• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evlendi

Ama kadının psikolojik sıkıntısı var tedavi görmeye çalışıyor belki bunun sonunda oda görecek hatalarini suan destek bekliyor ve icini dökmüş bu kadar acimasiz yazması olmadi
Tedavi görüyorsa iyi. Çünkü bunlar baba yanında fasa fiso kalıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun kaldıramayacağı yük vermesin inşallah

Aslında başkasına aşık olup ayrılmak istemesi bence olabilir affedilebilir insan olarak. Sonuçta aynı şey benim de başıma gelebilirdi. Bir anlık boşluğa düşerdim ve sabah bi uyanırdım içimde hiç sevgi yok olabilirdi yani. Boşanmak da hak. Ama boşanırken kırıp dökülenler çok yıkıcıydı . Ben sanırım o olanları affedemiyorum.
Siz hakikaten çok olgun ve kaliteli birisiniz. Yaşadığınız travmayı atlatıp yeni bir hayat kurma gücünüz var gibi görünüyor. Ama bu yaşıma geldim ne öğrendim biliyor musunuz kötü olan insanlar değil hayat. Eşiniz için de demişsiniz ya aslında iyi biri diye belki de gerçekten kötü değil. Ama bazen hayat insanları çok zor kararlar vermek zorunda bırakıyor. Aslında sizin olayınızda başlangıç noktası aldatmak değil. Eşinizin size karşı bir gönül bağı kalmamış ve arayışa girmiş bulmuş birini ama maalesef sizde tam tersi olmuş. Siz eşinizi her geçen gün daha çok sevmişsin. Duygularınız paralel değil maalesef. Bu durumda evliliğin devam etmesi bir yalanı sürdürmekten başka birşey olmazdı. 12 yılı kırıp dökmeden bitirmek de imkansız gibi birşey. Elbette ki sancılı olacaktı.
Nihayetinde yıllarınızı geçirdiniz. Mutlu günlerinizi yanınıza kar sayın. Burda ilahi adaletten bahsedenler olmuş evet ben de inanırım ama siz önünüze bakın. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Hayatta insanın başına herşey gelebilir.

Off okurken çok üzüldüm sizin adınıza, gerçekten çok içten sevip güvenmişsiniz ona. Sizin içtenliğinizi bir gün o anlayacak ama çok geç olacak.
Sen o birini sevme hevesini kaybetme, bir başkasına değer bilecek birine ver o sevgini.
Ya gerçekten 3 ay içinde nasıl evlenmiş bu adam ? Yani yasa olarak biriyle ayrıldıktan en az 9 ay sonra evlenilmiyor mu?
Bu kadının neyine kanmış sence? Kadını gördün mü nasıl birşey? Kafanda oluşan bi profil varmı bu kadın için?

Kadının bir tane bile resmine bakmadım. Zihnimi doldurmak istemedim açıkçası. Ne bulmuş olabilir diye cok düşündüm. Cinsellik olabilir belki. Bilmiyorum valla

Konu sahibi uzulmen gereken tek sey su anda ölen baban olmali..Sixin gibi kizim olmamasi icin dua edecegim..Baban ile neden muhatap ediyorsun kocani.Adam sevmiyorum artik demis olabilir yani.Dunya uzerinde bitmeyen tek sevgi anne baba ve evlat arasındadır..Asklar ya da en siki dostluklar bile bitebilir bir gun..Kocaman kadin hala onlar mutsuz olsun da ben bir ohhh cekeyim derdindesin..Kusura bakma ama benim baktigim yerden oldukça acinasi görünüyorsun

Sen herhalde benim eski kocamın beni aldatıp evlendiği kadınsın. Başka aklıma bir şey gelmedi bu yorumlardan.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Bazen gercekten geçmişi boşvermek gerekıyor.Yarına kalır ama yanına kalmaz merak etme

En çok ta o tüp bebek denemelerinize üzüldüm. Off.
Rabbim bundan sonra hergünüzü bi önceki günden güzel eylesin .karşınıza öyle bi insan çıksın ki . Onunla ilgili kurduğunuz her cümel İYİKİ ile başlasın ... Hep dua edicem size

Siz hakikaten çok olgun ve kaliteli birisiniz. Yaşadığınız travmayı atlatıp yeni bir hayat kurma gücünüz var gibi görünüyor. Ama bu yaşıma geldim ne öğrendim biliyor musunuz kötü olan insanlar değil hayat. Eşiniz için de demişsiniz ya aslında iyi biri diye belki de gerçekten kötü değil. Ama bazen hayat insanları çok zor kararlar vermek zorunda bırakıyor. Aslında sizin olayınızda başlangıç noktası aldatmak değil. Eşinizin size karşı bir gönül bağı kalmamış ve arayışa girmiş bulmuş birini ama maalesef sizde tam tersi olmuş. Siz eşinizi her geçen gün daha çok sevmişsin. Duygularınız paralel değil maalesef. Bu durumda evliliğin devam etmesi bir yalanı sürdürmekten başka birşey olmazdı. 12 yılı kırıp dökmeden bitirmek de imkansız gibi birşey. Elbette ki sancılı olacaktı.
Nihayetinde yıllarınızı geçirdiniz. Mutlu günlerinizi yanınıza kar sayın. Burda ilahi adaletten bahsedenler olmuş evet ben de inanırım ama siz önünüze bakın. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Hayatta insanın başına herşey gelebilir.

Mesajınız beni inanılmaz telkin etti. Çok teşekkür ettim. Tam olarak böyle düşünmek istiyorum. Benimle gönül bağı bitti arayışa girdi ve başka bir kadınla beraber olup mutlu oldu. Bu hikâyenin bir kıyısıyım ben aslında. Ama dediginiz gibi dostça ayrılık zor gibi görünüyor 12 senelik duygusal bağ sonucunda. Bir kaç kez daha okuyacağım yazınızı. Olayın kurbanı olmak değil de, yaşamın olağan bir parçası olarak görmek istiyorum bu yaşadıklarımı. O zaman kandırılmışlik duygum biter öfkem azalır.

Evet bir evlilik, bir aşk öldü. Onu masaya psikologunuzla beraber yatırın ve kabullenin çıkan otopsi sonucunu. Akabinde güzel bir hayat sizi bekliyor. İyilerle karşılaşmak için dua edin.

Yahu ben yaranıza tuz niye basayım onu çözemedim bende aldatıldım bende kadınım vs vs şimdi yaralarımızı mu yarıştıracaz burda.

Benim yazdıklarınızdan anladığım adam boşanmak istemiş sevmiyorum demiş , siz hemen boşanmak istememişsiniz yok hemen karar verme yüz yüze görüşelim vs vs çünkü bu adama yıllarınızı vermişsiniz Aldattım seni demesine rağmen yok canım ne aldatması aldatmamışssındır demişsiniz , bunlar sizin yazdıklarınız ve adam artık baktı olmuyo bir an önce kurtulmak için çirkefleşmiş ?

Bende diyorum ki uzatmamalıydınız.

Sevmiyorsa sevmiyordur.

Birinden kurtulamazsam bende çirkefleşirim.

Gerçek fikrim bu kusura bakmayın.

Neyse umarım mutlu olursunuz.

"İnkar" evresi psikolojik yas sürecinin bir parçası. Çok sağlıklı bir duygu. Önemli olan kabullenme sürecine girmek. Bilin istedim

Çocuğunuz yoktu sanırım üstün körü okudum ama acaba kocanız cocuk mu istiyordu da olmayınca mi aldattı acaba .tabiii Yaşadıklarınız zaten kolay degil cok acı ilahi adalete güvenin lütfen elbet çıkar biryerden ama kocanız galiba cocuk olmuyor diye adicr boşanmış diye düşünüyorum ..bu arada ne kdr iyi görünen namuslu dindar görünen varsa tam aksi çıkıyor maalesef

Anne olamama sebebim oydu. Sorun ondaydı

Çok üzüldüm acınızı paylaştım resmen çok zor günler ama sonsuz değil geçecek ve daha güzel bir hayattan bu günlere selam vereceksiniz sabır sadece sabır :KK42:

Hemşire kadın haklı yav. Biraz sert girmiş ama inan haklı. Benim babam ölecek üzüntüden ben adam kimle gitmiş evlenmiş etmiş valla düşünmem ya düşünmem.

Ben burda babamın ardından duyduğum acıyı paylaşmadım. Bi parantez açıp, bu acinin benim hayatimdaki yikimini da mi anlatsaydim sirf siz linc etmeyin diye.

Bahsetmemem acı çekmediğim anlamına mi geliyor yoksa siz mi lincleyecek yer arıyorsunuz?

Ben burda babamın ardından duyduğum acıyı paylaşmadım. Bi parantez açıp, bu acinin benim hayatimdaki yikimini da mi anlatsaydim sirf siz linc etmeyin diye.

Bahsetmemem acı çekmediğim anlamına mi geliyor yoksa siz mi lincleyecek yer arıyorsunuz?
Ulan o kadar dua ettim tek laf etmedim ihale bana kaldı ne linçi bacım iyi misin sen diyeceğim de belli ki değilsin bana sardın. Neyse hakkında hayırlısı

burada okuyupta çok etkilendiğim konulardan bir tanesi bu. Resmen acinizi yuregimde hissettim.insallah çok çok mutlu olursunuz. Bundan bir kaç yıl sonra konunuzu biz hortlanmadan siz hortlatin olurmu.
O zamanlar ne kadar da boş şeyler için uzulmusum hepsi geride kaldı suan çok iyiyim çok mutluyum o pislikte cezasi cekiyor deyin.
ara ara yazin olurmu. Derdinizi sikintinizi da yazın ama en çok, çok mutlu olduğunuzu yazın. Allah bir kapıyı kapatırsa digerini açar mutlaka. Insallah bundan sonra sizin icin acacagi kaoilar hep mutluluk kapıları olsun. Kalın saglicakla. Kocaman sarilasim geldi size. Uzulmeyin lutfen

Ben de sarilmanizdaki sıcaklığı hissettim. Öyle bir gün gelsin ki onların mutsuz oldugu haberini almam da, tamamen ipler kopuk, icimde hic öfke kalmasin. O zaman ben gerçekten olgunlaşmış biri olarak hissedeceğim kendimi. Öfkem bitsin, umrumda olmasin.

Çirkef ve ben hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün. Tabii söyleyecek söz bulamayınca çirkef vs diyerek yorum yaparsiniz. Siz de haklısınız. Bence engelleyin yorum görmezsiniz. Ama ne yazık ki kadınları genelleyen, yok yere zan alan yorumları gördüğüm yerde olacağım önün için siz engelleyin..
Siz de kadin haklari derken neyi savunacaginizi şasirdiniz. Ben yuva yikan kadinlari soyledim ve onlarin tarafini tutanlari hakli sayacak deyilim. Kendinizi kadin haklari savunma başkani gibi goruyorsunuz ama disaridan sadece laf gordum hemen atlayayim kendimi dusunceli biri gibi gostereyim havasinda gorunuyorsunuz. Benim cumlemi oyle bir cevirdiniz ki sanki ben milli meclisde bir konusma yaptim ve dedigim cumlede bir kismi soylemedim diye hemen linç yemeliyim. Pardon da anlayiş yeriniz yok mu? Ikinci mesajimda hepsine ait etmediyimi, en yakin arkadasimin bir rus oldugunu belirtmeme ragmen o guzel kafaniza girmedi sanirim. Benim çekdiyim bir ornekdi ve istediyim orneyi vere bilirim ve konusma sirasinda aklima ornek geliyorsa onu verme ozgurluyum var. Evet bir köy taniyorum ay parcasi gibi karilari var ve hepsi rusyada metres edindi evini cocugunu unuttu. Azi 8 kisiyi duydum oyle. Tabiki ilk bu orneyi cekicem. Rus kadinlarina karşi anlayisinjzi kendi turk milletinize de harcasaniz da cumlemi anlasaniz keşke. Cirkef dusunuyorsunuz cunku hemen daliyorsunuz kaba bir tarzda. Ben yorum sahibiyle konusuyordum. Ezercesine yazi yazmazdan once yanlis yazdiniz oyle yazmamaniz gerekir diye saygiyla belirtmeniz gerekirdi. Ama sonda kotu soyleyin kotu duyun diye kaba bir cumle de isletdiniz. Bu mu sizin savunma anlayisiniz?

Mesajınız beni inanılmaz telkin etti. Çok teşekkür ettim. Tam olarak böyle düşünmek istiyorum. Benimle gönül bağı bitti arayışa girdi ve başka bir kadınla beraber olup mutlu oldu. Bu hikâyenin bir kıyısıyım ben aslında. Ama dediginiz gibi dostça ayrılık zor gibi görünüyor 12 senelik duygusal bağ sonucunda. Bir kaç kez daha okuyacağım yazınızı. Olayın kurbanı olmak değil de, yaşamın olağan bir parçası olarak görmek istiyorum bu yaşadıklarımı. O zaman kandırılmışlik duygum biter öfkem azalır.
Başımıza gelenler bizim bir eksikliğimiz değil ya da eşiniz ve o kadın kafa kafaya verip ya gel bu kadına bir kazık atalım görsün gününü demediler olaylar öyle gelişti sadece. Vicdan diye birşey var evet siz eşinizin yerinde olsanız vicdan yapar onu bırakamazdınız belki ama dediğim gibi ortada sadece kağıt üzerinde devam eden (eşiniz için öyleymiş en azından) bir evlilik varmış. Yalan bir evliliği devam ettirmektense sizin için de yeni bir başlangıç fırsatı doğmuştur belki de. Diyebilirsiniz ki neden benim evliliğin böyle oldu başkaları çok mutlu evlilikler yaptı. Kader. Bazı insanlar mutluluğu bulabilmek için daha çok bedel ödemek zorunda kalıyor.

Okuyunca özellikle babanız konusunda okuyunca boğazıma bir yumru oturdu. Allah ikisinin de layığını verir umarım. Mide bulandırıcı, iğrenç bir evlilik.

Back