- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.893
- 498
Ben ayrim yapiyorum ve kimseye de ayrim yap demiyirum isteyen istedigi gibi dusunebilir brn sizin dusuncenize saygi duyuyorum ne siz beni ne de ben sizi tasdiklemek zorunda degilizTurk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.
ZevkleAdamin seni neden begenmedigi belli oldu. Umarim irkciliktan bir kac ay banlanirsin...
Konu sahibinin yazdiginda ben bi tuhaflik goremedim ama cekmek isteyen cekiyor tabi iste bu tur insanlar yuzunden bu ulke karisiyor maksat ortalik karissin diye her lafi her hareketi bi yere cekiyorlar. Ben turk kurt laz zaza bilmem istediklerini soyleyebilir insanlar bana hatta sen turk degilsin ingilizsin deselerde umrumda olmaz turklerden nefret ediyorum desede umrumda olmaz cunküi yaram yok ben kendimi biliyorum. Ben asla irk ayrimi yapmam adam gibi insan mi degil mi ona bakarim bu kizcagizda bi sey dememis ama maksat ortam gerilsin diye sivrilenler olmus yine. Yarasi olan gocunuyo iste..
Ben ayrim yapiyorum ve kimseye de ayrim yap demiyirum isteyen istedigi gibi dusunebilir brn sizin dusuncenize saygi duyuyorum ne siz beni ne de ben sizi tasdiklemek zorunda degiliz
MuckBenim dusunceme saygi duy ama kendi dusuncene saygi duyma bence.
Mune ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim
Mune ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim
Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten
Misal ben de Finlandiyalı, isveçli erkekleri beğeniyorum.Turk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.
Bunu yazdiginiz icin bana hakaret edip asagiladiginiz icin sizde banlanirsaniz sasirmayin
Misal ben de Finlandiyalı, isveçli erkekleri beğeniyorum.
Bence gayet hoşlar ya, iskandinav erkekleri. Kıyamam ben onlaraa
Bunu yazdiginiz icin bana hakaret edip asagiladiginiz icin sizde banlanirsaniz sasirmayin
Türk erkeği kendi anasına baksın anaları Angelina Jolie mi sanki .Boşver beğenmiyor gözükme ayaklarını sen onların .Onları Türk kadınından başkasının çekmeyeceğini de çok iyi biliyorlar .Turk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.
Arkadaşlar ille ırkçılık olaylarına girecekseniz, bi el atın şu Türk/Kürt fark etmez mevcut erkekleri gönderip anlayışlı, kibar, yakışıklı, ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan kadınların evlilik ve aile hayatlarına hayran, avrupalı kadınların umursamazlığından bıkmış erkekleri ülkemize dahil edelim diyorum.
Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten
rizeli ve karadenizli bir çok arkadaşım var hiç birinin de biz kürtlerden nefret ederiz diye dolandıklarını görmedim. ailelerine kadar tanırım. ne yani benim de eski sevgilim rizeliydi. şimdi onun tüm kötü özelliklerini burada sayıp tüm rizeliler böyledir demem ne kadar saçma değil mi?
insanları ırklarına göre değerlendirenlerin henüz ergenlikten kurtulamadığını düşünüyorum.
zihnen biraz daha büyüdüğünüzde umarım kafa yapınız değişir yoksa çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?