Beni aldattığı kadınla evleniyor

Yaşamak dediğimiz şey bu zaten. Başımıza illa ki birşeyler gelecek. Ama takılıp kalmamak lazım bunlardan ders çıkarıp cebimize koymak lazım. Her insan her insan için doğru kişi olmayabilir. Ben bunu aldatılan kadınlarda görüyorum hırs yapıyorlar 3.kişiye karşı. Ama Aldatıldıktan sonra ha onunla ha başkası ile olmuş ne farkeder?
Mutlu olabilmek anladığım kadarıyla bir yetenek. Siz yanlış bir ilişki içinde olduğunuz kısa süre içinde farkedip bence insan için en önemli şeyi zamanınızı harcamamışsınız. Bu kazanımları görmek yerine yaşadığınız şeyi arabeske bağlayarak kendinize karşı haksızlık ediyorsunuz.

Canm benm çok üzüldüm benm de ilk onun ıkıncı evliliği ıdı aynı sekılde psikolojik sıddete çok uğradım ve neredeyse fiziksel sıddete de az kalmıs tı onlemımı aldım. Ama asırı kıskanmasındandı.. Senın Kı senı sevmemıs adam evliliği oyuncak etmıs benımkınınkıne de hastalıklı sevgısı vardı ilkini mutlu edemeyen adam diğerlerini de edemez sen ne yaşadıysan o yuzsuz kızda yaşayacak çunku baş kahraman aynı adam.. Sen onunla evlendiğinde ya da tanıstığında esınden ne kadar olmustu ayrılalı.. Bazen erkekler kızları yara bandı gıbı kullanıyorlar bır öncekini unutmak ıcın...evlılıpın bıttımı bıtmedıyse bunları tek tek delil yap ikisine de dava aç hakkını al bu kadar kolay olmamalı hayatlarımız.. Bu adam nasıl bır adammıs ya ama onun iliski hayatı yaşama sekli asla senın değerini belirlemez sen guclu ol ve biran once o pislikten kurtul. Şükretki çocuk yok erken öğrendin

Şu evli biriyle ilişki kuran yaşam formlarını anlayamıyorum gerçekten. Bunu yapan adam rahatça yalan söyleyen biridir, bana da söyler demiyorlar mı? Onu aldatan beni de aldatabilir demiyorlar mı? Ya çok üstün bir özgüven, ya geri zekalılık ya da karşısındakinden daha karaktersiz olduğunu bilip hakkından gelebilirim cesareti.. böyle birinden çocuk yapıp genlerini devam ettiremediğini sevinmelisin bence. Allah gönlüne göre versin

yahu evlılıge sabrı anlayısı oldugu ıcın 3. ye evlenmıyor anlamıyormusunuz :) onun ıcın kadın demek yemegını yapan temızlık yapan arada bır horozlanıp dovebılecegı bırsey demek ego tatmın edeyım ezeyım yedıgım onumde yemedıgım ardımda olsun dıye evlenıyor

tam bırbırlerını bulmuslar bosverın ya ne dusunuyorsunuz dusunerek gecırdıgınız zamana yazık bosverın

3.evliliği yapacağı kızdaki cesarete ben hayran kaldım,boşverin isterse 10.evlligini yapsın, bakmayın sosyal medyadan,benimde davam sürüyor,ben üzülmemek için engelledim heryerden ,haber getirecek insanları da sırayla çıkarttım,çıkarıyorum hayatimdan,siz de öle yapın,2.5 yıl evli kaldım,arkama donup bakıyorum herşey boşmuş diyorum,önüme bakıyorum.

Takdir ettim sizi. Şiddeti sineye çekmemiş, beni sevdiğinden yapıyor/değişir/siniri geçince gönlümü alıyor gibi bahanelerin arkasına sığınmamış kendinize sıfırdan bir hayat kurmuşsunuz bu çok takdir edilesi gerçekten. O kişiye gelince Allah ıslah etsin. Neyseki siz yolunuzu ayırmış kurtulmuşsunuz . Inşallah karşınıza sizin gibi dik duruşlu mantıklı hareket eden size değer verecek biri çıkar.

Onlar öyle düşünmüyor. Evli adamın karısıyla rekabete girişiyorlar akıllarınca. Herifi kapınca kazanacak. Çok kıymetli ya bu aldatan herifler.
Zaten malum kadın Abiye' nin takılarını takmış poz vermiş bir de. '' Takılarını da aldım, herifini de, eşyalarını da'' der gibi. Kadın Abiye' nin bir zamanlar o herifle yattığı yatakta yatıyor daha ne diyeyim. Kafayı peynir ekmekle yemiş.

Severek mi evlenmiştiniz acaba o zaman da mı bu kız vardı diye geldi aklıma hakkınızda hayırlısı olsun ama ben onların da mutlu olacağını sanmam size yapan ona da yapar mutlaka

Vay adii.. Zaten bu bazı kadnları da anlamıyorum hadi 1 kere boşanms haklı bi sebebi vardr dersin 2 kere boşanmş senle üçüncüye evleniyor hiç mi düşünmüyosun bu adam nasl bi adam ki her gelen kadın boşuyor diye..Boşverin adam alışmış bunu da boşar gerçek yüzünü sevgilisi de yakın zamanda anlar..Siz kurtulduğunuza sevinin..

sizinle aynı fikirde değilim. bu kadar uzun boşanma süreci sonrası atlatamamış olmak çok normal. hele ki çekişmeli boşanma...

Var öyle serefsiz insanlar malesef .. Bende aldatmıştım hemde arkadaşımla aldatmıştı eski sevgilim ama Allah büyük birden bir bakıyorsun onune biri çıkıyor hayatın birden bire değişiyor üzülme herkes yaşattığını yaşar.. umarım çok mutlu olursun.

sizinle aynı fikirde değilim. bu kadar uzun boşanma süreci sonrası atlatamamış olmak çok normal. hele ki çekişmeli boşanma...
Geçmişe takılı kalmak, geleceğin kaygılarında boğulmak. Mutsuz insanların ortak özelliği. Mutlu insanlar anı yaşarlar. Mutlu olmayı becerebilmek de emek ister.

Teyzemin eski kocası belki 4-5 kez evlilik yapmıştır hepsine de şiddet uygulamış biriydi.bir de sanki güzel bir şey yapmış gibi anlatırdı bir vurdum burnuna kanlar aktı derdi. Şiddet uygulayan insan hep uygular. Siz kurtuldugunuza şükredin ya kurtulamamış ve şiddete maruz kalmaya devam etseydiniz daha mı iyiydi böyle bir yaratıkla evli kalmak. Yeni evlenen derdine yansın siz de yiyip içip gezin

Allah belasini versin boyleleri gelir hayatinin orta yerine eder sonra def olup gider AMA hayat bitmis degil sende cizeceksin kendi hayatini her insan onun gibi olmayabilir artik daha tecrubelisin attigin adimlar daha temkinli olacaktir eminim korkma hayat henuz devam ediyor yeni insanlari tanimaktan asla vazgecme..

Maddi durumu hiçte iyi değil sadece eli yüzü düzgün ve ağzı çok iyi Laf yapar.
Bana annesi ile birlikte ilk eşinin onu bırakıp gittiğine baya inandırmışlardı

Bilemiyorum yazışmaları sanki daha önce tanışıyormuş izlenimi vermişti bana sorgulamadım o an.
Bana yinede ben evsizken onlar benim evimde kalmaları da bi nevi aldatma benim için.

Düzenli terapiye gidiyordum ama haftada iki deda tüm yaşadıklarımla yüzleşmek (Evlilik öncesi aşle hayatım üni hayatım vs) çok ağır geldi Kaldıramadım bıraktım

Siz anne olamayacagım düşüncesini aklınızdan geçirmediniz ama benim bu yasadıgım şeyin yorgunluğu sanırım inancımın kalmaması

Çok teşekkür ederim. Çok şükür o gücü verdi rabbim :) amin inşallah cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…