Geçen konusunda anlatmıştı, kızından öğreniyor o eve gidip geldikçe kızı. Hatta o zaman uyarmıştım çocukların bu durumlarda ne söylediği belli olmaz, her şey de doğru olmaz, bu kadar o kadına ne alındığına kadar takip etmeyin diye. Ya da ortak bir arkadaş varmış oradan öğreniyormuş, o istemiyormuş onlar anlatıyormuş.
Bunları araştırıp araştırıp sinirleniyor, kin doluyor. Yani kendi hayatına devam edemesinin maalesef nedeni bu. 3. Kişiler de bu konulardan çok zevk alır, o dinledikçe millet de birebir katarak anlatıyordur.
O da o kinle saldırıp duruyor.
Ta o zaman nafaka icra demiştik eski eş yatırmadığı için, hala pazartesi diyor. En son maliye diye tehdit etmişti sanırım yine iletişime geçerek.
Bu konulardan beslenmeyen biri verir avukata, telini engeller ne küfür duyar ne başka bir şey. Çok net bilen biri olarak söylüyorum. Ağzının yüzünün mor gezdiğini söylüyor evliliğinde, hangi kadın bu tarz bu adam başından gidip, evlense ödenmiş nafakaları ödemedi yapacak kadar ya da maliyeye şikayet etmekle tehdit edecek kadar eski kocaya bulaşır?
Kadınlar Türkiye'de şehir değiştiriyor, aman nafaka vermesin de gelip beni öldürmesin diyor, bu kadar eli maşalı bir mağdur görmedim ben açıkçası.