• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evleniyor

Hepsini gectim de..
Karsidaki kadınin akli yokmus demekki

Sormazlar mi adama. 3.evliligini yapiyor, biriyle 2ay evli kalmis. Ne yapmis olabilir bu kadin 2ayda..
Senin yatak odana kadar birini sokan adam ona neler yapmaz ki?
Hic mi dusunmemis bunlari bu yeni gelen kadin.

Valla erkekler sevgiliyken farkli evliyken farkli..
Kimbilir senden icin neler dedi..
Eski esim yakamdan dusmedi,aldatti, sizofrendi dedi belki de.. ailesi rahat vermiodu, esim surekli dırdir ediyordu,eviyle ilgilenmiyordu,cinsel hayatimiz bile yoktu, boyle berbat bir evliligimiz vardi deyip suslu yalanlar söyledi belki de..
Allah tan baska kimse bilemez o evin icindekini sonucta, herkes anlatilana inanir.

Canini sıkma, allah indan bulsun. Kurtulmussun ,sukret, ya kucaginda cocukla boşansaydin? Yazik degikmiydi o zmn hayatina?
Simdi çopsüz uzumsun, cok daha iyilerini bulursun, yeni bosandin birini hayatina almaman cok normal.
Normali de bu zaten.
Eski esin karaktersizmis ne denir ki baska, dusunme sen onlari.
Sana degil baskasi olsa da aynisini yapardi.
Konu sen degilsin bence.
Uzulme bu yuzden

Beni kötülediğini biliyorum davada da asılsız bir sürü iftirası vardı. Hepsini çürüttüm. Çoğuda sizin yazdıgınız şeyler.

Ben hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum Hiçbir şey anlamadım zaten sanki hala bekar normal bi insanım ama işin aslı hiç öyle değil.

Stalk yapmadım ki onu nerden cıkardınız
Fotoğrafı nerde gördünüz? Nişanlandıklarını nerden biliyorsunuz?

Öyle anladım ben.

Eski eşim şu anda kiminle beraber bilmem ben. Üstelik 2 çocuğumuz var ortak. Yeniden evlendi mi nişanlı mı haberim yok. Yıllardır fotoğrafını görmedim. Anlatabildim mi?

Kuzum.adam.duzenini.kurmus takiliyor sen nedenlerde.boguluyorsun bosadin.gitti daha hizli.konsantre olmaya calis hayatina hiiic kendini kapatma aile.olmak istiyorsun kafana gore birini buldugun an bas nikahi kur aileni korkma

Aslında hiç neden diye filan sorgulamamıştım da haberini alınca 3 yıl sevgililik sonra nişan düğün ki benle ayrılmadan baslamıs bi ilişki.

Aynı özveri ve sabrı görememiş olmak neden dedirtti sadece

Fotoğrafı nerde gördünüz? Nişanlandıklarını nerden biliyorsunuz?

Öyle anladım ben.

Eski eşim şu anda kiminle beraber bilmem ben. Üstelik 2 çocuğumuz var ortak. Yeniden evlendi mi nişanlı mı haberim yok. Yıllardır fotoğrafını görmedim. Anlatabildim mi?

Anlatabildiniz. Aynı sektörde çalısıyorduk ortak arkadaslarımız var muhabbet esnasında söylediler.
Özellikle bi araştırma yapmadım.
Anlatabildim mi?

Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündür Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
evsiz kaldım şehrimi değiştirdim işimi değiştirdim sıfırdan Düzen kurdum.
iki yıl süren çekişmeli davayı kazandıktan sonra boşandım.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.
Bunu bildiğim için Yatak odası takımımı bile bıraktım almadım
Şimdi O kızla nişanlanmışlar.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi
Bu zorlu sinavi gecmissin insAllah odulunu de alirsin
Hepsini gectim de..
Karsidaki kadınin akli yokmus demekki

Sormazlar mi adama. 3.evliligini yapiyor, biriyle 2ay evli kalmis. Ne yapmis olabilir bu kadin 2ayda..
Senin yatak odana kadar birini sokan adam ona neler yapmaz ki?
Hic mi dusunmemis bunlari bu yeni gelen kadin.

Valla erkekler sevgiliyken farkli evliyken farkli..
Kimbilir senden icin neler dedi..
Eski esim yakamdan dusmedi,aldatti, sizofrendi dedi belki de.. ailesi rahat vermiodu, esim surekli dırdir ediyordu,eviyle ilgilenmiyordu,cinsel hayatimiz bile yoktu, boyle berbat bir evliligimiz vardi deyip suslu yalanlar söyledi belki de..
Allah tan baska kimse bilemez o evin icindekini sonucta, herkes anlatilana inanir.

Canini sıkma, allah indan bulsun. Kurtulmussun ,sukret, ya kucaginda cocukla boşansaydin? Yazik degikmiydi o zmn hayatina?
Simdi çopsüz uzumsun, cok daha iyilerini bulursun, yeni bosandin birini hayatina almaman cok normal.
Normali de bu zaten.
Eski esin karaktersizmis ne denir ki baska, dusunme sen onlari.
Sana degil baskasi olsa da aynisini yapardi.
Konu sen degilsin bence.
Uzulme bu yuzden
Arkadas cok hakli

Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündür Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
evsiz kaldım şehrimi değiştirdim işimi değiştirdim sıfırdan Düzen kurdum.
iki yıl süren çekişmeli davayı kazandıktan sonra boşandım.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.
Bunu bildiğim için Yatak odası takımımı bile bıraktım almadım
Şimdi O kızla nişanlanmışlar.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi

Eden bulur kuzum
Hiç geçmişe takılma, bakma sosyal medyaya falan, sen iyi olmaya bak, üzüldüğün tek ana değmez

Amin inşallah 🙏 evet o gün telefonu yakalayıp bi hamle ile polisi aramasaydım kesin ölürdüm
Ahhh canim yaa
Benim kuzenim de yasi 19 esi ile tartismis kardesimin gelinlik gormesine gelmek icin esi de hirpalamis bize de haber vermedi annesi babasi ayri anneannem sahip cikmisti oda gecen sene rahmetli oldu annem dovme kizi eve getir dedi ben kimsenin yumus usagi deilim dedi annem de bekle lan geliyorum deyip babami da alip gitti varmazlar zannediyorlardi ha bir de kv si bunlar tartışırken gelip kahve yap demis yapmayinca esi daaha cok hirlamis kopek iste
Sonra eltileri aynisi baslarina geldikleri halde o kopegi hakli bulmuslar bizim kiza da anlayissiz deyip cikmislar tabi baristilar ama pisman olmus
O gorumcesinin kocasi da
gorumcesi 20 yasinda var yok ilk zamanlar dov babasinin evine gotur solucan yyapili kuru amc.k dermis bizim kiza
Getirmis kv si gile birakmis kiz kuzenime sarilip aglamis hunkurmus etme bulursun sukret kv gorumce elti ucgenine dusmedin
Bir buyuk kayninin eside cesaret alip evi terketmis
Bak eden bulur oda mutlaka bir gun bulurlar

Ahhh canim yaa
Benim kuzenim de yasi 19 esi ile tartismis kardesimin gelinlik gormesine gelmek icin esi de hirpalamis bize de haber vermedi annesi babasi ayri anneannem sahip cikmisti oda gecen sene rahmetli oldu annem dovme kizi eve getir dedi ben kimsenin yumus usagi deilim dedi annem de bekle lan geliyorum deyip babami da alip gitti varmazlar zannediyorlardi ha bir de kv si bunlar tartışırken gelip kahve yap demis yapmayinca esi daaha cok hirlamis kopek iste
Sonra eltileri aynisi baslarina geldikleri halde o kopegi hakli bulmuslar bizim kiza da anlayissiz deyip cikmislar tabi baristilar ama pisman olmus
O gorumcesinin kocasi da
gorumcesi 20 yasinda var yok ilk zamanlar dov babasinin evine gotur solucan yyapili kuru amc.k dermis bizim kiza
Getirmis kv si gile birakmis kiz kuzenime sarilip aglamis hunkurmus etme bulursun sukret kv gorumce elti ucgenine dusmedin
Bir buyuk kayninin eside cesaret alip evi terketmis
Bak eden bulur oda mutlaka bir gun bulurlar

Dileğim onların mutsuz olması değil.
Benim hayatımı elimden alıp Düzenimi mahvedip kendine düzen kurabildiği hayata kızgınım

Yaşadıklarınız da, o tarihlerde şahit olduğunuz yazışmalar ve öğrendiğiniz son durumdan sonra hissettikleriniz de çok zor, bu hususta hiç söyleyecek bir şey yok, Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor. Adaletsizlik duygusu boğar bazen insanı.

Tanıdığım iş güç kariyer sahibi iki hanım, şiddet ile biten ilişkilerinin arkasından çok benzer gelişmelere tanık oldular, ikisi de bir silkelendi, itici güç olarak kullandılar bu duyguyu, ben bu rezil herifin üstümde bıraktığı tüm negatiflikleri geride bırakacağım ve kendime bana yakışır bir hayat kuracağım dediler, hayatlarına ve kendilerine çok büyük bir iradeyle sahip çıktılar. İkisi de evli mutlu çocuklu bugün :KK66: Bir tanesi çocuğunu kucağına aldığında 41 yaşındaydı. Umarım siz de bu insanlardan olursunuz.

Umuyorum, böyle ağır travmatik bir olaydan sonra, profesyonel yardım almışsınızdır, ya da almayı düşünürsünüz. Bazı duygusal yaraların geçmesi için tek başına zaman yetmez. Gerçekten ayrıca tedavisi gerekir. Ağır şiddet gördüğünüz insan hakkında, halâ, madem yapabiliyordun niye benimleyken sabır göstermedin diye düşünmek, sanki size pek yararı olacak bir bakış açısı değil gibi geldi bana. Sonsuz mutluluklar dilerim.

Beni kötülediğini biliyorum davada da asılsız bir sürü iftirası vardı. Hepsini çürüttüm. Çoğuda sizin yazdıgınız şeyler.

Ben hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum Hiçbir şey anlamadım zaten sanki hala bekar normal bi insanım ama işin aslı hiç öyle değil.
Ya tabiki yoksa kendini nasil hakli cikarcak? Evlenecegi kadin da cocuk ruhludur daha. Akli basinda bi kadin varmaz yanina. 40 soru sorar.
2aylik evlilikte cekismeli boşanmaniz bile dusundurucu olmali. Kadin bunu dusunmuosa... 3.evlilik hem de..
Akli basinda kim olsa dibine kadar sorardi bunlari
Sanmiyorum o adamin da akıllanacagini da!

Ben 6.5 yillik evliligimi, 9 yillik arkadasligimizi bitirip de bosandim. 2.5 yasindaki ikizlerle.
Hayat kolay olmuyor elbet.
Cocuk olunca cok cok daha zor.
2 yil oldu bosanali. Sehir degistirdim,cocuklari alip ailemin yanina döndum.
1.5 yillik guzel,ciddi bir iliskim var.

Hic karamsar dusunmedim. Cunku tip olarak fena degilim, fettan cin fikirli yalanci duzembaz da degilim. Uyumluyum, iyi niyetliyim, saygiliyim da..
Neden beni seven olmasin ki? Mutluluga hakkim yok mu bosandim diye? Bosanan insanlar ahlaksizlik mi yapti? Neden evlenemeyim? Neden tekrar ailem, huzurum olmasin?
Ben ne zaman hazir isem o zaman bulur ve evlenirim.
Karamsar dusunme sende lutfen.
Ben ikiz cocuklu halimle bile beni ben oldugum icin sevenini bulabiliyorsam sen cok daha iyisini bulursun..
Bekarsin sonucta,cocugun yok.Aile arasinda kalir, herkese anlatmak zorunda degilsiniz ozel durumunuzu !
Allah herkesin gonlune goresini veriyor bir sekilde.
Inaniyorum ki sen de aradigin mutlulugu bulacaksin.
Eski eş i unut, allahindan bulsun de ve geç.
Takip etme, uzulme..
2 yıl olmus artik. Sil kafandan, yaşandı bitti.
Ortak baginiz yok artik. Hayatin tadini kaciriyorsun, kendine yazik degil mi? Yapma bunu kendine.
Annelige gelince , herseyin vakti ve zamani var. Allah yazdiysa olur elbet. Sonu guzel olacaksa olsun 💕
Dualarim sizinle. Uzulmene değmez

Seni anliyorum.bende bosandim kadin benim takilarima kadar takip poz verdi.beni aldattigi kadinla evlendi.benden once onunla sevgiliymis.ayrilmis benimle evlenmis.beni onunla aldatti.bosandik evlendiler...hala evliler.mutlular.umrumda degil neden cunku onlar birbirine gore.ben o adama gore degildim.ve bana gore biri yoksa da coknsorun etmiyorum.degismem gerektigini dusunmuyorum.kaybettigim ipsiz sapsiz bi adam neticede.hayatimin sadakasi olsun.varsin o kadin ona baksin...
Konu acmak istemedim acacaktim da 2.kaybim da baska bi adam bana deli gibi asikti.gitti kendi gibi birine asik oldu.o da mutlu.o da kayip degil bence🤭ha uzuldum mu evet hala uzuluyo muyum evet.kayip degil belki ama baskasi kazandi hirsi sanirim.beni niye kimse sevmiyo diye dusunmuyorum.ben dogruysam dogru insanlar sever elbet bi gun🌺💖dogru kalmaya calisiyorum.

Back