• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden gizli 2. hesabı

yeni bir ilişkim var henüz çok yeni ama çok iyiydik. kendisi polis. ve benimle tanıştığı hesap 30 takipçili akrabalarının yakınlarının olduğu bir hesap. ancak geçen günler önerilerde karşıma onun isminde soyisminde bir hesap çıktı profil fotosu yok ama tuttuğu takım var biosunda. ve bu hesabı da kendi akrabası takip ediyor. kendi adına soyadına ait bir de. 350 takipçi var onda. şüphelendim. buluşmada da sordum, senin ikinci bir hesabın var mı dedim, yok dedi. buluşmadan sonra bu hesabı arattım ve bulamadım. arkadaşıma söyledim sen şu isimde bir hesabı aratsana dedim acaba hesap mı kapanmış dedim hayır kapanmamış dedi. hesabı bana göndermesini istedim ve bende gözükmüyor hiçbir şekilde. arkadaşımda gözüküyor ekran fotoğrafları attı. engellenmişim yani buluşmadan sonra o hesaptan. bugün kendisine fotoğraflar ile birlikte attım dedim hiç tanımadığım istek bile atmadığım bi hesap beni neden bugün engellesin dedim, hesap senin adına üstelik bir akraban da hesabı takip ediyor dedim. akrabasının herkese açık olan hesabından buldum zaten şüphelenip. açıklama yapmıyor. ayrılmak için bahane mi buluyorsun dedi, seni çok seviyorum sana duygum sahte değil o hesap bana ait değil sana telefonumu her şeyimi gösterdim diyor. öyle bir konuşuyor ki öyle yazdı ki ben kendimi suçlu hissettim resmen acaba ben mi yanlış anladım doğru mu söylüyor diye düşündüm o psikolojiye soktu beni. siz ne düşünüyorsunuz? ben direkt bitirmeyi düşünüyorum açıkçası daha da ilerlemeden
Gizli hesabında rahatça at koşturuyor.

telefondan aradı. açıkladım düzgünce aynen buraya yazdığım gibi. sende kaşarmışsın hadi S*** G (Defol) diyerek cevap verip kapattı. engelledim her yerden.
soruyordun ya hani, neden sık sık flört yapmanın ne zararı var diye. işte böyle şeyler duymak gibi zararı var. daha önce de hayat kadını muamelesi görmüştün. şimdi de ciğeri 5 para etmez biri seni dehlemiş.

nicelik önemli değil nitelik önemli. orda burda arayışı bırak. sosyal medyadan bulup bulup buluşma. konuşma. kendine çeki düzen ver. okulunu oku. ailen seni okuyasın diye yollamış. elin ne olduğu belli olmayan adamlarıyla konuşasın diye değil. asil ol. seviyeli ol. kişiliğini oluştur. basit bir kız imajı çizmeyi bırak artık. daha yolun başındasın. abla sözü dinle.

yeni bir ilişkim var henüz çok yeni ama çok iyiydik. kendisi polis. ve benimle tanıştığı hesap 30 takipçili akrabalarının yakınlarının olduğu bir hesap. ancak geçen günler önerilerde karşıma onun isminde soyisminde bir hesap çıktı profil fotosu yok ama tuttuğu takım var biosunda. ve bu hesabı da kendi akrabası takip ediyor. kendi adına soyadına ait bir de. 350 takipçi var onda. şüphelendim. buluşmada da sordum, senin ikinci bir hesabın var mı dedim, yok dedi. buluşmadan sonra bu hesabı arattım ve bulamadım. arkadaşıma söyledim sen şu isimde bir hesabı aratsana dedim acaba hesap mı kapanmış dedim hayır kapanmamış dedi. hesabı bana göndermesini istedim ve bende gözükmüyor hiçbir şekilde. arkadaşımda gözüküyor ekran fotoğrafları attı. engellenmişim yani buluşmadan sonra o hesaptan. bugün kendisine fotoğraflar ile birlikte attım dedim hiç tanımadığım istek bile atmadığım bi hesap beni neden bugün engellesin dedim, hesap senin adına üstelik bir akraban da hesabı takip ediyor dedim. akrabasının herkese açık olan hesabından buldum zaten şüphelenip. açıklama yapmıyor. ayrılmak için bahane mi buluyorsun dedi, seni çok seviyorum sana duygum sahte değil o hesap bana ait değil sana telefonumu her şeyimi gösterdim diyor. öyle bir konuşuyor ki öyle yazdı ki ben kendimi suçlu hissettim resmen acaba ben mi yanlış anladım doğru mu söylüyor diye düşündüm o psikolojiye soktu beni. siz ne düşünüyorsunuz? ben direkt bitirmeyi düşünüyorum açıkçası daha da ilerlemeden
Nur topu gibi bir manipülatör...

hesap isminden geçmiş konunu hatırladım.
hani azıcık durulacaktın, bir sürü şey konuşulmuştu orada..
başka bi garip tip yüzünden okulu bırakmayı bile düşünüyordun 20 gün önce.
neden doğru düzgün tanımadan ilişkiye başladın hemen

merak ettim neden farklı insanlarla olmak hayra alamet değil? her gün başka biriyle olan insanlar da isteyerek yapıyorsa mutluysa niye kötü? atıyorum ben de böyle yaptım diyelim mesela. hangi düşünceye göre yani?
yaşın ilerlediğinde, öyle çok da değil 3-5 seneye bu cinsel ve duygusal (kuramadığın, kandırıldığın, kullanıldığın) ilişkiler sende duygusal çöküntü yaratacak ve daha gencecik yaşında masum ve heyecanlı duygularını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyasın ama farkında değilsin. karşına gerçekten iyi kalpli ve seni seven biri çıkmadığı sürece, sana sevmeyi yeniden öğretmediği sürece cidden geri kazanması zor duygular bunlar. hele kendine ve başkalarına karşı güven oluşturmak bu yaşlarda başlayacak yoksa sonradan daha da zor bence kazanması. o sebeple prensiplerin olması ve o prensiplere göre adam elemen en faydalısı senin için. kimse kötülüğüne konuşmuyor veya ahlakçılık yapmıyor. sanırım eski konunda da benzeri şeyleri yazmıştım sana.
senin karakter yapına göre 3 sene sürer, 5 sene sürer ama bir gün dediğim o kötü noktaya varırsın diye düşünüyorum.

telefondan aradı. açıkladım düzgünce aynen buraya yazdığım gibi. sende kaşarmışsın hadi S*** G (Defol) diyerek cevap verip kapattı. engelledim her yerden.
al işte tam olarak bundan bahsediyoruz hepimiz. sen şimdi böyle bir muameleyi mi hak ediyorsun?
adamları yanına yaklaştırmadan önce ele, testlerden geçir. vazgeçen s*** gitsin. seni isteyen hepsinden geçer senin hayatında olmayı hak eder. senin de kendine değer vermen lazım önce. bence kendinle bağın zayıf, daha keşfedecek ne dünyalar var bir bilsen. boşver erkekleri, hak eden seni bulur gösterir zaten.

Back
X