Nereden çıkardınız konu sahibesinin erkek arkadaşına psikolojik baskı yaptığını? Bu yaptığınız kul hakkına ve iftiraya girmiyor mu?
bu aciklama ikna edici oldu.. oyleyse bnm diger yorumlarim irkcilik yapan sakat zihniyete gelsin..Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.
Islam ve hristiyan gelenegine gore soy babadan geldigi icin babanin baba tarafi neyse o oluyorsunBu ırk işinin üzerine düşsem ben napardım acaba
baba : yarı arap-yarı kürt
anne : has Türk(oğuzların kayı boyundan..)
her türlü çıkmazdayım
Islam ve hristiyan gelenegine gore soy babadan geldigi icin babanin baba tarafi neyse o oluyorsun
Yahudiysen anne tarafi
zaten bu global cagda irk diye aglamak cehalettir, genel gecer durumu arz ettimNe yalan söyleyeyim anne tarafıma da laf söylemem baba tarafıma da
Ama kendimi bir ırka ait hissetmiyorum...
Sadece insan olarak görüyorum ...Belki de bu çeşitliliğin kazandırdığı bir şey bilmiyorum..
Oyle gormeseydi ilk seyde kurtlugunu one surmezdi,hayır yaw yanlış anlaşılma olmuş gibi
benim anladığım arkadaş demek istemiş ki
"o kürt diye herkes hakir gördü ama ben hiçbir zaman öyle görmedim " ben böyle anladım hani
"ben onu olduğu gibi sevdim , ırk vs düşünmedim ama o beni dış görünüşümle vs ayırdı "demek istemiş yani en azından ben öyle anladım....
cıkk bence siz öyle anlamışsınızOyle gormeseydi ilk seyde kurtlugunu one surmezdi,
oda kilolu vs diyebilirdi dis gorunus derde irk nerde ?
Bilemiyorum...cıkk bence siz öyle anlamışsınız
arkadaş defalarca anlatmaya çalıştı
Sevdiceğim kürt.. normalde ondan bahsederken pıtırcık tarzında takılıyorum ama şuanda tripliyim
Neyse.. benim boyum 160 onunki 182
Topukluyu onun için giyiyorum sanıyor bilmiyor ki ben aşığım topukluya
Ara ara atışmalarımız olsada bu konuda sırf birbirimizin gıcıklığına valla sevgilinin yaptığı patavatsızlıktan başka bir şey değil de..
Ben şeye takıldım sende ona utandırıyorsun demişsin de ne şekilde yani..
Hani cilveli cilveli ay utandım deme öyle tarzında mı utandırıyosun dedin yoksa baya toplum içinde beni utandırıyorsun muydu?
Şayet ikincisiyse güzelim sen kaşınmışsın...
Ya ırk için fazla yüklenilmiş bence kıza..
Hani çocuğa belki sağdan soldan diyorlarmıştır ''oğlum bu kızı napçan sen boyuna bak hihihi'' fln gibi aralarında dedikodu yapıyolardı belki..
Konu sahibi arkadaşımda bence ırkı kullanırken şey demek istedi.. ''başkalarıda ona laf söylüyor şöyledir böyledir diye ama ben takmıyorum sonuçta onunla birlikteyim ve tıkadım kulaklarımı kim ne düşünüyorsa düşünsün''fln..
Bence arkadaş neden sevgilisi boyunun dedikodusunu yapanlara haddini bildirmiyor ama ben aynısını yapmıyorum sevgimin arkasındayım diye kızmış..
Normalde her şeyin içinde bir b.k arayan birisiyimdir
Ama nedense bu konuda pek art niyet sezmedim ben.
yol veeeerrr
engelide kaldırma sakın. kendi boyunda bi kazulet bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?