Heh tam da bu şekilde işte :)Çok basit, konu sahibinin eline para saymak istemiyor. Yani sana güvenmiyorum diyor, sen muhatabım değilsin diyor. Uzaktan uzağa ezmenin yolunu da böyle bulmuş. Konu sahibine yüklenilmiş biraz ama haklılarsa bile bu takma durumu tek yönlü değil. Sizinle sürekli uğraşan, bir şekilde canınızı sıkmanın yolunu bulan birine ister istemez takarsınız. Konularına denk geliyorum, bu adam bu işi çok güzel yapıyor.
Keşke bu yorumu üstlere taşıyabilsem.adam hala benim canımı sıkma peşinde sürekli tartışacak bir mevzu arıyor bende takığımÇok basit, konu sahibinin eline para saymak istemiyor. Yani sana güvenmiyorum diyor, sen muhatabım değilsin diyor. Uzaktan uzağa ezmenin yolunu da böyle bulmuş. Konu sahibine yüklenilmiş biraz ama haklılarsa bile bu takma durumu tek yönlü değil. Sizinle sürekli uğraşan, bir şekilde canınızı sıkmanın yolunu bulan birine ister istemez takarsınız. Konularına denk geliyorum, bu adam bu işi çok güzel yapıyor.
"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"Vay be ne senaryo yaZdınız :) ben zaten şehir değiltirdim bu arada. İnanıp inanmamanız umurumda değil bu arada ne yaşadığımı ben biliyorum. Kaldı ki öyle birşey olmasa neden bunu söyleyeyim? Evet eski kocama bulaşıyorum haklısn:
Çok basit, konu sahibinin eline para saymak istemiyor. Yani sana güvenmiyorum diyor, sen muhatabım değilsin diyor. Uzaktan uzağa ezmenin yolunu da böyle bulmuş. Konu sahibine yüklenilmiş biraz ama haklılarsa bile bu takma durumu tek yönlü değil. Sizinle sürekli uğraşan, bir şekilde canınızı sıkmanın yolunu bulan birine ister istemez takarsınız. Konularına denk geliyorum, bu adam bu işi çok güzel yapıyor.
Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
İyide üzülmüyorum bana yaşattığı şeylerden sonra mutlu bir yuvasının olmasını istemiyorum hepsi bu çocuğuma yaşattığı şeylere rağmen o kadınla mutlu olmasını istemiyorum bu kadar basit benim hayatımın içine s.çıp mıtlu olmasını istemiyoum bu pişman olduğum anlamına gelmez öyle bir dengesizle evli kalmak isteseydim kalırdım
Bence siz ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Zira iki yorum arasında fark varAmin çok teşekkür ederim. olsun olsun yuvasında gözüm yok beni sonuçta psikopat bir adamdan kurtarmış ne kadar teşekkür etsem az. ben evliyken çok sorunumuz vardı aldatması tuzu biberi oldu belki aldatılmasaydım hala çekmeye devam ederdim. psikolojimi alt üst ettiği için o dönem bırakıp gitmeye cesaret edemiyordum. kadınla benim hiçbir derdim yok ben eski eşimin hala yapmaya devam ettikleri yüzünden kin duyuyorum.
Yeni kayıt ücretinden bahsettim az önce :) çok boş uğraştınız valla"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"
"3 ay önce bot almasını istedim almadı. ben de ona benim evleneceğim adam mı alsın demiştim belki zoruna gider de kendi alır diye ve her seferinde benimle tartışmaz diye offf"
"heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :)"
"benim gönderdiğim okul 52000 tl ydi yıllık onun ödemesini yaptı. bana verdiği nafaka 2900"
Az önce de bir üyeye ödeyecekti vazgeçti yazdınız, ödemiş geçmişte.
Kendi cümleleriniz hepsi.
Sizden hiçbir çıkarım yok, ama terapi almanız bence sizin açınızdan çok daha iyi olur, çok normal bir şey terapi almak kendi başımıza aşamadığımız konularda. Yoksa burada herkese sinirlenseniz suçlasanız bile olan size ve kızınıza oluyor.
O kadar yüz göz olmuş ki eski esle . Adam hakaret edebiliyor . Saçma bir iletişim var . Kesinlikle iletisimi kesmek istediğini sanmıyorum . Çok yakın tanıdığım bir kadın boşandı . Adamla iletişim kurmuyor iki çocuk var . Sorun oldugunda mesaj yoluyla çocuk alınacağı zaman da amca gelip gidiyor . Yani bu kadar eski eşin hayatini bilmek normal değilGeçen konusunda anlatmıştı, kızından öğreniyor o eve gidip geldikçe kızı. Hatta o zaman uyarmıştım çocukların bu durumlarda ne söylediği belli olmaz, her şey de doğru olmaz, bu kadar o kadına ne alındığına kadar takip etmeyin diye. Ya da ortak bir arkadaş varmış oradan öğreniyormuş, o istemiyormuş onlar anlatıyormuş.
Bunları araştırıp araştırıp sinirleniyor, kin doluyor. Yani kendi hayatına devam edemesinin maalesef nedeni bu. 3. Kişiler de bu konulardan çok zevk alır, o dinledikçe millet de birebir katarak anlatıyordur.
O da o kinle saldırıp duruyor.
Ta o zaman nafaka icra demiştik eski eş yatırmadığı için, hala pazartesi diyor. En son maliye diye tehdit etmişti sanırım yine iletişime geçerek.
Bu konulardan beslenmeyen biri verir avukata, telini engeller ne küfür duyar ne başka bir şey. Çok net bilen biri olarak söylüyorum. Ağzının yüzünün mor gezdiğini söylüyor evliliğinde, hangi kadın bu tarz bu adam başından gidip, evlense ödenmiş nafakaları ödemedi yapacak kadar ya da maliyeye şikayet etmekle tehdit edecek kadar eski kocaya bulaşır?
Kadınlar Türkiye'de şehir değiştiriyor, aman nafaka vermesin de gelip beni öldürmesin diyor, bu kadar eli maşalı bir mağdur görmedim ben açıkçası.
Mesaj atın kısadan . Nafaka arttırmak için de dava açın . Ne iletişimi kurmak zorundasınız ?Çocuk var arada illa onunla alakalı iletişim kurmak zorundayım.
Stalk edeceğim bir yer yok zaten engelli her yerden ikisi deTencere kapağına yuvarlanmış şimdi evren tekrar kader ağlarını örecek. Yine de nötrleşene kadar asla stalk etme. Kendi mutluluğunuza odaklanırsan oda senin enerjine karşı sinir olacaktır.
Arada iletişim kurucağım kimse yok,msjlaşarak kızım hakkında yazdığım zaman adam zaten hep böyleydi hakaret etmeden konuşmuyor. Yüz göz olmaya gerek yok.O kadar yüz göz olmuş ki eski esle . Adam hakaret edebiliyor . Saçma bir iletişim var . Kesinlikle iletisimi kesmek istediğini sanmıyorum . Çok yakın tanıdığım bir kadın boşandı . Adamla iletişim kurmuyor iki çocuk var . Sorun oldugunda mesaj yoluyla çocuk alınacağı zaman da amca gelip gidiyor . Yani bu kadar eski eşin hayatini bilmek normal değil
Msj atıyorum zaten beni arayamıyo oradan da engelli sadece wp dan gerektiği zaman msj atıyorum o kadar o da kızım hakkında çok sık olmayan birşey bu bu arada.Mesaj atın kısadan . Nafaka arttırmak için de dava açın . Ne iletişimi kurmak zorundasınız ?
Stalk edeceğim bir yer yok zaten engelli her yerden ikisi de
Adamı gerçekten takip etmiyorum ya bu konuda inandıramadım kendimi. Evet kızıyla ilgili birşey yazdığım zaman hakaret ediyor ruh hastası diyor (hayatımda biri vardı ama olmadı bitti) o alsın diyor. Mesela yeni kayıt ücretleri için beni arayamamıştı kız kardeşimi aradı ben de o sırada onu rahatsız etmesin diye neden aradın yzdm wp dan kızımın okul kaydı ile ilgili aramıştım özel okula yazdırıcam okul araştırıyorum demişti. Bu hafta da bu konuyla ilgli konuşalım müsaitsen diye msj attım ben okula yazdırmaktan vazgeçtim senin haytında ki insan yazdırabiliyosa yazdırsın dedi (hayatımda kimse yok vundan 2 ay önce vardı olmadı ayrıldım)Eski konuya baktim. Jameya mont lazim diyo, adam ruh hastasi demis karsiliginda. Yani adamda normal degil o yuzden konu sahibi takintili diyemiyorum. Bide parasizlik cok kotu bisey, caresizlik yani cocuguna mont alamamak. Adamda para göndermek yerine montu alip verebilir, cok mu zor yani. Bu konularda jameya hakli. Belliki adam daha fazlasini yapmayacak, zorlamamak lazim. Ilgisizse engelle gitsin, benden uzak cehenneme direk. Zaten hayatim yolunda değil bide seni mi cekcem der kapatirdim herhalde
Bu olayi kesmenin tek yolu konu sahibinin ekonomisinin guclenmesi. Bide adami takibi birakmali
Evet hakaretten sayılıyormuş ama ruh hastası. Ben yine de avukat bulup sorucam belki alabilirim tazminat.Ne güzel o şekilde devam. Ayrıntıları pek bilmiyorum. Ama arada çocuk olunca iletişim mecbur kurulacak bence arayamaması saçmalık olur aksi durumda birşey olsa birbirinizi arayabilmelisiniz. Çocuk oldu mu arada gurur vs olmaz. Medeni şekilde iletişim kurulur. Eğer hakaret ediyorsa mahkemeye bile verebilirsin bir güzel tazminat öder mesela bir kadina haram zıkkım olsun yazmış nafaka için bu laftan sonra 15 bin TL de tazminat ödemiş hahaha.
Medeni olmayı öğrenecek!
Ya iletişim hiç kurulmasın diyolar da o nasıl mümkün olsun arada 5,5 yaşında bir çocuk var. İlla ki bir şekilde mecbur kalıyorumNe güzel o şekilde devam. Ayrıntıları pek bilmiyorum. Ama arada çocuk olunca iletişim mecbur kurulacak bence arayamaması saçmalık olur aksi durumda birşey olsa birbirinizi arayabilmelisiniz. Çocuk oldu mu arada gurur vs olmaz. Medeni şekilde iletişim kurulur. Eğer hakaret ediyorsa mahkemeye bile verebilirsin bir güzel tazminat öder mesela bir kadina haram zıkkım olsun yazmış nafaka için bu laftan sonra 15 bin TL de tazminat ödemiş hahaha.
Medeni olmayı öğrenecek!
Adamı gerçekten takip etmiyorum ya bu konuda inandıramadım kendimi. Evet kızıyla ilgili birşey yazdığım zaman hakaret ediyor ruh hastası diyor (hayatımda biri vardı ama olmadı bitti) o alsın diyor. Mesela yeni kayıt ücretleri için beni arayamamıştı kız kardeşimi aradı ben de o sırada onu rahatsız etmesin diye neden aradın yzdm wp dan kızımın okul kaydı ile ilgili aramıştım özel okula yazdırıcam okul araştırıyorum demişti. Bu hafta da bu konuyla ilgli konuşalım müsaitsen diye msj attım ben okula yazdırmaktan vazgeçtim senin haytında ki insan yazdırabiliyosa yazdırsın dedi (hayatımda kimse yok vundan 2 ay önce vardı olmadı ayrıldım)
Ya iletişim hiç kurulmasın diyolar da o nasıl mümkün olsun arada 5,5 yaşında bir çocuk var. İlla ki bir şekilde mecbur kalıyorum
Adamı gerçekten takip etmiyorum ya bu konuda inandıramadım kendimi. Evet kızıyla ilgili birşey yazdığım zaman hakaret ediyor ruh hastası diyor (hayatımda biri vardı ama olmadı bitti) o alsın diyor. Mesela yeni kayıt ücretleri için beni arayamamıştı kız kardeşimi aradı ben de o sırada onu rahatsız etmesin diye neden aradın yzdm wp dan kızımın okul kaydı ile ilgili aramıştım özel okula yazdırıcam okul araştırıyorum demişti. Bu hafta da bu konuyla ilgli konuşalım müsaitsen diye msj attım ben okula yazdırmaktan vazgeçtim senin haytında ki insan yazdırabiliyosa yazdırsın dedi (hayatımda kimse yok vundan 2 ay önce vardı olmadı ayrıldım)
Zaten ilgisinden de mahrum bırakıyor. En son 5 ay oldu göreli bide bugün ne hikmetse geldi. Muhtemelen düğün filan yapacaksa buradaki akrabalara davetiye vermeye gelmiştir :))İletişim kurulmasın diyenleri de anlamak mümkün değil. Ortak bir geçmiş silinir tamam ortak çocuk ne olacak? Yok artık. Babası ile iletişim kurmasa değersiz bile hissediyorlar onların psikolojileri ne olacak. İhtiyaçlarından kaçan adam zamanla ilgisinden de mahrum edecek. Erkeklerin genel özelliği yeni eşinden olan çocuğa değer vermek sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?