Benden 7 yaş büyük

Sence bu kadar kısa aralıkta birini atıp başkasını bulmuş olamam herhalde ki zaten öyle bi kız değilim :)
Ondan demedim canim, ordaki konularda hic bu konuya deginmemissin dikkatimi cekti sadece. Senden ona ilk basta pas gitmemis , bu durumu duzeltmelisin. Yoksa sana bacim der bu adam yarin. Sicak kanli ol birsz :KK200:

Ondan demedim canim, ordaki konularda hic bu konuya deginmemissin dikkatimi cekti sadece. Senden ona ilk basta pas gitmemis , bu durumu duzeltmelisin. Yoksa sana bacim der bu adam yarin. Sicak kanli ol birsz :KK200:
Haklısın valla ne biliyim canım daha yeniyim bu tarz işlerde onun için pas mas nasıl atılır pek bilemiyorum galibaaaa :):KK43:

Bu konuyu şimdi söylememin nedeni de şimdi aklıma takılması daha çok soru var kafamda hepsi sırayla:)

Haklısın valla ne biliyim canım daha yeniyim bu tarz işlerde onun için pas mas nasıl atılır pek bilemiyorum galibaaaa :):KK43:
Dogal ol,ama sunu unutma araniz da ki 7yas cok buyuk gorunmesede *az daha eşin yaziyodum * karsindaki insanin yasadiklari daha cok tabi. Yetisebilirsen siz olursunuz bence.
Allah soyletti eşin diye :KK200:

Napıcak sevgili olup bu yaşta çocuksun daha ya
Evet genc bi arkasimiz ama hayata bi yerden baslicak eninde sonunda. Hemen evlendigide yok. Simdi tanismislar sevgili degiller , nerden baksan 6ay surer sevgili durumlari,e bunun birbirini tanima suresi nisan derken 2senedr ordan, küsüp barisma evreside var. Yolu cok uzun . evlenmedi yani henuz :)

Dogal ol,ama sunu unutma araniz da ki 7yas cok buyuk gorunmesede *az daha eşin yaziyodum * karsindaki insanin yasadiklari daha cok tabi. Yetisebilirsen siz olursunuz bence.
Ahahaaaaa hayıııır daha erken belki ilerde hiç sevmediğim özellikleri de olabilir

Ahahaaaaa hayıııır daha erken belki ilerde hiç sevmediğim özellikleri de olabilir
Daha dur yeni tanisiksiniz zaten. Bi an elim oyle yazdi sildim ama paylasmak istedim iste. İcinde n geldigi gibi davran canim. Olur olmaz orasi kismet isi. Biz 4yilin sonunda evlilik karari aldik.

Ben zaten her zaman olduğum gibi davranırım sadece o bazı taktikleri bilmiyorum ama bilmek isterşm :))

Ben zaten her zaman olduğum gibi davranırım sadece o bazı taktikleri bilmiyorum ama bilmek isterşm :))
Taktik maktik yok. Bundan sonra bam bam bamm :KK70: şöyle düşün, birbiribize taktik yaparsaniz taniyamazsiniz. Zaten konustukca sen istemsiz tartmaya baslarsin onu . ic gudusel olarak sordugun sorular zaten hep onu tanimak ve kafana uygun olup olmadigini anlamak uzerine olur. Su var, yaşı dolayisiyla senden tecrubelidir. Safligini kullanmasina da izin verme sakin. Yinede icin isiniyosa agirdan al. Yavas yavas muhabbet et. Daha iyi olur. Zamanla hem konusma tarzini,hayata bakisini anlamaya baslarsin. Ama simdi aklima da su geldi. Senden hoslaniyo olsada bi dusundurdu seninle gercekten neden gorusmek istiyo bu adam. Cevresinde hic mi yokmus kendi yasinda kadin? Yinede temkinli ol derim ben.

Siz dersin. Ismiyle hitap edersin, ardina bey dersin.
O sana " bana sen dyebilirsin" dedigi an ismiyle hitap etmeye gecersin.

20-27 bence çok fazla. Adam 10 yaşındayken sen 3 yaşındaymışsın.
Adamdaki de nasıl bir yoklukmuş. Çocuklara sarmış. Yanlış geldi bana. 27 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki bir kızla abilik dışında görüşmesi bana tuhaf geliyor.

X