• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden gizli 2. hesabı

yeni bir ilişkim var henüz çok yeni ama çok iyiydik. kendisi polis. ve benimle tanıştığı hesap 30 takipçili akrabalarının yakınlarının olduğu bir hesap. ancak geçen günler önerilerde karşıma onun isminde soyisminde bir hesap çıktı profil fotosu yok ama tuttuğu takım var biosunda. ve bu hesabı da kendi akrabası takip ediyor. kendi adına soyadına ait bir de. 350 takipçi var onda. şüphelendim. buluşmada da sordum, senin ikinci bir hesabın var mı dedim, yok dedi. buluşmadan sonra bu hesabı arattım ve bulamadım. arkadaşıma söyledim sen şu isimde bir hesabı aratsana dedim acaba hesap mı kapanmış dedim hayır kapanmamış dedi. hesabı bana göndermesini istedim ve bende gözükmüyor hiçbir şekilde. arkadaşımda gözüküyor ekran fotoğrafları attı. engellenmişim yani buluşmadan sonra o hesaptan. bugün kendisine fotoğraflar ile birlikte attım dedim hiç tanımadığım istek bile atmadığım bi hesap beni neden bugün engellesin dedim, hesap senin adına üstelik bir akraban da hesabı takip ediyor dedim. akrabasının herkese açık olan hesabından buldum zaten şüphelenip. açıklama yapmıyor. ayrılmak için bahane mi buluyorsun dedi, seni çok seviyorum sana duygum sahte değil o hesap bana ait değil sana telefonumu her şeyimi gösterdim diyor. öyle bir konuşuyor ki öyle yazdı ki ben kendimi suçlu hissettim resmen acaba ben mi yanlış anladım doğru mu söylüyor diye düşündüm o psikolojiye soktu beni. siz ne düşünüyorsunuz? ben direkt bitirmeyi düşünüyorum açıkçası daha da ilerlemeden
Aldatıyor seni hala utanmadan bide manipüle etmeye çalışıyor.Kızlar asla ama asla polislere yada askerler güvenmeyin. Çoğu fake hesap kulanıyor. Geneleme yapmak istemezdim ama çoğu bu şekilde kızlarla kadınlarla konuşuyor. Konu sahibi direk ayrıl başkası yada başkaları vardır

yeni bir ilişkim var henüz çok yeni ama çok iyiydik. kendisi polis. ve benimle tanıştığı hesap 30 takipçili akrabalarının yakınlarının olduğu bir hesap. ancak geçen günler önerilerde karşıma onun isminde soyisminde bir hesap çıktı profil fotosu yok ama tuttuğu takım var biosunda. ve bu hesabı da kendi akrabası takip ediyor. kendi adına soyadına ait bir de. 350 takipçi var onda. şüphelendim. buluşmada da sordum, senin ikinci bir hesabın var mı dedim, yok dedi. buluşmadan sonra bu hesabı arattım ve bulamadım. arkadaşıma söyledim sen şu isimde bir hesabı aratsana dedim acaba hesap mı kapanmış dedim hayır kapanmamış dedi. hesabı bana göndermesini istedim ve bende gözükmüyor hiçbir şekilde. arkadaşımda gözüküyor ekran fotoğrafları attı. engellenmişim yani buluşmadan sonra o hesaptan. bugün kendisine fotoğraflar ile birlikte attım dedim hiç tanımadığım istek bile atmadığım bi hesap beni neden bugün engellesin dedim, hesap senin adına üstelik bir akraban da hesabı takip ediyor dedim. akrabasının herkese açık olan hesabından buldum zaten şüphelenip. açıklama yapmıyor. ayrılmak için bahane mi buluyorsun dedi, seni çok seviyorum sana duygum sahte değil o hesap bana ait değil sana telefonumu her şeyimi gösterdim diyor. öyle bir konuşuyor ki öyle yazdı ki ben kendimi suçlu hissettim resmen acaba ben mi yanlış anladım doğru mu söylüyor diye düşündüm o psikolojiye soktu beni. siz ne düşünüyorsunuz? ben direkt bitirmeyi düşünüyorum açıkçası daha da ilerlemeden
Manipüle etmiş işte seni.
Bugün böyle yapan yarın en yapar diye düşünürdüm ben olsam....

Yeni tanıştığınız birine bu baskıyı nasıl yapıyorsunuz ya? Sanki kaç yıllık sevgili de hesap soruluyor didik didik ediliyor bir de.
Baktın gördün 2.hesabı engeller geçersin herifi.
Şu birini bulunca yakasına yapışmasanız olmaz yok illa bulduğunuzu değiştireceksiniz başka erkek yok çünkü

kaybetmekten korkmuyor çünkü rahat tam birr yavşakk birde kendi adıyla soyadıyla açması zaten umursamadığının ispatı yoksa korkardı
şöyle söyleyeyim bana yazdığı tanıştığımız hesap da yine kendi adı soyadıyla, akrabaları kuzenleri ekli bir de ben ekliyim kendi fotoğraflari da var. hatta biz birlikte fotoğraf çekmiştik o da paylaşmıştı hikayesinde akrabaları allah ayırmasın çok yakışıyorsunuz falan yazmıştı bana gösterdi. iş arkadaşları kardeşi falan beni biliyor. ama ben biraz stalk yapan bir insanım ve akrabalarına bakmak istedim. akrabalarının takip listesine girdim bir tanesinin, takipçi kısmına onun adını yazdım. bir tane daha hesap gördüm o da kendi adı soyadına, profil fotoğrafı yoktu ama. ama biyografi kısmında tuttuğu takım da vardı. ve 350 gibi takipçisi vardı. aynı isim soyisim zaten. buluşmada bunu sordum bir hesap gördüm iki hesabın mı var senin dedim. yoo benim değil dedi. eve geçtim akşam. arkadaşıma bahsettim dedim ben arattım ama bulamadım sen bir bakar mısın dedim bu kullanıcı adına. ve onda gözüktü bana ekran fotoğrafı attı arkadaşım. yani engellenmişim. şimdi hiç tanımadığım istek bile atmadığım hesap beni buluşmadan sonra neden engellesin? aklımda bu soru oldu. öyle şeyler yazdı ki ya dedim acaba ben mi yanlış anladım o derece manipüle etti yani. anlam da veremiyorum hayatında biri olsa kalkıp beni niye akrabalarının olduğu hesap da paylaşsın dedim kendime, ama o diğer hesapta da akrabaları ekli bilemiyorum kafam allak bullak oldu

şöyle söyleyeyim bana yazdığı tanıştığımız hesap da yine kendi adı soyadıyla, akrabaları kuzenleri ekli bir de ben ekliyim kendi fotoğraflari da var. hatta biz birlikte fotoğraf çekmiştik o da paylaşmıştı hikayesinde akrabaları allah ayırmasın çok yakışıyorsunuz falan yazmıştı bana gösterdi. iş arkadaşları kardeşi falan beni biliyor. ama ben biraz stalk yapan bir insanım ve akrabalarına bakmak istedim. akrabalarının takip listesine girdim bir tanesinin, takipçi kısmına onun adını yazdım. bir tane daha hesap gördüm o da kendi adı soyadına, profil fotoğrafı yoktu ama. ama biyografi kısmında tuttuğu takım da vardı. ve 350 gibi takipçisi vardı. aynı isim soyisim zaten. buluşmada bunu sordum bir hesap gördüm iki hesabın mı var senin dedim. yoo benim değil dedi. eve geçtim akşam. arkadaşıma bahsettim dedim ben arattım ama bulamadım sen bir bakar mısın dedim bu kullanıcı adına. ve onda gözüktü bana ekran fotoğrafı attı arkadaşım. yani engellenmişim. şimdi hiç tanımadığım istek bile atmadığım hesap beni buluşmadan sonra neden engellesin? aklımda bu soru oldu. öyle şeyler yazdı ki ya dedim acaba ben mi yanlış anladım o derece manipüle etti yani. anlam da veremiyorum hayatında biri olsa kalkıp beni niye akrabalarının olduğu hesap da paylaşsın dedim kendime, ama o diğer hesapta da akrabaları ekli bilemiyorum kafam allak bullak oldu
o sana işte çok yakışmışsınız vs diyen akrabaları bunun iş birlikçileri onun ne bok olduğunu bilen tayfa evli olabilir 2 farklı hayatı var bence.

o sana işte çok yakışmışsınız vs diyen akrabaları bunun iş birlikçileri onun ne bok olduğunu bilen tayfa evli olabilir 2 farklı hayatı var bence.
yaşı çok genç aslında ben 20 o 24. en son ilişkisini sormuştum 6 ay sürdü ama aileler istemedi olmadı dedi. evli olmasa da acaba eski sevgilisiyle ilgili şeyler olabilir mi diye düşündüm bende

yaşı çok genç aslında ben 20 o 24. en son ilişkisini sormuştum 6 ay sürdü ama aileler istemedi olmadı dedi. evli olmasa da acaba eski sevgilisiyle ilgili şeyler olabilir mi diye düşündüm bende
olabilir yaşınız küçükmüş yerım seni fıstıklı nutellam bırak ne bok yerse yesın sen daha ıyılerını bulursun ciddiyim hayatına daha kimler girip çıkacak bir ceza vermek istiyorsan da onu yoksay bu koyar.

Kendini kandırmak istiyorsan buyur devam et.
Hersey cok acık.
Sorman bile gereksiz olmuş.
En başında görmen de isabet olmuş.
dün çok aradı açmadım. en son "sonra konuşalım" yazmıştım dün. bu sabah da yazmamış. bitireceğim bende. bir tanıdığım vardı polisler mesleğiyle tehdit ediyor başına bela olur sonradan falan demişti de umarım yaşamam onu da. öyle birşey olacak olsa bu kadar yalan söylemezdi muhtemelen

Her seyi gectim, sizden sakladigi ikinci hesabi gercek adi soyadiyla açacak kadar salak olmasi ayrilma sebebi.
Hem bu yüzden hem de konu sahibi sorar sormaz engelleyecek kadar salak 😄 sanki konu sahibi yaptığı gibi arkadaşından bakmayacak ya da sorduğu gibi engellenmiş olmasından her şeyi anlamayacak. Üstüne de manipülasyon yapıyor zekasız.

Bacım senin tek derdin erkek mi. Durup durup erkeklerle ilgili başlık açıyorsun hasta mısın? Ciddiyim psikolojik tedavi şart. Daha dün sevgilin olmayan birine o.ral s.ks yapıp başlık açtın hiv testi vs konuştuk.

Hangi ara tanıştın da sevgili oldun da bağlandın?

Benden sana abla tavsiyesi gittiğin yol yol değil. Bunun sonu kötü. Daha bu yaşta orda burda tanışıp tanışıp sık sık farklı erkeklerle olmak hayra alamet değil.

Bacım senin tek derdin erkek mi. Durup durup erkeklerle ilgili başlık açıyorsun hasta mısın? Ciddiyim psikolojik tedavi şart. Daha dün sevgilin olmayan birine o.ral s.ks yapıp başlık açtın hiv testi vs konuştuk.

Benden sana abla tavsiyesi gittiğin yol yol değil. Bunun sonu kötü. Daha bu yaşta orda burda tanışıp tanışıp sık sık farklı erkeklerle olmak hayra alamet değil.
eski konulardaki kişiyle aynı kişi mi merak ettim açıkçası:oha:

eski konulardaki kişiyle aynı kişi mi merak ettim açıkçası:oha:
bu yeniymiş. ama hiç normal değil. gerçekten de sinir bozucu. ailesi şehir dışına kıytırık bir bölüm okusun diye yollamış. belki maddi olarak zar zor para yolluyorlar bilemiyorum ama kızın yaptığı bu işte. okul ve meslek umrunda değil. sürekli birileriyle tanışıp sorun yaşıyor. bu kız okuyacak da meslek sahibi olacak da falan. hey yavrum hey.

merak ettim neden farklı insanlarla olmak hayra alamet değil? her gün başka biriyle olan insanlar da isteyerek yapıyorsa mutluysa niye kötü? atıyorum ben de böyle yaptım diyelim mesela. hangi düşünceye göre yani?

merak ettim neden farklı insanlarla olmak hayra alamet değil? her gün başka biriyle olan insanlar da isteyerek yapıyorsa mutluysa niye kötü? atıyorum ben de böyle yaptım diyelim mesela. hangi düşünceye göre yani?
güzel kardeşim yarı yaşımdan da küçüksün. çabuk inanıyorsun. arayıştasın. okumak için başka bir ilçeye gitmişsin ama okul dışında her şeyle ilgilisin. bu normal değil. hiç mi haber seyretmiyorsun, hiç mi gündemden haberin yok. yaşın çok küçük. senin bu yaşta okuyup gelecek inşaa etmen lazım. erkeklere bağlıyorsun kaderini. kendini onların insafına bırakıyorsun.

bir gün bi başlık açıyorsun sadece cinsellik için buluşuyorsun. bi gün polisle konuşuyorum diyorsun. yaşları da senin gibi küçük. hepsinin de tek derdi cinsellik. seni kullanmak. sen de cinsellikten hoşlanıyor olabilirsin ama bunun yolu bu değil. böyle olmaz. bir gün insafsız birine denk gelirsin permeperişan eder seni. bi yerde ölünü bulurlar. aklını çelerler kötü yola sevk ederler. sen arayışta olduğun sürece bütün bunlara olası.

psikolojin bozuk bu nedenle kendini bu tarz ilişkilerde arıyorsun. yapma. erkeklerin eğlencesi olma. aşk böyle bulunmaz. sosyal medyadan tanışıp tanışıp doğru kişiyi bulamazsın. ancak örselenirsin. yıpranırsın. harcanırsın. yazık günah. aklını başına al. kendine bunu reva görme.

Bir önceki konunda korktuğun şeylerden biri başına gelebilir.

her gün başka biriyle olmanın normal olduğuna kendine inandırmanda ilginç?

Baskıcı bir ailede mi büyüdün ?

Yani sanki bu yaşına kadar çok baskılanmışsın özgürlüğü tadınca da ipim ucunu kaçırmış gibisin.

Hayat senin hayatın ama inan bana ilerde çok pişman olacaksın bu yaşadıklarından dolayı.

dün çok aradı açmadım. en son "sonra konuşalım" yazmıştım dün. bu sabah da yazmamış. bitireceğim bende. bir tanıdığım vardı polisler mesleğiyle tehdit ediyor başına bela olur sonradan falan demişti de umarım yaşamam onu da. öyle birşey olacak olsa bu kadar yalan söylemezdi muhtemelen
Daha bitirmedin m? Bitireceğim ne?
Konudursan kandırır zaten gördüğüm kadarıyla müsaitsin buna.
Aradı açmadım ne? Sil engelle gitsin.
Adam sen fark edince o hesabı kapatacak yere seni engellemiş. Yani hesabı kullanıyor. Bi haltlar da yemiş. Belki diğer kızlar var. Beğendikleri var. Üstsüz altsız fotolar var.
Şimdi der ki ya görmeni istemedim. Al bak. Kötü birsey yok. Tabi herseyi temizledikten sonra.
Konuşmasına fırsat verme bak yolun çok başındasın. Böyle üçkağıtçı bir sebgilin kocan olsun mu istiyorsun?

Madem o hesap ona ait değil kanıtlasın kanıtlayası yoksa zaten iletişimi kes tamamen zaten belli ne olduğu da

Back
X