ya uff dünyada ilk bunu yaşayan ben değilim bu kadar abartmanıza gerek yok yaş farkını bence hiç de anormal değil hem olgun olan insanlar karşıdakine karşı daha anlayışlı oluyor genelde çevremdekiler öyle tabi bu da sizin yorumunuz30-37 olsaydı anlardım. Ama ne olursa olsun 20 yaşındaki bir kıza bakabilmiş olabilmesi bile zaten ister beğensin, ister yokluktan olsun anormal.
ya konu sahibiyle aynı yaş demek istedim ben 20 sevgilim 27. oruç nasıl başıma vurduysa ne yazdığımın farkında değilim
Ayni yastaysaniz demekkiAllah kabul etsin orucumuzu
Kızlar sorum şu belki biraz ilginç gelebilir ama ben yeni yeni tanıştığım birine nasıl seslenmeli hitap etmeliyim benden yaş olarak biraz büyük bi yedi sekiz yaş kadar . Abi demek istemiyorum çünkü benden hoşlanıyor biliyorum biraz bende tabi Geçen sefer ki konuşmamızda ismini hiç söylememiştim o da bunu farkediyo galiba ama bilmiyorum nasıl konuşmalıyım?? Başına böyle bi şey gelen?
eee ne diyodun o zamansen de siz de hitap kullanma
eşime abi deseydim şu an o da bana bacım derdi
eee ne diyodun o zaman
aynen aynı benbizim dükkanda müşteri olarak takılıyodu
babam da x abin şunu istiyo vs diye söylerdi banaben abi falan demedim tabi
genelde hitapsız konuşuyodum
ben 15 o 20 idi, sevgililik döneminde de uzun zaman sen dedim. ta ki alışana kadar
hahaahahaha benim de bu konuyu yazarken aklımda bu vardı allah iyiliğini versin kız :)))
hahaahahaha benim de bu konuyu yazarken aklımda bu vardı allah iyiliğini versin kız :)))
kanka mıııgggg yok yok pampa diyim en iyisibenimde ilk aklima gelen bu oldu :) Kanka de zaten kanka olanlarsonradan sevgili olmuyormu
sinsirella demeek :))-X bey
+Bey demene gerek yok
-Hıı benden büyüksünüz ya ondan şeettim
+Sadece adımı söyle yeter
-Hihi piki ı zımın
kanka mıııgggg yok yok pampa diyim en iyisi
yok abi demem zaten sonra sokakta dolanır falan sevdiğim kız bana abi dedi diyee hiiiç çekemem valla :)Abi demiyeceksin o kesin :)
Evet aynen benim yorumum canım benim. " ufflamana" gerek yok yorum yapmak serbest. Geleceğinizi göremedim maalesef. İyi aksamlar.ya uff dünyada ilk bunu yaşayan ben değilim bu kadar abartmanıza gerek yok yaş farkını bence hiç de anormal değil hem olgun olan insanlar karşıdakine karşı daha anlayışlı oluyor genelde çevremdekiler öyle tabi bu da sizin yorumunuz
Yok kiz ne abisi abi felan demiyorum sadece sen mi diyim siz mi diye onu sordumBana abi demeee demesin
Kız madem niyetin var niye abi diyip işi berbat ediceksin anlamadım ki??!