Benden 7 yaş büyük

Bizim de aramızda 8 yaş var ben ismiyle sesleniyorum.Ancak ben konum olarak ondan üstte olduğum için durum böyle.Eğer aynı mesleki konumda olsaydık bana sen diyebilirsiniz diyene kadar bey diye hitap ederdim.

Bizim de aramızda 8 yaş var ben ismiyle sesleniyorum.Ancak ben konum olarak ondan üstte olduğum için durum böyle.Eğer aynı mesleki konumda olsaydık bana sen diyebilirsiniz diyene kadar bey diye hitap ederdim.
ama sizinki farklı bir durummuş bizim aynı meslekten felan da değiliz

Samimiyet ilerleyene kadar belkide ondan bir adım gelinceye kadar siz derdim. Siz nasılsınız, size de iyi akşamlar, siz yemek yediniz mi vs vs.

Neden ayol. Kız aklı başındaysa adamın yokluktan mı yoksa gerçekten beğendiği için mi onunla ilgilendiğini anlayabilir bence.

Samimiyet ilerleyene kadar belkide ondan bir adım gelinceye kadar siz derdim. Siz nasılsınız, size de iyi akşamlar, siz yemek yediniz mi vs vs.
ama ilk başta direk sen demesemde o tarz konuştum iyi mi yaptım bilmiyorum çünkü sizlik durumda değiliz diye düşünüyodum ailelerimiz önceden tanışıyo çünkü biz tanışmasak da

ama sizinki farklı bir durummuş bizim aynı meslekten felan da değiliz

nerede tanıştınız
ne amaçla tanıştınız
bu da önemli
bir de kendisi nasıl hitap ediyor
diğer kişilerle konuşması nasıl

iyi de her çevresindeki kadından hoşlanıcak aynı şeyleri hissedeceği bir kadın olacak diye bi şey yok

İsmiyle tabi .zatrn ben bu abla abi muhabbetini hiç sevmiyorum.bakıyorsun 2-3 yaş fark var abla da abla ne oluyoruz yani .modern olmak lazım biraz.herkesin ismiyle yada x bey yada x hanım dersin .

İsmiyle tabi .zatrn ben bu abla abi muhabbetini hiç sevmiyorum.bakıyorsun 2-3 yaş fark var abla da abla ne oluyoruz yani .modern olmak lazım biraz.herkesin ismiyle yada x bey yada x hanım dersin .
bey diye eğer aramızda resmi bi ilişki varsa derim ama öyle b' durum yok o bana ismimle hitap ederken ben ona bey demek istemiyorum o da bana hanım desin o zaman

bey diye eğer aramızda resmi bi ilişki varsa derim ama öyle b' durum yok o bana ismimle hitap ederken ben ona bey demek istemiyorum o da bana hanım desin o zaman
Ben genel konuştum.
Adıyla hitap edersin dedim sana zaten ..

Adını söyle geç ya hani biriniz 25 öbürünüz 25 olsa zor da o iş belli bir yaşa gelmişsiniz adını söyle sen de geç tabi samimiyet varsa eğer yoksa siz demelisin

aramızda o kadar yaş farkı var ve ismiyle mi hitap ediyim yeni tanıdığım birisine?? Modern olmak bunu gerektirmez
ee aranızda duygusal bir ilişki başlayacaksa ne olacak.
abi dememelisin bu durumda.
sen önce bunu bir netleştir:))
direk adıyla hitap edebilirsin bence.
sonuçta sevlili olursanız o abi olmamalı değil mi:))

Adını söyle geç ya hani biriniz 25 öbürünüz 25 olsa zor da o iş belli bir yaşa gelmişsiniz adını söyle sen de geç tabi samimiyet varsa eğer yoksa siz demelisin
samimiyet var zaten biraz da olsa yoksa tabikide siz demek en uygun olanıydı da o evreyi geçtik galiba :)

ee aranızda duygusal bir ilişki başlayacaksa ne olacak.
abi dememelisin bu durumda.
sen önce bunu bir netleştir:))
direk adıyla hitap edebilirsin bence.
sonuçta sevlili olursanız o abi olmamalı değil mi:))
yok zaten abiyi asla demem diye söyledim belki benim yaşımda durumumda başka bir kız olsa çekinir abi derdi ama ben belki de biraz karekterimden dolayı aramızda statü farkı olmadığı için o bana nasıl hitap ediyorsa öyle hitap etmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…