- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Allah yanına bırakmaz merak etmeyin. Her evlenen mutlu mu oluyor sanki. Öyle olsaydı bizler boşanmazdık ki. Alsın tepe tepe kullansın tencere kapak olmuştur. Seninle yaşadığı evde boşanma olmadan yaşayan bir kız da insallah senin eşinin agzından burnundan getirir hayatı.
iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım bende güzel bir aile kurabilirim.Kimin mutlu olacağı hiç belli olmaz..Gercekten bir mutsuzlugun üstüne mutluluk kurulmuyor .Buna defalarca şahit oldum .O kız da bir gün sizin gibi kaçarak çıkacak o evden.Buna emin olabilirsiniz .Belki bu adamın Sabrı iyice tükenecek ve o kız daha beterini yaşayacak sizin yasadiginizin.Siz ucuz kurtuldunuz.Buna emin olun ve arkanıza özellikle de artık bunların hayatına bakmayın.Mutlulugun kaç yaşında ne zaman geleceği belli olmaz...Gerçek mutluluğu yeniden tatmanizi tüm kalbimle diliyorum .
Abiye' nin takılarıyla fotoğraf çekilip sosyal medyaya atan kadına sorunsuz demek fazla iyi niyetli olur.Kızda sorunludur iyi anlaşmışlardır.
Ne halleri varsa görsünler
Sizde önünüze bakın.
ŞoklardayımAbiye' nin takılarıyla fotoğraf çekilip sosyal medyaya atan kadına sorunsuz demek fazla iyi niyetli olur.
Bir de Abiye' nin eşyalarını kullanıyormuş, Abiye' nin yatağında yatıyorlarmış falan hala, ıyyyy. Tencere kapak olmuşlar, kesin mutlu olur bunlar.Şoklardayım
Kız sorunlu değil hastanelik
Maddi durumu iyi olsa Abiye' nin eşyalarına kalmazlardı diye düşünüyorum. Ne safsalak kızlar var, para gerekmiyor kandırmak için.Kızın sizin takılarınızla foto koyması kızın mutlu olduğunu göstermez. Bakın benim bir kız arkadaşım vardı, adam ilk kız arkadaşını dövmüştü sonra benim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. Benim arkadaşımla sevişirken önceki dövdüğü kadının adıyla hitap ederek arkadaşımı aşağılıyordu, arkadaşım itiraz edince arkadaşımı da dövüyordu. Dayak yediği akşamların sabahında arkadaşım sevgilisiyle mutlu sarmaş dolaş foto koyuyordu sebebini sorunca "artık tek amacım önceki kadını mutlu etmemek" diyordu. 4 yıl sonra arkadaşım dayaklara dayanamayıp o adamı terketti. Adam şimdi 3. kadın buldu onu dövüyor :)))
eski eşinizin maddi durumu iyiydi dimi? Yoksa sürekli bu kadar rahat kadın bulup dövemez.
Adamı geçtim de kız harbi onursuz.Bir de Abiye' nin eşyalarını kullanıyormuş, Abiye' nin yatağında yatıyorlarmış falan hala, ıyyyy. Tencere kapak olmuşlar, kesin mutlu olur bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?