Beni aldattığı kadınla evlendi

Aldatilmak cok büyük bir yikim...
bir ömür bu aciyla yasamak dahada kötü...
Allah aladat seref yoksunlarini bildigi gibi yapsin

Aldatanın yuvası mutlu olmuyor.
Size bir istatistik vereyim, daha önceki ilişkisinde aldattığını kabul edenlerin yüzde 45 i ikinci ilişkisinde de aldatıyor. Kim bu sadece aldattığını kabul edenler gerçek oran çok daha fazla. İki taraf da aldatmayı biliyorsa oran daha da yükseliyor.

Yani “beni niye beğenmedi o kadında ne buldu”, “acaba kendimi daha da sevdirseydim şöyle yapsaydım böyle yapsaydım gitmez miydi”, “beni sevmiyor mu” vb. sorgulamalar tamamen anlamsız.

Aldatıyor çünkü karakteri bozuk.
Aldatıyor çünkü şerefsiz.

Evli adamların peşinden koşanlara da selam olsun, “o beni seçti” diye kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.

Kendiniz kapıp koyvermeyin.
Evet bu şekilde gerçekten tavsiye veren çoktur ama gerçekten aldatması sizin suçunuz değil. Bir kumar veya alkol alışkanlığından farkı yok.

Dünyanın en güzel, en hoş hanımını da getirseniz minnetsizler, çöpe atın gitsin.
Size kıymet verenlerle birlikte olun.

Yok fedakarlık yaptım niye beni bıraktı vb demeye gerek yok, minnetsize ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.

Omzunuzu kaldırın, göğsünüzü dik tutun ve gözünüzde bitirin. Değmezler.

Vaveylâ durumun nasıl iyimisin seni merak ediyorum ıyilesiyormusun bir ses ver yaaa

Iyiyim çok şükür teşekkür ederim. Boşanma ve aldatilma travmasını büyük ölçüde atlattım. Babamın vefatından ve taşınma şehir değiştirme olaylarından kendime çok vakit ayiramamistimm. Şimdi kendimle yeniden tanışmaya, kendimi anlamaya çalışıyorum.

Şuan uğraştığım büyük sorun güven problemi. Birinin bana yakın davranmasından bile rahatsız oluyorum altında bir şey arıyorum art niyet gibi.

Psikoloğum dedi ki, bu şekilde devam edersen sana iyi gelecek insanlara haksızlık yapmış olursun.

Artık dünya benim için güvenli bir yer olursa , hayatım çok daha güzel olacak inşallah.

Sorduģunuz için çok teşekkür ederim

Bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım senin bir şekilde hayat geçiyor bende kaderimde bunu yaşamak varmış yani buraya kadarmış birlikteliğimiz şöyle yapsaydım şöyle olurdu deme bende çok diyordum ancak kaderde bunu yaşamak varmış yollar ayrılmış ikimizde 34 yarındayız ve bende öğretmenim beş yıl oluyor ayrılalı ha insan unutuyor mu hayır ben bazen face den bakıyorum evlenmismi diye kapalı diye göremiyorum evlense çok mu üzülürüm bu saatten sonra üzülmem ALLAH yanına bırakmasın inşallah derim hergün bunu diyorum aman okadar çabuk geçiyormu ski bi bakmışım yaşlanmışım bu dünyada insanın her istediği olmuyor ha başkalarına bakarsan üzülürsün kaderim buymuş derim elimdeki ile mutlu olmaya çalışırım ALLAH bizi kimseye muhtaç etmesin yeter bir arkadaşım ikinci evlilik gibi yaptı çok pişman işte ne diyeyim o hep derdi kaderimi değiştirmek için çok çabaladım ama olmadı anladimki kaderine razı olmalı yoksa yorulursun

Şuan nasıl ve ne durumdasınız merak ediyorum . Aynı acıları paylaşan insanlara denk gelmek onların tecrübelerinden yararlanmak çok kıymetli.

Bende seni merak ediyorum konu sahibi. Nasılsın ?
Sen çok onurlu ve güçlü bir kadınsın

3 sene geçti aldatılma travmamın üzerinden. Şuan çok iyiyim. Insanlara güven konusunda sorun yaşıyorum, hayatıma kimseyi alamıyorum hala ama yalnız da çok mutluyum.

Sahil.kenarinda küçük bir ılçede görev yapıyorum. Doğayla iç içe bi ev kiraladım. Tek yaşıyorum. Kedi aldım kendime bi tane. Çok yoğun çalışıyorum para biriktiriyorum bi yandan. Kredi çektim araba aldım kendime en kırmızısından.

Yeni bir sosyal çevrem var. Kütüphane yaptım kendime. Yeni bir sosyal medya hesabı açtım sadece ailem var. Tamamen geçmişi temize çektim.
Bazen arada aklıma.geliyor eski evliliğim içim çok yanıyor ama geçiyor hemen.

Salonda sallanan bi saatimiz vardı. Saat en geç 17.30 da gelirdi eve. Bi gözüm camda bi gözüm saatte sofram hazır onu beklerdim. Ne sevgimi ne iyi niyetimi ne sadakatimi tırnağımı bile haketmemiş. Inşallah bir gün yeniden birine güvenebilirim.

Size sadece şunu önermek istiyorum,kendinizi insanlara kapatmayın.insan hayatta yaşananları unutmuyor ama bir yandan da hayat devam ediyor.Umarım yaşamınız güzelliklerle dolu olur.

Güveneceksin,ilk yazdiginin üstünden kaç yıl geçmiş toparlamişsın kendini, her yıl bir öncekinden daha da iyi olacaksin..
Unut o eski saatin kaç oldugunu da sana hatirlattiklarini da..
Zamansız seven,ona verdigin her bir saniyeye vefa gösteren adamlar da var bunu bil

İyi olmanıza çok sevindim. Ben olsam ben de kimseye güvenemezdim bir daha, ki şu anda da hayatımda biri olmasına rağmen tamamen güvendiğim söylenemez.

İnsanları anlamıyorum cidden. Eski eşiniz sizinle evliyken tinder'dan biriyle tanışmış. O kız da tinder'ı açıp evli bir adamla yazışmaya başlamış, görüşmüş yani, bu durumu problem etmemiş ve sonra da evlenmiş üzerine. Hadi eski eşiniz şerefsiz, anladık da, bu kadın evli olduğu halde tinder yükleyip karısını özellikle tasarlayarak aldatmış bir adama nasıl güvenip evlenebiliyor? Ya aynısını bana da yaparsa demiyor mu hiç? Ya gerçekten salak bir kadın ya da farklı türden bir ilişkileri var, bilemedim. Keşke kadınlar olarak birbirimizle daha fazla empati kurabilsek.

kız aynısını ben yaşadım tek fark ben evli değildim sevgiliyken evlenmek üzere aldatıldım. şimdi aldattığı o kadınla evli inan bana zerre umrumda değil o eğer mutluysa bende mutlu olurum, hatta ben DAHA ÇOK mutlu olurum çünkü en çok mutluluğu ben hak ediyorum. sende önce kendini sev en çok sen MUTLU ol. senden değerlisi yok

Erkekler cinselligi kadinlardan cok daha fazla onemsiyor. Asil kadini degil yollu olani istiyorlar. Tinderda erkek arayan bir kadin da bu konularda rahattir. Bu tek geceligine aldatma hikayesinden yillarin iliskisini bitirip yeni kizla evlilige yol alan cok erkek duydum. Yeni kadin daha guzel vs degil ama daha iyi sevisiyor. Dunyanin en masum adami bile olsa guvenmeyin ama yine de birileriyle sevgili olun gorusun asik olun evlenin. Sadece sonsuz guven duymayin kendinizi tam olarak vermeyin bencil ve ozgur takilin. Civi civiyi soker diye bir laf var. Simdi baskasina asik olsaydiniz bu adami akliniza bile getirmezdiniz.

Geçmişte yaşadıklarına "GEÇMİŞ OLSUN" de ve Bırak..!
Devamlı dikiz aynasına bakarsan önünü göremezsin..!

Geçmişle alakalı takıntılarım oluşmaya başladığında ya da aklıma gelince bu sözü tekrar ediyorum canım kendime Konu ne olursa olsun saniyeler aleyhimize işliyor...O defter kapandı artık bitti gitti..Bunları yaşamanız gerekiyordu tekamül planınızda yaşadınız ve almanız gereken dersleri aldınız bitti...

Ben zaten hem kendi hayatımda hem de başkalarında şunu gördüm ve bence hiç şaşmaz...Arkadaş,eş,dost,akraba,çocuk neyse ne haddinden fazla gösterilen fedakarlık,aşk,sevginin sonucu hep ayrılık getirmiştir...

Sizin hikayenizde kendimce çıkardığım ders şu oldu...Herşeyde ölçülü olmak..Peygamber Efendimizinde dediği gibi "ölçülü sev"

Ben 15 yıl ve bir cocuktan sonra aldatma nedeniyle boşandım ve 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hatta ahlaksiz kadin bana davetiye gönderdi.Ailesi güle oynaya gümüş tepsilerle istemeye gitti, herkesi nikahına çağırdı.Hatta nikah sonrasi yemek yapıp arkadaşlarımızi çağırdı.(konularimi okursaniz detaylar var)
Ne şerefsiz ,ne ailesi bırakın beni kızımı bile düşünmedi.Ve kızım dolayisiyla hayat boyu akrabayiz.
Kızim pedagog tedavisinde.Malesef onun düzeni bozulmasin diye ayni evde kızımla yaşamaya devam ediyorum.Sizin hikayenizi okuyunca emin oldum ki dünyanın neresinde olursam olayim kalbimdeki o sızı ve acı hep olacak.Mekan eşya vs çok da önemli degilmis.
4,5 ay.oldu.Çevremde yada burda herkes zamana birak demişti.Ama zamanda çare olmuyor galiba.Ben ilahi adaleti bekliyorum.Inanmak istiyorum.Benim ahım kalsa kızımın ahı kalmasın .
Sizi en iyi ben, beni en iyi siz anlarsiniz galiba.Keske size sarılıp hıçkırarak ağlasaydim.Ben kızım için hep güçlü durmak zorunda kaldim.Gozyaslarimi içime akittim.icim kan ağlasa da gülmeye calistim.Kalbimde hiç geçmeyen bir sızı var.

3 yıl olmuş ve kendinizi tamamen kapatmissiniz aslında.O şerefsizler hayatina devam ederken kendinize bunu daha fazla yapmayın lütfen.Hayat çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…