Beni aldattığı kadınla evlendi

Hiç üzülme. Hayat o kadar kısa ki verilen değeri haketmeyen insanları dert etmeye değmez .Ben hep şu şekilde düşünürüm: Etme bulma dünyası. Ne edersen onu bulursun .Her ikisininde ilerleyen dönemlerde mutlu olabilme ihtimalleri çok düşük. Bir defa her ikisininde normale aykırı davranışları var.Bu onlarda çok büyük sorunlara yol açacak Sağlıklı mutlu bir hayatın olması dileğiyle:KK200:

Bilmiyorum benim babam ve annem hiç ayrılmadı birbirlerinden. Dedem ve babaannem, dedem ve anneannem de ölmekle ayrılmış oldular. Ben kendi evliliğim de öyle ölene kadar sürecek diyordum. Ben öyle gördüm çünkü. O yüzden sevgi ilactı. Iyilestirirdi. Ben şok oldum bu ayrılığa. Kabullenmem zor oldu. Sanıyorum ki her sorun çözülür. Her insan bir kaos sonuçta. Evlilik o kaosu iyileştirir. Sonuçta 12 senemiz geçti. Eski eşim beni kaybetmekten korktuğu için kısıtlıyordu. Ben buna anlam verebiliyordum . Çocukluğu çok yalnız geçmiş yatılı yurtlarda kalmış falan diyordum. Açıkçası çok kızdığım çok sinirlendiğim zamanlarda bile çocukluğunu düşünüp sakinleşip affedebiliyordum.

Şuan bu yaptığına anlam veremedim. O kadar duygusal yoğun bir adam bir anda nasıl benden nefret etti.
Siz hala eski eşinizi içinizde temize çıkartmaya çalışıyorsunuz... Anlamadığınız şey insanoğlunun nankör olduğu. Bende 6 yılın sonunda tamda evlilik öncesi aldatıldım. O sessiz sakin, beni çok seviyor dediğim adam başkasını bulduğu anda öyle bir adama dönüştü ki... üzülüyorsun ama bir yandan koynundaki yılanı görüyorsun. Adam değişmiyor aslında, gerçek yüzünü gösteriyor sadece.

Yok ben artık arkama bakmam. Enerjim yok hiç kimseyle uğraşmak için. Ikisinin de yaptıkları kötülük yaNlarına kâr kalsın.

Kendim o kadınla empati kuruyorum. Biriyle internette tanışsam. Sonra bana dese ki evliyim ama hiç mutlu değilim. Boşanmak istiyorum zaten dese. Sonra ilişkilerini karısı öğrendiğinde boşanma sürecini hızlandırıp, eski karısına hakaret ederek ayrılsa ve benimle hemen evlenmek için süreci hızlandırmaya çalışsa.... korkarım ben. Korkunç
Haklısınız. İyi yapıyorsunuz..

Bu şekilde ihanet sonrası evlenip mutlu olan ş...sizler de var
Iki yakası bir araya gelmeyenler de var..

Sizin eski eşiniz hangi gruba dahil olur bilemem ama cidden anlattığınız kadar dürüst ve mert bir adam değilmiş bu çok aşikar.

Canim benim erkek evlendiği kadınla karakterini belli edermiş demekki eşinde o pislikte bir insanmis ki onu nikahına almış beddua etme hatta deki mutlu olsun ki bir daha karşıma çıkmasın bu kotulukteki bir insan ancak bilki kırdığı yerden kırılır insanoglu onunda görüp çekeceği vardır sen acı bir imtihandan başarı ile geçtin ınsaalh seninki bitti onunki duruyor

Canim benim erkek evlendiği kadınla karakterini belli edermiş demekki eşinde o pislikte bir insanmis ki onu nikahına almış beddua etme hatta deki mutlu olsun ki bir daha karşıma çıkmasın bu kotulukteki bir insan ancak bilki kırdığı yerden kırılır insanoglu onunda görüp çekeceği vardır sen acı bir imtihandan başarı ile geçtin ınsaalh seninki bitti onunki duruyor

Benim etlerimi canlı canlı kestiler ayrılık sürecinde. 2 ay içinde şok yaşadım korkunç şekilde suçlandım. Sürekli kendimde hata aradım. Kendime kızdım. Kendisine o kadar bağımlıydım ki beni terkedince öleceğim sandım. Inanmadim kabullenemedim bir türlü. Hakaret ederken bana, karşımdaki eşim değildi sanki. Içine başka bir şey girmişti.

Bi de boşanmayı kısa mesajla yaptık. Yüzyüze bile görüşmedik. Bana söz hakkı bile vermedi. Sadece dedi ki " o kadinda kendimi keşfettim. Seni hiç sevmemiştim bu zamana kadar ben hiç yaşamamışım artık mutlu olmak istiyorum "

Ben ona travma yaşıyorsun normal değilsin diye resmen yalvardım. O süreçte günlük tutuyordum. Beni aldattığını ve benden ayrılmak istediğini söyleyeli 9 gün olmuştu. Ona 9 gün yalvardım. Savaştasın şuan normal değilsin sağlıklı düşünemiyorsun dedim. 10. Gün bugün irademle karar aldım ve boşanma davasını açıp onunla bütün bağlantılarımı kopardım. Allah biliyor içimi bekledim geri dönmesini. Bana yakışmazdı zor durumdaki bir insani arkamda bırakmak. Mail attım son kez. Içimi döktüm.

Çok zor günler yaşıyorsun orda. Hayat sana adil davranmadı ama birlikte aşabiliriz bütün sorunları. Bana sırtını dönme dedim. Boşanma davası açıldı ama en azından yüzyüze konuşarak ayrılalım ben bu kadarını hakediyorum dedim.

O sırada koliler aldım evdeki eşyalarımı kolilemeye başladım. Bi yandan pişman olsun kendine gelsin diye bekledim. Bi yandan ciktim ev aradım. Lojmanda oturuyorduk çünkü.

Ben daha aldatilma ve boşanma şokunu atlatamadan bana hakaretler etmeye başladı. Çirkefsin sen ne pesimi bırakacaksın ne de benden boşanacaksın uzak dur benden ailemden falan dedi. Aileme hakaretler ediyordun hep bıktım senden dedi.

Ailesini aradım. Yemin ederim böyle bir şey yapmadım ben sizi çok seviyorum ellerinizde öperim size hiç saygısızlık etmedim etmem de. Annem babamsiniz beni hiç üzmediniz incitmediniz hakkınızı ödeyemem dedim. Babası bana dedi ki " kızım sinir anıyla bile kötü söz ettiysen helal olsun hakkımız biz seni tanıyoruz oğlumuz normal değil " dediler.

Işte yaşadığım şokun 10. Günden sonra bir daha hicbir şekilde iletişime geçmedim. Avukatım girdi devreye. Avukatıma da dedim. Normal değil normal davranmıyor bir şeyler yapın ben konuşamıyorum onunla iletişim kuramıyorum dedim.

Avukatım konuşmuş. Geri aradı beni avukat dedi ki. Karşıda çok kararlı bir adam var süreci uzatıp kendini üzme. Tek celsede bitsin yoluna bak dedi. Ben de ağlaya ağlaya kabul ettim.

Boşanma gününü bekledim. Hicbir şekilde muhatap olMadım o zamana kadar. Kara kışta ev aradım ev buldum eşya topladım taşındım yerleştim yeni evime. Kabullenmeye çalıştım süreci. Sürekli arkadaşlarımla görüştüm çok destek aldım sosyal çevremden. Onun iş arkadaşlarından ve ortak arkadaşlarımızdan, onun ailesi bile her gün arayıp nasılsın dediler bana.

Herkese " ben çok mu kötü biriyim ben naptım ona" diye ağlıyordum sürekli.

Boşanma günü geldi. Onu 6 aydır ilk defa görecektim. Çok da özlemiştim. Bir kere sarılırım bir kahve iceriz en azından öyle ayrılırız demiştim. Kabullendim çünkü süreci.

Ama yüzüme bakmadı mahkemede. Çok ters davrandı. Yanina gittim ayağa kalkti uzaklaştı arkasını döndü. Cüzzamlıymişım gibi davrandı bana. Sanki karısında 12 senelik ilişkisi yokmuş gibi.

Sanki ona hiç emek vermemişim gibi. Yolunu hiç beklememişim gibi. O mahkeme gününden sonra ailesini aradım tek tek helâlleştim. Akrabalarını, kuzenlerini aradım. Ben artık hayatınızda olmayacağım dedim.

Telefon numaramı degistirdim. Sosyal medyalarımı kapattım. Tayin istedim şehir degistirdim. Tamamen geçmişe perde çektim. Taa ki evlilik haberini alana kadar.

Ilk günkü şoka göre daha iyiyim ama. Zaten büyük oranda koparttim bağları. Zaten büyük oranda uzaklaştım ondan. Yeni anılar biritiktirdim içimde. Onunla ilgili her şeyden uzak durdum. Bütün resimlerimizi sildim. Ortak arkadaşları çıkardım hayatımdan. Izimi kaybettirdim.

Her geçen gün bu travmayı daha iyi atlatacağım.

Bu şekilde ihanet sonrası evlenip mutlu olan ş...sizler de var
Iki yakası bir araya gelmeyenler de var..

Sizin eski eşiniz hangi gruba dahil olur bilemem ama cidden anlattığınız kadar dürüst ve mert bir adam değilmiş bu çok aşikar.

Şuan sürekli geçmişte bana yaptıkları canlanıyor gözümde. Bir keresinde sevgiliydik. Bi arkadaşım ilgili bir konu olmuştu. Daha yeni sevgiliyiz. O arkadaşımdan için "ölsün bizim rahatımızı bozmasın " gibi bir cümle kurmuştu. Ben o zaman 21 yaşındaydım. Şaşırmıştım nasıl birden hiç tanımadığı biri için böyle bir şey dedi diye ama hiç önemsememiştim

Sondaki cümlen için beğendim
Bacım diyeyim sen ne yapmışsın adam seni itekledikce sen kendini ezmissinde ezdirmissin sana yazık degilmi senin anana babana yazık degilmi tamam senin karakterinden dolayı helâlık almışsın onun yaptığı babana bağırmış tambir gerizekalı kkendini keşfetmiş terbiyesiz bırak kendi pisliğinde boğulsun geçengün bir yerde okumuştum bir insan hayatınızdan çıkmak istiyorsa bırakın çıksın görevi bitmiştir yerine yenisi gelecektir diyordu bir sonraki konun güzel haberle olsun insalh inan duamda olacaksin

Namuslu mert şerefli mi kocan? Allahın belası bir pislik sadece. Hâlâ onu koruman da ayrı travma. Babanın hayatı bu kadarmış Allah rahmet eylesin olaylarla ilgisi yok bunun.
Birçoğumuz bunları yaşadık. Bosandigim kocam bana sevgilisiyle resimlerini yolladı. Yillarimi bir pislikle harcamisim onu anladım. Kendine bir hayat kur. Onun adını bile anma. Bu açıları çeken tek kadın sen değilsin unutma. Zamanla acın azalacak. Kalpten dilerim ki çok mutlu ol ve çok aşık ol.

Benim kuzenim de bir kadının hayatını dağıttı aynı şekilde. Sonu farklı bitmiş olmasa o mu acaba diye düşünecektim, onların da 12 sene sonra 3 aylık bir ilişki yüzünden bitmişti. O süreçte kız anneanesini kaybetti üzüntüden 39 kiloya kadar düştü, çok zor şeyler yaşadı biz hep yanında olduk ama erkek tarafı olarak, kuzenime sırt çevirip onu kucakladık. Onun bir de 1,5 yaşında bebeği vardı. Karısına ve bebeğine o kadar düşkünken nasıl oldu hepimiz şoka gitmiştik. Aynı sizinki gibi bir gece açıklamış ben aldattım artık olmaz diye. Kızcağız da aynı sizin gibi konusalim iyi düşün demiş ama dinlememiş gercekten çok benziyor hikayeniz.

Kuzenim şimdi o kadınla evli bir çocuğu oldu, ayrıldığı ablamız da daha geçen ay 2.evliligini yaptı. Asla bitmeyecek sanıyordu o da, intiharın eşiğine gelmişti ama şimdi o kadar mutlu ki düğününe bile gittik. Yeniden doğmuş gibi bir hali vardı, inşallah darısı sizin başınıza. Allah tüm çektiklerinizi unuttursun, yeniden bir hayat arkadaşıyla çok mutlu olmayı ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin 🙏🌺

Başta, anası babası tabıkı oglunun duzenı bozulmasın istemişler, ne de olsa onun anası babası baska kadın bulunca oglu, ogullarının yanında durmuslar. bahane bahane bahane, siz kendinize hıc bir suc bulmayın. Sizi aldatan kişi haklı bahanaler bulmaya calsıyor. hepsi faso fiso. siz kendinize bakın. bu karaktersiz adamdan kurtulduğunuza sevinin. ya kendi basına gelir, ya da muhtemelen ilerde o kadından da sıkılır kendine tınderdan baskasını bulur. artık o adamı hayatınızdan cıkarın ne yaptıgıyla ettıgıyle ılgılenmeyın. boyle curuk elmalar maalesef cıkabiliyor. allah size bolca sabır ve dayanma gucu versin. cok zor ama ımkansız degıl ,onsuz hayat hala devam ediyor.

Benim kuzenim de bir kadının hayatını dağıttı aynı şekilde. Sonu farklı bitmiş olmasa o mu acaba diye düşünecektim, onların da 12 sene sonra 3 aylık bir ilişki yüzünden bitmişti. O süreçte kız anneanesini kaybetti üzüntüden 39 kiloya kadar düştü, çok zor şeyler yaşadı biz hep yanında olduk ama erkek tarafı olarak, kuzenime sırt çevirip onu kucakladık. Onun bir de 1,5 yaşında bebeği vardı. Karısına ve bebeğine o kadar düşkünken nasıl oldu hepimiz şoka gitmiştik. Aynı sizinki gibi bir gece açıklamış ben aldattım artık olmaz diye. Kızcağız da aynı sizin gibi konusalim iyi düşün demiş ama dinlememiş gercekten çok benziyor hikayeniz.

Kuzenim şimdi o kadınla evli bir çocuğu oldu, ayrıldığı ablamız da daha geçen ay 2.evliligini yaptı. Asla bitmeyecek sanıyordu o da, intiharın eşiğine gelmişti ama şimdi o kadar mutlu ki düğününe bile gittik. Yeniden doğmuş gibi bir hali vardı, inşallah darısı sizin başınıza. Allah tüm çektiklerinizi unuttursun, yeniden bir hayat arkadaşıyla çok mutlu olmayı ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin 🙏🌺
Kuzenin ve o kadın mutlumu merak ettim

Kuzenin ve o kadın mutlumu merak ettim
Çok mutlular. Bu evlilik çok şansli geldi kuzenime işleri çok büyüdü ama kız geçen sene kız kardeşini kaybetti. Eski eskinin çok bedduası vardı bilemiyorum ama o kiza da bekarım demiş onu hiç dislamadik o yüzden çok da iyi biri zaten

Çok mutlular. Bu evlilik çok şansli geldi kuzenime işleri çok büyüdü ama kız geçen sene kız kardeşini kaybetti. Eski eskinin çok bedduası vardı bilemiyorum ama o kiza da bekarım demiş onu hiç dislamadik o yüzden çok da iyi biri zaten
Çok iyi biri başka bir kadının hayatını dağıtarak yuva kurup, ama banada bekarım dedi diyip için içinden sıyrılmaz. Madem bekar olduğunu söylemiş, gerçeği öğrenince hem kendisini böyle bir konuda kandırdığı ve metres durumuna düşürdüğü hemde bir başka kadının hayatını mahvettiği için bırakması gerekirdi. Nasıl olsa boşanıyor, diyip evlenmesi değil. O kadının da ahlak ve erdem sınırları pek yüksek değilmiş demek ki.

Çok iyi biri başka bir kadının hayatını dağıtarak yuva kurup, ama banada bekarım dedi diyip için içinden sıyrılmaz. Madem bekar olduğunu söylemiş, gerçeği öğrenince hem kendisini böyle bir konuda kandırdığı ve metres durumuna düşürdüğü hemde bir başka kadının hayatını mahvettiği için bırakması gerekirdi. Nasıl olsa boşanıyor, diyip evlenmesi değil. O kadının da ahlak ve erdem sınırları pek yüksek değilmiş demek ki.
O kadarı beni çok ilgilendirmiyor bir noktadan sonra dış kapının dış mandalıyiz neticede. Detayları bize anlatıldığı kadar biliyoruz, biz eski eşinin yanında olduk her zaman. Yeniden evlendi düğününe bile gittik hala görüşüyoruz. Başta tepki gösterdik yeni eşine elbette ama kuzenimin savunulacak yani yok ikna edemeyeceği insan da yok öyle biridir. Kızın bekaretini almış, zaten bitmiş bir evlilikti yalanıyla kandırmış. Kıza itiraf ettiğinde boşanmıştj zaten. Eski eşini tek celsede, aldattığını söylediği hafta bosadi tanıdık bulmuş. Yeni gelen kız gerçekten iyi biri, düştüğü konum konusunda haklısınız ama dediğim gibi bana çok laf düşmez bildiğim kadarıyla yorumluyorum. Gerisini Allah bilir

O kadarı beni çok ilgilendirmiyor bir noktadan sonra dış kapının dış mandalıyiz neticede. Detayları bize anlatıldığı kadar biliyoruz, biz eski eşinin yanında olduk her zaman. Yeniden evlendi düğününe bile gittik hala görüşüyoruz. Başta tepki gösterdik yeni eşine elbette ama kuzenimin savunulacak yani yok ikna edemeyeceği insan da yok öyle biridir. Kızın bekaretini almış, zaten bitmiş bir evlilikti yalanıyla kandırmış. Kıza itiraf ettiğinde boşanmıştj zaten. Eski eşini tek celsede, aldattığını söylediği hafta bosadi tanıdık bulmuş. Yeni gelen kız gerçekten iyi biri, düştüğü konum konusunda haklısınız ama dediğim gibi bana çok laf düşmez bildiğim kadarıyla yorumluyorum. Gerisini Allah bilir
Yok sizin için demedim zaten ama bu tür kadınlaramben iyi kadın diyemiyorum. İyilik gibi bir erdemi böyle kadınlara yakıştıramıyorum. Evlilikle ilgili sorumlu olan asıl hatayı yapan eş olmakla beraber, aman nasıl olsa yuvasını dağıttım, bende evleneyim ne olacak kafasındaki kadın iyi değildir benim gözümde onu belirtmeye çalıştım. Şunu da söyleyeyim emin olun düzenli bir evliliği olan bir adamın sevgilisinin hele de ona bekaretini verecek kadar yoğun bir ilişkisi varsa onun evli olduğunu anlamama şansı yok, sadece görmezden geliyorlar o kadar.

Yok sizin için demedim zaten ama bu tür kadınlaramben iyi kadın diyemiyorum. İyilik gibi bir erdemi böyle kadınlara yakıştıramıyorum. Evlilikle ilgili sorumlu olan asıl hatayı yapan eş olmakla beraber, aman nasıl olsa yuvasını dağıttım, bende evleneyim ne olacak kafasındaki kadın iyi değildir benim gözümde onu belirtmeye çalıştım. Şunu da söyleyeyim emin olun düzenli bir evliliği olan bir adamın sevgilisinin hele de ona bekaretini verecek kadar yoğun bir ilişkisi varsa onun evli olduğunu anlamama şansı yok, sadece görmezden geliyorlar o kadar.
Yani zaten sonradan öğrense bile normal biri öğrendiği gibi bırakır. Seni buldu diye karısını aldatıp sonra da bir haftaya boşayan biri bir bakmışsın 5 yıl sonra da sana yapmış aynısını. Belli ki yalancı, sadakatsiz bir insan...ona güvenilip evlenilip bir de cocuk yapmak mantıklı insanın işi değil.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Gercekren yaşadıklarınız aslında cok buyuk bir travma ama hayatta herseyin bir sonu var guzel şeylerin de kotu şeylerinden acının da uzuntununde elbette buda zamanla haffleyecek ve geçmiş zamN olarak kalacak. Aradan biraz daha zaman geçsin size tavsiyem gezin tozun arkadaşlarınızla ozellikle zaman geçirin cok yalnız kalmayin hayatı dolu dolu yaşayın evliyken göremediğiniz yerlere gidin mumkunse kucuk bir tatile çıkın demem o ki kendinizi mutlu edin. Elbet mutsuzlugun üzerine mutluluk kurulmaz mutlaka ahiniz bulur onları ama. Artik eski esinizi sizde geride bırakıp kendinize baska bir yol cizin onunuze bakın kımbılır karsiniza belkide cok daha iyi biri çıkacaktır belki cok daha mutlu olacaksinizdir bunlarda bir vesile olmuştur hayatta ölüm dışında herseyin çaresi var ve hersey zamanla gecer 🙏

X