yeni bir ilişkim var henüz çok yeni ama çok iyiydik. kendisi polis. ve benimle tanıştığı hesap 30 takipçili akrabalarının yakınlarının olduğu bir hesap. ancak geçen günler önerilerde karşıma onun isminde soyisminde bir hesap çıktı profil fotosu yok ama tuttuğu takım var biosunda. ve bu hesabı da kendi akrabası takip ediyor. kendi adına soyadına ait bir de. 350 takipçi var onda. şüphelendim. buluşmada da sordum, senin ikinci bir hesabın var mı dedim, yok dedi. buluşmadan sonra bu hesabı arattım ve bulamadım. arkadaşıma söyledim sen şu isimde bir hesabı aratsana dedim acaba hesap mı kapanmış dedim hayır kapanmamış dedi. hesabı bana göndermesini istedim ve bende gözükmüyor hiçbir şekilde. arkadaşımda gözüküyor ekran fotoğrafları attı. engellenmişim yani buluşmadan sonra o hesaptan. bugün kendisine fotoğraflar ile birlikte attım dedim hiç tanımadığım istek bile atmadığım bi hesap beni neden bugün engellesin dedim, hesap senin adına üstelik bir akraban da hesabı takip ediyor dedim. akrabasının herkese açık olan hesabından buldum zaten şüphelenip. açıklama yapmıyor. ayrılmak için bahane mi buluyorsun dedi, seni çok seviyorum sana duygum sahte değil o hesap bana ait değil sana telefonumu her şeyimi gösterdim diyor. öyle bir konuşuyor ki öyle yazdı ki ben kendimi suçlu hissettim resmen acaba ben mi yanlış anladım doğru mu söylüyor diye düşündüm o psikolojiye soktu beni. siz ne düşünüyorsunuz? ben direkt bitirmeyi düşünüyorum açıkçası daha da ilerlemeden