• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evleniyor

Dileğim onların mutsuz olması değil.
Benim hayatımı elimden alıp Düzenimi mahvedip kendine düzen kurabildiği hayata kızgınım

Hayatta hiç bir Karşılaşma tesadüf degildir
Karşılaşıp hayatına aldığın her insan,

Ya bir İmtihandır
Ya bir Cezadır
Yada

Allah'tan bir Lütuftur

Bunu unutma !
Hayat bir sınav. Ders cikarip yola devam etmek gerek

Seni anliyorum.bende bosandim kadin benim takilarima kadar takip poz verdi.beni aldattigi kadinla evlendi.benden once onunla sevgiliymis.ayrilmis benimle evlenmis.beni onunla aldatti.bosandik evlendiler...hala evliler.mutlular.umrumda degil neden cunku onlar birbirine gore.ben o adama gore degildim.ve bana gore biri yoksa da coknsorun etmiyorum.degismem gerektigini dusunmuyorum.kaybettigim ipsiz sapsiz bi adam neticede.hayatimin sadakasi olsun.varsin o kadin ona baksin...
Konu acmak istemedim acacaktim da 2.kaybim da baska bi adam bana deli gibi asikti.gitti kendi gibi birine asik oldu.o da mutlu.o da kayip degil bence🤭ha uzuldum mu evet hala uzuluyo muyum evet.kayip degil belki ama baskasi kazandi hirsi sanirim.beni niye kimse sevmiyo diye dusunmuyorum.ben dogruysam dogru insanlar sever elbet bi gun🌺💖dogru kalmaya calisiyorum.

Okuyunca tebessüm ettim o kadının da evdeki takılarımla pozu var

Ya ayni modelden demek ki mutlu olurlar her seyine evet der.sen sunu dusun.sen ise yaramaz bi adami idare etmeyi secmedin
Daha guzelini alabilirsin o esyalarin,daha iyi bir hayat kurabilirsin.illa erkege gerek yok.kendin guclu ol ki gereksiz adamlarin ardindan uzulme.

Teşekkür ederim Güzel mesajınız için ama yasım ilerledi şuan hayatımda kimse yok. Bir kaç denemem oldu karşıma cıkanlar ya evli monoton hayatına renk katmak isteyen bi iki kişi oldu. Bekar olanlar içinde ayrıldığımı öğrenince vazgeçenler oldu. Niyeyse kadınlara bu dönemden sonra hayat daha acımasız davranıyor.

Hayır sadece bir kaç tecrubeyi genellemeye vurmayın.

Gayette güzel yeniden evlenip , çok çok mutlu olan çoluk çocuğa karışan , " iyiki " diyen çok çok çok fazla kişiler var.

2 yıl önce çöpe attiginiz kişiyi takip etmeyin. Bu sadece size zarar.

Aslında hiç neden diye filan sorgulamamıştım da haberini alınca 3 yıl sevgililik sonra nişan düğün ki benle ayrılmadan baslamıs bi ilişki.

Aynı özveri ve sabrı görememiş olmak neden dedirtti sadece

Belki yine göstermemiştir karşı taraf sinmistir , nerden biliyorsunuz.

Lutfen bu kadar karamsar olma disaridam mutlu gibi gozukselerde iceriyi bilmiyorsun ve ayrica o kız da kusra baknasın hic bi hemcinsimi kotulemek istemem ama yaptigi yanlis
Adam 2 karisina neler yapmis bosanmis sana neler yapmaz ki bunu dusunememis
Onun disinda guclu ve ayaklari uzerinde durabilen kadinsin insallah seni sen oldugun icin seven sana sadik bi insan cikar
Ayrica cocuk sahibi olmak illaki 20 li yaslarda olucak diye bi kaide de yok sen ne zaman hazir hissediyorsan ne zaman bi cocuga yetebilecegini hissediyorsan o zaman cocuk sahibi olmalisin
Insallah mutlu olursun
Her sey gonlunce olsun

Neye uzuluyorsunuz ki? Cok sukurrrr kazanarak bosanmissiniz. Simdi o 3.kisiyle de evlendikten sonra ayni seyleri yasayacak ve yasatacak belli ki :) Bosverin herkes kendi yoluna baksin. Insallah siz cok mutlu bir hayat yaşarsınız.

3. kez evlenecek sabır ve anlayış mı? Neden bahsediyorsunuz anlamadım valla bacım. Evlenmek için sabır ve anlayış gerekmiyor ki, bir imza atıyorsunuz zırt diye evlendiriyorlar. Sonra evleniyor da ne oluyor sanki? Evlenmek değil, mutlu bir ilişki sürdürmek marifet. Eee o insan görünümlü hayvanatta da bu kapasitenin k'sı yok. İki pislik buluşmuşlar, birbirlerini didikleyip dururlar artık. Size ne? Mis gibi yeni bir düzen kurmuş, kurtulmuşsunuz. Ne düşünüyorsunuz ki; pembe panjurlu evlerinde romantizmin, sevecenliğin doruklarında bir ilişkileri mi olacak? Hee tabi tabi. Her neyse, önünüze bakın. Sizin geleceğinizde umut var, huzur var şimdi. Geride bıraktıklarınız ise aynı kaka (terbiyeli günüm) çukurunda yuvarlanmaya devam ediyorlar. Öyle düşünün, derin nefes alın, ferahlayın.

3. kez evlenecek sabır ve anlayış mı? Neden bahsediyorsunuz anlamadım valla bacım. Evlenmek için sabır ve anlayış gerekmiyor ki, bir imza atıyorsunuz zırt diye evlendiriyorlar. Sonra evleniyor da ne oluyor sanki? Evlenmek değil, mutlu bir ilişki sürdürmek marifet. Eee o insan görünümlü hayvanatta da bu kapasitenin k'sı yok. İki pislik buluşmuşlar, birbirlerini didikleyip dururlar artık. Size ne? Mis gibi yeni bir düzen kurmuş, kurtulmuşsunuz. Ne düşünüyorsunuz ki; pembe panjurlu evlerinde romantizmin, sevecenliğin doruklarında bir ilişkileri mi olacak? Hee tabi tabi. Her neyse, önünüze bakın. Sizin geleceğinizde umut var, huzur var şimdi. Geride bıraktıklarınız ise aynı kaka (terbiyeli günüm) çukurunda yuvarlanmaya devam ediyorlar. Öyle düşünün, derin nefes alın, ferahlayın.

3. Kez evlenecek sabırdan ziyade evliliği bitmeden baslamıs 3 yıllık bi İlişkiye gösterilen sabır.

Bir kullanıcı sabır gösterdiğini nereden biliyorsunuz belkide diğer taraf sinmiştir yazmış belkide öyledir.

2 senelik evli olsam emeklerim boşa gitti derdim 2 aylık bi evlilikte hiçbir sey anlamadım boşu boşuna evlenip ayrılmıs oldum. Madem böyle biriydi evlenmeseydi diyorum. İkiside kötü.

Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündür Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
evsiz kaldım şehrimi değiştirdim işimi değiştirdim sıfırdan Düzen kurdum.
iki yıl süren çekişmeli davayı kazandıktan sonra boşandım.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.
Bunu bildiğim için Yatak odası takımımı bile bıraktım almadım
Şimdi O kızla nişanlanmışlar.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi
Allah yanına bırakmaz merak etmeyin. Her evlenen mutlu mu oluyor sanki. Öyle olsaydı bizler boşanmazdık ki. Alsın tepe tepe kullansın tencere kapak olmuştur. Seninle yaşadığı evde boşanma olmadan yaşayan bir kız da insallah senin eşinin agzından burnundan getirir hayatı.

Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündür Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi
Haline şükret elinde bir kac çocukla da bunları düşünebılırdın.Kendını sanslı say.Cocuk önemli ama zamanında mutlu bir yuvada büyümeleri daha önemli

Ayni seyleri ona da yasatacak. Birak simdi kizin umrunda olmasin. Yarin nasilsa umrunda olacak. Cunku huylu huyundan vazgecmez. Ona da aynilarini yasatacak.

Seninle sevgiliyken cok iyiymis, sana gore harika bir insanmis evlenince dovmus
Seni doven onu dovmeyecek mi?
Uzulmeyin hakli taraf sizseniz herkes layigini bir sekilde bulur.
Akliniza dahi gelmeyecek guzellikte bir iliskiniz evliliginiz olur insallah🤲

size kötü davranan biri diğerlerine melek gibi olamaz, şimdilik öyle görünüyor, başta çok iyi davranıp diğerlerinin de günahına giriyor yazık.
Siz mutlu olmaya bakın en önemlisi şükredin iki ay sürmüş sadece.

Aman hanımlar giden gitmiş takıymış eşyaymış, keşke alabilseymişsiniz ama o kapı kapanmış malesef. Sorana '' Açları doyurdum, başımın gözümün sadakası olsun'' dersiniz. Siz canınızı zor kurtarmışsınız şükürler olsun. Şimdi o akılsız kadınlar düşünsün. Dışarıdan herkes mutlu gözüküyor, sosyal medya onların kahkahalarından geçilmiyor. İçlerine girmedikçe bilemeyiz. Ama ben şunu biliyorum, bahsettiğiniz tıyniyetteki insanlar ömrü billah huzur yüzü göremiyorlar. Kafalarını değiştirmedikleri sürece çok zor yani. Avutma amaçlı değil, gerçekten böyle. Şöyle de birşey var, onlar bundan memnun. Garip şekilde memnunlar.

Seninle sevgiliyken cok iyiymis, sana gore harika bir insanmis evlenince dovmus
Seni doven onu dovmeyecek mi?
Uzulmeyin hakli taraf sizseniz herkes layigini bir sekilde bulur.
Akliniza dahi gelmeyecek guzellikte bir iliskiniz evliliginiz olur insallah🤲

😊😊inşallah inşallah çok teşekkür ederim

Back