• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evleniyor

Onlar öyle düşünmüyor. Evli adamın karısıyla rekabete girişiyorlar akıllarınca. Herifi kapınca kazanacak. Çok kıymetli ya bu aldatan herifler.
Zaten malum kadın Abiye' nin takılarını takmış poz vermiş bir de. '' Takılarını da aldım, herifini de, eşyalarını da'' der gibi. Kadın Abiye' nin bir zamanlar o herifle yattığı yatakta yatıyor daha ne diyeyim. Kafayı peynir ekmekle yemiş.

Takılarım yatagım.. dava sonucu aldığım kendi kişisel eşyalarımın içinde mesela ojelerim makyaj fırçalarım Paketi açılmamış yurt dışından gelen bijuteri takılarım Makyaj malzemelerim çıkmamıstı avukata acıklama olarak yok demişler.
bir sürü kapalı nevresimimi açmışlar. Kapalı kutu bornoz takımım vardı çift için kullanmışlar. Daha neler

Takılarım yatagım.. dava sonucu aldığım kendi kişisel eşyalarımın içinde mesela ojelerim makyaj fırçalarım Paketi açılmamış yurt dışından gelen bijuteri takılarım Makyaj malzemelerim çıkmamıstı avukata acıklama olarak yok demişler.
bir sürü kapalı nevresimimi açmışlar. Kapalı kutu bornoz takımım vardı çift için kullanmışlar. Daha neler
Bırak kız, açları doyurmuşsun. 😀

Ben kadının eşyaların senin olduğundan haberi var diye düşünüp konuştum ama gerçekten öyle mı ya? Dur bugün bi inanamadım, belki kocası aldı sandı? Senle evliyken var mıydı bu kadın? Boşanma sürecinde mi buldu? Eğer her şeyden haberi varsa gerçekten tencere kapak olmuşlar. Mutlu bile olurlar. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Bu kadın o herifin hakkından gelir belki.

Bırak kız, açları doyurmuşsun. 😀

Ben kadının eşyaların senin olduğundan haberi var diye düşünüp konuştum ama gerçekten öyle mı ya? Dur bugün bi inanamadım, belki kocası aldı sandı? Senle evliyken var mıydı bu kadın? Boşanma sürecinde mi buldu? Eğer her şeyden haberi varsa gerçekten tencere kapak olmuşlar. Mutlu bile olurlar. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Bu kadın o herifin hakkından gelir belki.
Hiç sorgulamadım sormadım önceden var mıydı diye ama açılmış nevresimleri Kullanılmış bornozları bana iade ederken herhalde “ben aldım ama bırak onun olsun “ demiş olabilir.

Takıların benim olduğunu bildiğini düşünmüyorum paketleyip vermiştir

Canm benm çok üzüldüm benm de ilk onun ıkıncı evliliği ıdı aynı sekılde psikolojik sıddete çok uğradım ve neredeyse fiziksel sıddete de az kalmıs tı onlemımı aldım. Ama asırı kıskanmasındandı.. Senın Kı senı sevmemıs adam evliliği oyuncak etmıs benımkınınkıne de hastalıklı sevgısı vardı ilkini mutlu edemeyen adam diğerlerini de edemez sen ne yaşadıysan o yuzsuz kızda yaşayacak çunku baş kahraman aynı adam.. Sen onunla evlendiğinde ya da tanıstığında esınden ne kadar olmustu ayrılalı.. Bazen erkekler kızları yara bandı gıbı kullanıyorlar bır öncekini unutmak ıcın...evlılıpın bıttımı bıtmedıyse bunları tek tek delil yap ikisine de dava aç hakkını al bu kadar kolay olmamalı hayatlarımız.. Bu adam nasıl bır adammıs ya ama onun iliski hayatı yaşama sekli asla senın değerini belirlemez sen guclu ol ve biran once o pislikten kurtul. Şükretki çocuk yok erken öğrendin

Evet sanırım ben yara bandı ve topluma karsı bakın bende sorun yok giden kişi sorunluydu diye imaj oluşturmaydım sonradan anladım

Var öyle serefsiz insanlar malesef .. Bende aldatmıştım hemde arkadaşımla aldatmıştı eski sevgilim ama Allah büyük birden bir bakıyorsun onune biri çıkıyor hayatın birden bire değişiyor üzülme herkes yaşattığını yaşar.. umarım çok mutlu olursun.
Geçmiş olsun

Hiç sorgulamadım sormadım önceden var mıydı diye ama açılmış nevresimleri Kullanılmış bornozları bana iade ederken herhalde “ben aldım ama bırak onun olsun “ demiş olabilir.

Takıların benim olduğunu bildiğini düşünmüyorum paketleyip vermiştir
Takılar neyse ne de, o yatağın kullanılmış olduğunu 5 yaşında kızım bile anlar. Seni biliyormuş. Yani o yatağa zamanında senin yattığını biliyor. Her türlü iğrenç. Çok normal bir kadın gibi gelmedi bana yine de. Böyle insanlar mı bozdu moralini? Kıyamam.

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Bu da senin sınavınmış. Rabbim bu şekilde imtihan etmiş. Bu dünyaya bir kere geliyosun ve onu da en çok kendini severek önemseyerek geçir. Yeniden düzenini kurmuşsun ne güzel. Güçlü bir kadınsın belliki. Asla geçmişe takılı kalarak yaşama sorgulama. Yoksa geleceğin olmaz ciddiyim. Önüne bakıcan sen. Bırak ne halt yerlerse yesinler. Zaten seni mumla arar ondan da bıkar baksana daldan dalaymış. 2 ayda kırtulduğuna şükret. Ya çocuk olsaydı o zaman bağlantını hiç koparamazdın da

Evet sanırım ben yara bandı ve topluma karsı bakın bende sorun yok giden kişi sorunluydu diye imaj oluşturmaydım sonradan anladım
Adam kadınlara duygusal bısey hissetmiyor hata ustune hata yapıyor biz hata yaptık ama hatanın neresinden dönersek kar değil mi Allahın sevdiği kullarıuız çok şükür ben yeni kadına daha çok uzuluyorm o senin kadar şanslı da olmayacak gıbı. Sen keyfine bak Allaha sukret yoluna bak geriye asla bakma asla takıp etme ne halleri varsa görsünler

Adam kadınlara duygusal bısey hissetmiyor hata ustune hata yapıyor biz hata yaptık ama hatanın neresinden dönersek kar değil mi Allahın sevdiği kullarıuız çok şükür ben yeni kadına daha çok uzuluyorm o senin kadar şanslı da olmayacak gıbı. Sen keyfine bak Allaha sukret yoluna bak geriye asla bakma asla takıp etme ne halleri varsa görsünler

Evet hep şükrediyorum o gücü o zaman kendimde buldum ayakta kaldım.
inşallah isyana girmiyordur bazen sorguluyorum işte böyle.

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Bu da senin sınavınmış. Rabbim bu şekilde imtihan etmiş. Bu dünyaya bir kere geliyosun ve onu da en çok kendini severek önemseyerek geçir. Yeniden düzenini kurmuşsun ne güzel. Güçlü bir kadınsın belliki. Asla geçmişe takılı kalarak yaşama sorgulama. Yoksa geleceğin olmaz ciddiyim. Önüne bakıcan sen. Bırak ne halt yerlerse yesinler. Zaten seni mumla arar ondan da bıkar baksana daldan dalaymış. 2 ayda kırtulduğuna şükret. Ya çocuk olsaydı o zaman bağlantını hiç koparamazdın da

En çok istediğim şey çocuk ona şükrediyorum olmadan yüzünü gösterdi de kurtuldum diye.
Sadece keşke diyorum madem gönlü yoktu Evliliğe iki ayda kapı dısarı edecekti beni yakmasaydı

Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündür Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
evsiz kaldım şehrimi değiştirdim işimi değiştirdim sıfırdan Düzen kurdum.
iki yıl süren çekişmeli davayı kazandıktan sonra boşandım.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.
Bunu bildiğim için Yatak odası takımımı bile bıraktım almadım
Şimdi O kızla nişanlanmışlar.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi
Bırakın pisliğe beraber batsınlar size yaptığını onada yapar er yada geç.. evlensin sizi kandırdığı gibi onuda kandırmıştır illa ilişkimiz olucak diye bişey yok Allah doğru olanın karşısına öyle güzel şeyler çıkartır ki inanın siz bile şaşırırsınız

Evet hep şükrediyorum o gücü o zaman kendimde buldum ayakta kaldım.
inşallah isyana girmiyordur bazen sorguluyorum işte böyle.
Asla sorgulama asla sen çok güçlü ve akıllıca hareket etmişsin o gun gitmeseydin o adamla yaşarken o kadının hayatında olduğuna şahit olup belkı çok daha kötü günler yaşayacaktın..bunlar gıbı adamlarda merhamet Allah korkusu ölümlü dunya kavramları yokkk bunu biliyoruz.. Bu yuzden onların iğrenç ilişkileri hiç senın değerini belirleyebilir mı... Sen o kadına aşık olup değer verdiğini mi düşünüyorsun gulerım buna adam hayatı tesbih yapmıs sallıyorda malesef hayatlarının kışlarında yaşlandıklarında su verenleri olmayacak 4 duvar arasında aç ölecekler ama bız mutlu bır yuva ve torun torbayla ölücez ınşlaah ben hep buna inanıyorm ☺️🤗💓

Allah yar ve yardımcınız olsun canınız sağ bundan büyük nimet olmaz sevmişsiniz ama kendine bile saygısı olmayan birini.. O buradaki birçok kişinin bedduasına sizde duasına girdiniz Allah uyduğundan buldursun

Asla sorgulama asla sen çok güçlü ve akıllıca hareket etmişsin o gun gitmeseydin o adamla yaşarken o kadının hayatında olduğuna şahit olup belkı çok daha kötü günler yaşayacaktın..bunlar gıbı adamlarda merhamet Allah korkusu ölümlü dunya kavramları yokkk bunu biliyoruz.. Bu yuzden onların iğrenç ilişkileri hiç senın değerini belirleyebilir mı... Sen o kadına aşık olup değer verdiğini mi düşünüyorsun gulerım buna adam hayatı tesbih yapmıs sallıyorda malesef hayatlarının kışlarında yaşlandıklarında su verenleri olmayacak 4 duvar arasında aç ölecekler ama bız mutlu bır yuva ve torun torbayla ölücez ınşlaah ben hep buna inanıyorm ☺️🤗💓

😊😊 benimde dileğim inşallah ölene kadar gözümün içine bakan kıyamayan bir adamla yaşlanmak 🙏😊

Allah yar ve yardımcınız olsun canınız sağ bundan büyük nimet olmaz sevmişsiniz ama kendine bile saygısı olmayan birini.. O buradaki birçok kişinin bedduasına sizde duasına girdiniz Allah uyduğundan buldursun

Amin çok teşekkür Ederim 🙏 umarım hepimiz çok mutlu oluruz

Bırakın pisliğe beraber batsınlar size yaptığını onada yapar er yada geç.. evlensin sizi kandırdığı gibi onuda kandırmıştır illa ilişkimiz olucak diye bişey yok Allah doğru olanın karşısına öyle güzel şeyler çıkartır ki inanın siz bile şaşırırsınız

😊 hadi inşallah

Takılar neyse ne de, o yatağın kullanılmış olduğunu 5 yaşında kızım bile anlar. Seni biliyormuş. Yani o yatağa zamanında senin yattığını biliyor. Her türlü iğrenç. Çok normal bir kadın gibi gelmedi bana yine de. Böyle insanlar mı bozdu moralini? Kıyamam.

ilk ay mesajlarını okuduğumda kızın tabiri caizce ağzına tükürüyordu mesajlarında kız yarabbi şükür diyordu. Kız çok aşıktı mesajlara göre. Bide yaşı da küçük sanırım.

😊😊 benimde dileğim inşallah ölene kadar gözümün içine bakan kıyamayan bir adamla yaşlanmak 🙏😊
Vücut ağızdan ne çıkarsa onu komut olarak algılayıp yerine getirmek için programlanmıştır olumlu düşünceleri bedenimiz ve zihnimize yerleştirip dilimizle hep böyle zikredicez kaldı ki kötü adam denk geldi yine diyelim iyi adam denk geldi geleceği bilemediğimiz için iyi ya da kötü bu gunumü neden olumsuz düşünerek kendimi üzeyim.. Değerlisin unutma ve asla inancını kaybetme ve sadece Allahtan dile 🤗💯

Vücut ağızdan ne çıkarsa onu komut olarak algılayıp yerine getirmek için programlanmıştır olumlu düşünceleri bedenimiz ve zihnimize yerleştirip dilimizle hep böyle zikredicez kaldı ki kötü adam denk geldi yine diyelim iyi adam denk geldi geleceği bilemediğimiz için iyi ya da kötü bu gunumü neden olumsuz düşünerek kendimi üzeyim.. Değerlisin unutma ve asla inancını kaybetme ve sadece Allahtan dile 🤗💯

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :))

Back