- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
Çok çok güçlü bir kadının yazdıklarını okudum siz çok guclusunuz ve biliyor musunuz siz cookkk mutlu olacaksınız . O günler geldiğinde size bu günleri yaşatan insanlar mutsuzluktan birbirlerini yiyor olacaklar. Allah'ın adaleti hiç şaşmaz. Eden bulur . Size daha fazla güç ve sabır diliyorum. Eminim üstesinden gelip çok yakında mutlulugu yeniden hissedeceksiniz
Ve zaten böyle olacak hiç merak etmeyin . Ne zaman tersi olmuş ne zaman yuva yıkanın yuvasi olmuş ki ? Ayağı taşa takılsa size ettiği şeyler aklına gelsin dilerim. Haa ben neler yaptım desin inşallahTeşekkür ederim. Aslında ne olursa içim soğur biliyor musunuz ? Benden nefretle hakaretle cirkinlikle ayrıldı ya. Böyle aklına geldiğimde " ben bu kadına haksızlık ettim bu kadar ağırını hakrtmiyordu " desin. Biraz içi vicdanı sızlasın. Başka bir şey istemiyorum. Hakkimi helal etmiyorum.
İşte düğüm noktası da bu....Aslında bunları yapman gerekiyordu, bilseydim değil bilmeseydin bu olay olmasa da bunları yapman lazımdı...O zaman değerli olurdun, o zaman saygı duyardı herkes sana...
Afedersin ama herifin dölleri dikiş tutmuyor sen habire kendini yıpratmışsın...
34 yasında olduguna sevindim görünce, cok gencsin..aslında iyiki aldatmış, ömür boyu bunu cekmeyeceksin..40larında da yaşayabilirdin....cocuksuzsun, sana değer verecek biri çıkacak karşına ve sen artık kendine değer vererek , sınırlarını çizerek mutlu olacaksın...saçını süpürge edersk değil
Aldatildim ayrildim.beni aldattigi kadinla evlendi.kadin benim altinlarimla poz verdi vs vs...inan sadece acidim o gerizekaliyla evlendigi icin.bosandilar zaten
Aldatildim ayrildim.beni aldattigi kadinla evlendi.kadin benim altinlarimla poz verdi vs vs...inan sadece acidim o gerizekaliyla evlendigi icin.bosandilar zaten
Benim eski eş kişisi de mi borderline acaba ? Seni çok seviyorum derken birden başka bir ilişki buldu ve 12 sene önceki sorunları bile kustu terk etti gitti. Kaybetme korkusu aşırı taşırdı. Ailemle bağlarımı bile zayıflattı sadece onunla olmamı istiyordu. Çok aşırı bağlıydı bana. Sürekli alttan alır içine atardı. Sessiz sakin bir adamdı. Birden aşırı derecede özgüven sahibi oldu. Başka kadına aşık oldu. Bana da kendimi buldum seni hiç sevmemişim ben dedi. Saldırgan davrandı. Konuşma tarzı bile değişti. Eski tanıdığım vicdanlı sevgi dolu merhametli dürüst adam gitti yerine küstah bağırıp çağıran herkese kötü davranan biri geLdi .
En çok şaşırdığım ve anlam veremediğim konu da , elalem ne der diye çok düşünür ve sürekli kimseyi rahatsız etmemek için dikkatli davranırdı. O dönemde herkese kırıcı davranıp kaybetme korkularını kaybetmişti. Kişiliği 180 derece değişti.
Ben hala inanamiyorum böyle bir adamı nasıl sevdim ben diye. Tiksiniyorum ondan da şuan ki ilişkileri bile Midemi bulandiriyor. Yalnızlığa tahammülü olmayan, vefa duygusunu kaybetmiş, onursuz bir adam gözümde.
Muhtemelen öyle bence. Zaten borderline da bi kişilik bozuklugu. Böyle biri yakinda sana dönmeye de çalışırsa hic şaşma. Buldumcuk olmus seninki resmen. Yakinda o kızdan da bikar. Ben bipolarim mani donemlerinde bile bi boderline i anlayamiyorum sahsenneden diye düşünme hic zavallinin teki basitce kendi oluyo iste. O kafayla o zaten huzurlu mutlu olamaz.
Resmen hapis hayatı yaşıyormuşsunuz siz mutlu dediğiniz evlilikte.Hani konuyu açarken sonunda " yarın psikologa gideceğim " demiştim ya. Gittim psikologa. Psikolog da dedi borderline yapısında diye.
Çünkü evlilik boyunca bana o kadar âşıktı ki. Bir dedigimi iki etmezdi. Evde temizlik bile yaptırmazdı bana yorulacağım diye. tek kavgalarımiz benim özgürlük alanimla ilgiliydi. Ne zaman biraz ozgur kalmak istesem ailemin yanina ya da arkadaslarla buluşmaya gitsem kriz çıkarırdı. Beni dolmuşa otobüse bindirmezdi. Nereye gideceksem bırakır sonra geri gelir alırdı. Tamamen ona odakliydim . Okulda öğle aralarını bile benimle geçirmek isterdi.
Küstüğüm zaman delirirdi. Duvarlari yumruklardı. Bir kaç kez kollarımı morartmıştı bana küsmeyeceksin sarılacaksın diye. bi kere dubara sandalye firlatmiştı trip atiyorum onunla konuşmuyorum diye.
Bazen cidden kaçacak yer arardım çok bunalırdım nefes alamayacak gibi kafeste hissederdim kendimi. Ailemin yanına gitmek istiyorum derdim. Benimle inatlasirdi. Kapıyı kilitlerdi. Yalvarırdı beni bırakma diye.
Hep sevgisinden aşkından derdim. Çok bağımlıydık resmen birbirimize.
Ama biriktirmiş içine biriktirmiş biriktirmiş her şeyi. Boşanma kararını verirken, yeni tanıştığımız dönemlerdeki tartışmaları bile hatırladı onların hesabını sordu bana. Patladı resmen. Kendi yaptıklarını unuttu. Dilediği özürleri unuttu. Bana ettiklerini unuttu ama benim en ufak hatalarımı bile hatırlatıp sen böyle çiŕkef birisin dedi ba'na.
Ilk evlendiğimiz zamanlarda her tartışmaya aileleri karistiriyorduk. Son 5 senedir hicbirini karistirmadik olgunlastik. Bunlari soyledi ve aramizda zaten saygi kalmamisti dedi.
Yani bir dala tutundu ve benden nefretle ayrıldı.
Kişiliği de çok değişti. Kalabalık ortamlarda konuşamazdı özgüveni düşüktü. Şuan bambaşka biri oldu. Benim küçük çekirdek ailemin yanında rahat edemezdi şimdi çok kalabalık bir ailenin damadı oldu. Öyle içine kapanık sessiz sakin biriydi herkese gürlemeye başladı. Buldumcuk oldu resmen.
Ama tanıştığımız zaman köpek yavrusu gibiydi. Birlikte büyüdük biz. Bir çok zorluğu birlikte aştık.
Beni terkederken o masum zavallı travmalar yaşayan adam oldu beni de çirkef olarak herkese yansıttı. Evlenince ben bi bakıma temize cıkmış oldum. Ailemi bile arayıp beni kötülemişti.
Ya karakterli bir insan olsa, boşanmak istediği karısının anne babasına yeni sevgilisini savunmazdı.
Evet şimdi şimdi kendime geliyorum. Bu adam benim anneme, beni aldattığı kadından için " o benim özelim " diyecek kadar ...... Bir adamdı. Travma değil karakter!!!
Ayy teşekkür ederim size yazarken deşarj oldum
Çok geçmiş olsun,12 yıl ile atlatmissin.ya bir ömür sürseydi.verilmis sadakan varmış.bu adam senin ilk aşkindi,o kadar eminim ki.Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.
Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.
Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.
Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.
Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.
Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.
Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.
Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.
Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.
Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .
Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.
Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .
Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.
Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Resmen hapis hayatı yaşıyormuşsunuz siz mutlu dediğiniz evlilikte.
Sizi sevdiğinden falan yapmamış tüm o zorbalıklari eski eşiniz. Bunu sevgiye yormaniz da başka türlüsünü bilmediğinizden sanırım.
İyi ki eski olmuş, yine söylüyorum, evet ayrılık süreciniz yaralıyici olmuş ama bir ömrü o şekilde geçirseydiniz yazık olurdu size.
Çok geçmiş olsun,12 yıl ile atlatmissin.ya bir ömür sürseydi.verilmis sadakan varmış.bu adam senin ilk aşkindi,o kadar eminim ki.
Bu kadar yoğun aşıklar,ölüp bitenler,hastalık derecesinde kiskanclar ve seni hakedecek ne yaptım benciler ciddi sorunlu tipler hep ve hepsi birbirinin aynı aslında.llk aşkın olmasaydı anlardın sorunlu olduğunu ama insan anlayamıyor.uzulme sakın.zararin neresinden dönersen kardır.bir an önce ayağa kalkıp hayata yeniden başla.sacini kestir ,arkadaşlarınla takil.flört et ama ciddi bir ilişkiye baslama.sana iyi gelecek.uzun zamandır yapmadığın şeyleri hayata geçir.guzel olmaz mi.ne kadar şanslı olduğunu düşün kurtulduğun için.kafesten çıktın artık ozgursunEvet gözümü onunla açtım. Ilk ilişkimdi.
Boşanmışsınız. Kurtulmuşsunuz hatta.. Sizi aldatan birile devam edemezdiniz herhalde.. Takip etmeyin umrunuzda dai olmasın yeni bi sayfa açıp kendi hayatınıza bakın..
Bu kadar yoğun aşıklar,ölüp bitenler,hastalık derecesinde kiskanclar ve seni hakedecek ne yaptım benciler ciddi sorunlu tipler hep ve hepsi birbirinin aynı aslında.llk aşkın olmasaydı anlardın sorunlu olduğunu ama insan anlayamıyor.uzulme sakın.zararin neresinden dönersen kardır.bir an önce ayağa kalkıp hayata yeniden başla.sacini kestir ,arkadaşlarınla takil.flört et ama ciddi bir ilişkiye baslama.sana iyi gelecek.uzun zamandır yapmadığın şeyleri hayata geçir.guzel olmaz mi.ne kadar şanslı olduğunu düşün kurtulduğun için.kafesten çıktın artık ozgursun
Senden ayrılırken soyledigi cümleleri bile tahmin edebilirim,o derece iyi tanıyorum bu profili.emin ol asla mutlu olamaz.kurtuldugun gerçekten çok sanslisin ablan çok çok haklı.kendine pahalı bir şeyler satın al,değerli birşeyler armağan et kendine.en önemli sensin hayatindan.ondan hiç anı bırakma hayatında ve onu yok say.zamanla geçecek emin ol.mutlu olmanı çok isterimAblam da aynısını söylemişti. Insanlar özgürlük mücadelesi vermek için savaşıyor hayatlarını kaybediyorlar senin önüne altın tepside sunuluyor sen ağlıyorsun demişti. Umarım bir an önce umrumda olmaz onların evlilikleri de mutsuzlukları da
Senden ayrılırken soyledigi cümleleri bile tahmin edebilirim,o derece iyi tanıyorum bu profili.emin ol asla mutlu olamaz.kurtuldugun gerçekten çok sanslisin ablan çok çok haklı.kendine pahalı bir şeyler satın al,değerli birşeyler armağan et kendine.en önemli sensin hayatindan.ondan hiç anı bırakma hayatında ve onu yok say.zamanla geçecek emin ol.mutlu olmanı çok isterim