Benden Utanıyormuş

Ben ayrim yapiyorum ve kimseye de ayrim yap demiyirum isteyen istedigi gibi dusunebilir brn sizin dusuncenize saygi duyuyorum ne siz beni ne de ben sizi tasdiklemek zorunda degiliz

Bizim yaramiz yok. Yara konu sahibinin ve senin gibilerin şekerim. .

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim

Ayet paylasacak kadar iman etmemissin. O ayeti de kaldir lütfen. .
Yoksa Arabin Aceme, Acemin de Arap'a bir üstünlüğü yoktur, üstünlük ancak takvadadir
Ayetine de iman etmen gerekiyordu.
Senin gibiler yuzunden ülke bu halde aslında.

Ama anliyorim tabi yaran varmis. Adam terk edince en hain en kötü oldu di mi?
Yazik sana...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim

evet MuneMune hesabı doğrulanmış üye. arkadaşa katılıyorum. bencede banlamalısınız. örneğinide altta gösteriyorum.

sisman ve balık etli olduğundan dolayı terk edilmiş. bunuda kürtlere yoruyor. itirazım var MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Misal ben de Finlandiyalı, isveçli erkekleri beğeniyorum.

Bence gayet hoşlar ya, iskandinav erkekleri. Kıyamam ben onlaraa

Bunu yazdiginiz icin bana hakaret edip asagiladiginiz icin sizde banlanirsaniz sasirmayin

Neden zoruna gitti ki? Adam sevmiyormus, bütün balik etli ve siskolardan nefret ediyormuş. Bu onun en doğal hakki değil mi?

O kadar sayip sayistiracagina, kalbine nefret tohumlari ekecegine kendine yapilmasini istemedigin bir seyi başkasına yapma, yoksa ha böyle kalirsin ortada...

Türk erkeği kendi anasına baksın anaları Angelina Jolie mi sanki .Boşver beğenmiyor gözükme ayaklarını sen onların .Onları Türk kadınından başkasının çekmeyeceğini de çok iyi biliyorlar .

Arkadaşlar ille ırkçılık olaylarına girecekseniz, bi el atın şu Türk/Kürt fark etmez mevcut erkekleri gönderip anlayışlı, kibar, yakışıklı, ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan kadınların evlilik ve aile hayatlarına hayran, avrupalı kadınların umursamazlığından bıkmış erkekleri ülkemize dahil edelim diyorum.

benim erkek arkadaşımı göndermeyin o çok yakışıklı çok kibar. bana çok süpriz yapar

rizeli ve karadenizli bir çok arkadaşım var hiç birinin de biz kürtlerden nefret ederiz diye dolandıklarını görmedim. ailelerine kadar tanırım. ne yani benim de eski sevgilim rizeliydi. şimdi onun tüm kötü özelliklerini burada sayıp tüm rizeliler böyledir demem ne kadar saçma değil mi?

insanları ırklarına göre değerlendirenlerin henüz ergenlikten kurtulamadığını düşünüyorum.

zihnen biraz daha olgunluğa eriştiğinizde umarım kafa yapınız değişir yoksa çok yazık.

canım aşkım bitanemmm tontişimm bebeyimmm derken iyiymiş.. ozaman kürt değilmiş.. ozaman ırkcılık yapmıyomuş..
sonra çocuk bunu istemeyince ırkçı olmuş arkadaş..
dünyada bakış açısı buymuş demek( başka şeylerde yazıcamda bana kalsın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…