Seni aldatmamiş ki, ikinci ayda yaşanan şiddetten sonra sen evi terk etmişsin. O kız da hayatına sonradan girmiş. O yüzden mağduriyetine mağduriyet ekleyecek 'beni aldatti' dusuncelerinden vazgeç.
Bu adam (belli ki) ilk eşine çektirmiş, ikincisine çektirmiş. Şimdi üçüncüsünde bir anda melaike mi olacak? Olan o kadına olacak yine. Kimse huy değiştirmez
O kadına hissedecegin tek duygu acıma olmalı bence.
Ayrıca profilinde yazana göre otuz yasidasin.benden sadece bir yaş büyüksün ama ben asla 'ay yaşım geçiyor,evde kalacagim,anne olamayacağım' düşüncesini aklımdan bile geçirmedim henüz. Yeni Dünya duzeninde otuz orta yaş bile değil yaa, bunca arabeske bağlamak için çok erken.
Hayata başka bir pencereden bakarsan güçlü bri kadın olduğunu fark edeceksin. Kotu bir adamı ilk haftasında terkedecek, sıfırdan yeni hayat kuracak,kendi parasini kazanabilecek , seni yikmalarina izin veremeyecek kadar güçlü bir kadınsın. Neden başına birkaç sene önce gelmiş olumsuzlukları hala ilk gunku gibi hayalinde canlandırıyorsun, neden hala kendine aciyorsun??
Benim önerim düzenli bir terapiye gitmen. Belki terapistle konuşmalarından sonra kendine uygun soruları sorup yeni perspektifler kazanirsin