadını dövmüş sövmüş. Travma yaratır insanda ve bir süre önüne falan bakamaz.
İnsanlık halleri bunlar. Bazen çektiğin acının karşılığını görmek istemek de çok insani. Hayat kitap sayfası değil ki şıp diye bir sonraki sayfaya geçiverelim. Hatta bazı durumlarda insan yıllarca unutamayabilir yaşadıklarını. Psikolojik destek ve iyi bir sosyal çevreyle zamanla aşılır. Biz burda akıl verdiğimiz için ve tamamen mantık çerçevesinden konuştuğumuz için sinirlenip önüne bak diyebiliyoruz ama olayı yaşayan kişinin duyguları da devrede. Konu gerçekse konu sahibinin canı yanmıştır yorumlara, insan iyice anlaşılamamış hisseder.

önüme bakmak konusunda bir sıkıntım yok ama yaşadıklarımdan sonra kendime 1 senedir anca gelebildim. ne kimseye güveniyorum ne sevildiğimi düşünüyorum ne birşey. psikolojik kalıntıları deseniz zaten fazlasıyla kaldı üzerimde ilaç desteği alıyorum tabi ki. çocuğumun maddi manevi tüm yükü üstüme yıkmış, çocuğunu düşünmeyen umursamaz bir insan, hayatına bakıyor elbette baksın ama bakarken arkada bıraktığı evladını da düşünsün. birşey yaparken benim ısrarımla benim söylenmemle küfür kıyamet yapıyor. 3 sene geçmiş hala bana hakaret edip beni ezmeye çalışıyor çocuğu ile ilgili birşey konuştuğumda ki bunu da yapmak zorundayım aralarında iletişim kurmak zorundayım. önüme bakıyorum kendime ve çocuğuma bir düzen zaten kurdum. amacım o kadını bırakıp bana dönsün değil ki Allah yazdıysa bozsun isteseydim barışırdım defalarca geldi bana barışmak için. her seferinde ters tepki gösterdim ama buradaki yorumlar inanılmaz gerçekten. ben unutamamış değilim, kızıma ve bana yaptıklarını beni nasıl kullandığını unutamıyorum evet büyük bir travma.

Gayet normal. Kim yaşasa travma geçirir. Adliyeden çıktıktan sonra yehuu deyip partileyecek haliniz yoktu. İçinizde öfke biriktirmemeye çalışın.

Gayet normal. Kim yaşasa travma geçirir. Adliyeden çıktıktan sonra yehuu deyip partileyecek haliniz yoktu. İçinizde öfke biriktirmemeye çalışın.
aslında adliyeden çıkarken ben mutlu o ağlayarak çıkmıştık. beni sonrasında yapmaya devam ettikleri bu kadar kinlenmeme sebep oldu. diyorum ya 3 sene olmuş hala ben sürüneyim mutsuz olayım diye uğraşan bir insan.ama kendisi hayatına baksın, ben sürüneyim derdinde. hoş hayatına bakan insan neden benle uğraşmaya devam etsin onu da anlamış değilim. bu durumdan kızımında etkilendiğini de eklemek istiyorum.

Aynen yani takip etmeme, sürekli iyiliğini/kötülüğünü kovalamama, sürekli eski eşle alakalı konu açmama vs.
burada istediğim konuyu açabilirim başka türlü içimi boşaltamıyorum öfkemi boşaltamıyorum. eski eş de hayatına baksın bir zahmet benim damarıma basıp durmasın :)

Yani gerçekten anlıyorum büyük bir travma ama sizin mutlu olabilmeniz için o adamdan bağımsız bir duygu seviyesine geçmeniz gerek artık. Onun mutsuzluğunu dilemeniz normal ama bunu "oturup izleme" isteği hiç normal değil. Sizin için iyi değil bi kere. Bırakın artık ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…