• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evleniyor

Allah yanına bırakmaz merak etmeyin. Her evlenen mutlu mu oluyor sanki. Öyle olsaydı bizler boşanmazdık ki. Alsın tepe tepe kullansın tencere kapak olmuştur. Seninle yaşadığı evde boşanma olmadan yaşayan bir kız da insallah senin eşinin agzından burnundan getirir hayatı.

Sanırım üçüncüyü de kaybetmemek için iyi davranıyor neyse allah mesut etsin:))

Kimin mutlu olacağı hiç belli olmaz..Gercekten bir mutsuzlugun üstüne mutluluk kurulmuyor .Buna defalarca şahit oldum .O kız da bir gün sizin gibi kaçarak çıkacak o evden.Buna emin olabilirsiniz .Belki bu adamın Sabrı iyice tükenecek ve o kız daha beterini yaşayacak sizin yasadiginizin.Siz ucuz kurtuldunuz.Buna emin olun ve arkanıza özellikle de artık bunların hayatına bakmayın.Mutlulugun kaç yaşında ne zaman geleceği belli olmaz...Gerçek mutluluğu yeniden tatmanizi tüm kalbimle diliyorum .

çeşitli sebepleri olabilir.uygun değilsinizdir birbirinize ama o kızla uyumludur. ya da intikam güdüsüyle hareket ediyor olabilir mutlu rolü yapıyordur sen bıraktın gittin bak bu kızla mutluyum evleniyorum gibi. hiçbir şey için geç değildir siz de size uygun birini bulursunuz umarım.şiddet uygulayan biriyle hiç olmasın daha iyi zaten değil mi?

Kimin mutlu olacağı hiç belli olmaz..Gercekten bir mutsuzlugun üstüne mutluluk kurulmuyor .Buna defalarca şahit oldum .O kız da bir gün sizin gibi kaçarak çıkacak o evden.Buna emin olabilirsiniz .Belki bu adamın Sabrı iyice tükenecek ve o kız daha beterini yaşayacak sizin yasadiginizin.Siz ucuz kurtuldunuz.Buna emin olun ve arkanıza özellikle de artık bunların hayatına bakmayın.Mutlulugun kaç yaşında ne zaman geleceği belli olmaz...Gerçek mutluluğu yeniden tatmanizi tüm kalbimle diliyorum .
iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım bende güzel bir aile kurabilirim.

Seni aldatmamiş ki, ikinci ayda yaşanan şiddetten sonra sen evi terk etmişsin. O kız da hayatına sonradan girmiş. O yüzden mağduriyetine mağduriyet ekleyecek 'beni aldatti' dusuncelerinden vazgeç.
Bu adam (belli ki) ilk eşine çektirmiş, ikincisine çektirmiş. Şimdi üçüncüsünde bir anda melaike mi olacak? Olan o kadına olacak yine. Kimse huy değiştirmez
O kadına hissedecegin tek duygu acıma olmalı bence.
Ayrıca profilinde yazana göre otuz yasidasin.benden sadece bir yaş büyüksün ama ben asla 'ay yaşım geçiyor,evde kalacagim,anne olamayacağım' düşüncesini aklımdan bile geçirmedim henüz. Yeni Dünya duzeninde otuz orta yaş bile değil yaa, bunca arabeske bağlamak için çok erken.
Hayata başka bir pencereden bakarsan güçlü bri kadın olduğunu fark edeceksin. Kotu bir adamı ilk haftasında terkedecek, sıfırdan yeni hayat kuracak,kendi parasini kazanabilecek , seni yikmalarina izin veremeyecek kadar güçlü bir kadınsın. Neden başına birkaç sene önce gelmiş olumsuzlukları hala ilk gunku gibi hayalinde canlandırıyorsun, neden hala kendine aciyorsun??
Benim önerim düzenli bir terapiye gitmen. Belki terapistle konuşmalarından sonra kendine uygun soruları sorup yeni perspektifler kazanirsin

Bir kadını bir kez döven bir adamın başka bir kadını dövmediği görülmemiştir. Yeni kızı da döveceğinizden adınız gibi emin olabilirsiniz. Belki çoktan dövmeye başlamıştır bile. Dayak yiyen, yediği dayaktan ağzı burnu dağılan çok arkadaşım var. Hiçbiri sosyal medyaya paylaşmıyorlar. Her dayak yediklerinde Morlukları geçene kadar eski fotoları paylaşıyorlar.

Öncelikle birbirine layık insanlar birbirini bulmuş.Siz niye üzülüyorsunuz?? Adam (lafın gelişi) şiddet uygulayacak kadar pislik,kadında sizin eviniz olduğunuz bile bile orda oturacak tıynette karaktersiz biriymiş.Allah'a havale edin ve geçin.Üzerine bu kadar ince düşünmek sizi yorar sadece .

Ayrıca eden bulur mottosu her zaman geçerli olmayabiliyor bu hayatta..Belki de bu iğrenç çift çok mutlu olacaklar. Uzun yıllar evli kalıp,birsürü de çocuk yapacaklar. Siz napacaksınız?? Haberleri duydukça kahrolmaya devam mı edeceksiniz? Eski eşinizin size yaptıkları ya da yapmadıkları umrunuzda olmasın.Hatta kendi yaptıklarınızı da umursamayın. Evliliğinizde mükemmel bir eş olmuş olabilirsiniz. Ya da aksine hatalarınız da olmuş olabilir.Peki bunları düşünmek neyi değiştirir ki.Geçmiş geçmişte kaldı artık.

Hayatınız da bitmedi, geçmedi.Siz nefes aldığınız müddetçe hayat orda işte.30 yaşının başındaki genç bir kadın daha hiçbir şey yaşamamıştır. Daha sizi bekleyen ne güzel günler vardır kim bilir..Ama ileri bakarsanız..Ardınıza baktıkça tökezleyeceksiniz.Bunu tek başınıza yapmakta zorlanıorsanız yardım alın,terapi alın lütfen.Hayatınızın iplerini elinize alın.Bol şans.

merak etmeyin o kadınla da aynı sonu yaşayacak. ne kadar erken kurtulsanız kardır. bu süreci yıllarınızı heba etmeden sonlandırdığınız için tebrik ederim.

Kızın sizin takılarınızla foto koyması kızın mutlu olduğunu göstermez. Bakın benim bir kız arkadaşım vardı, adam ilk kız arkadaşını dövmüştü sonra benim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. Benim arkadaşımla sevişirken önceki dövdüğü kadının adıyla hitap ederek arkadaşımı aşağılıyordu, arkadaşım itiraz edince arkadaşımı da dövüyordu. Dayak yediği akşamların sabahında arkadaşım kendini döven adamla mutlu sarmaş dolaş foto koyuyordu, biz sebebini sorunca "artık tek amacım önceki kadını mutlu etmemek" diyordu. 4 yıl sonra arkadaşım dayaklara ve aldatılmalara dayanamayıp o adamdan ayrıldı hatta adam onu terketti :)). Adam şimdi 3. kadın buldu onu dövüyor :)))

belki de sizin eski eşiniz de şu anki kızarkadaşına sizi övüp ona sizin adıyla hitap edip aşağılıyor, o kız da aynı benim arkadaşım gibi canı yandıkça sizi kıskandırmak için foto koyuyor.

Bu arada eski eşinizin maddi durumu iyiydi dimi? Yoksa sürekli bu kadar rahat kadın bulup dövemez.

Son düzenleme:
Kızın sizin takılarınızla foto koyması kızın mutlu olduğunu göstermez. Bakın benim bir kız arkadaşım vardı, adam ilk kız arkadaşını dövmüştü sonra benim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. Benim arkadaşımla sevişirken önceki dövdüğü kadının adıyla hitap ederek arkadaşımı aşağılıyordu, arkadaşım itiraz edince arkadaşımı da dövüyordu. Dayak yediği akşamların sabahında arkadaşım sevgilisiyle mutlu sarmaş dolaş foto koyuyordu sebebini sorunca "artık tek amacım önceki kadını mutlu etmemek" diyordu. 4 yıl sonra arkadaşım dayaklara dayanamayıp o adamı terketti. Adam şimdi 3. kadın buldu onu dövüyor :)))

eski eşinizin maddi durumu iyiydi dimi? Yoksa sürekli bu kadar rahat kadın bulup dövemez.
Maddi durumu iyi olsa Abiye' nin eşyalarına kalmazlardı diye düşünüyorum. Ne safsalak kızlar var, para gerekmiyor kandırmak için.

Umarım arkadaşınız tedavi olmuştur. Büyük geçmiş olsun.

Benim bir arkadasım da sevgiliyken dayak yedi hakaret yedi ailesi istemesine rağmen evlendi şimdi ne yapar bilmiyorum
Bazı kadınlar dayak yemeyi seviyor sanırım
Sevgiliyken yaptı bide bırakabilirdi bırakmadı kız
Böyle tipler var dünyada
Çok garip

Back