Benden 7 yaş büyük

Zaten yeni tanıfidığım kişilere bey yada hanım derim .abla abi demekte bir samimiyet göstergesidir ..

27 yıldur kullandığı ismiyle hitap et, isimler bunun için var. Bizim milletteki abi abla teyze hanım bey vs deme takıntısından nefret ediyorum. Saygı ya da samimiyet değil bu bence.

27 yıldur kullandığı ismiyle hitap et, isimler bunun için var. Bizim milletteki abi abla teyze hanım bey vs deme takıntısından nefret ediyorum. Saygı ya da samimiyet değil bu bence.
bu takıntı değil en azından benim için gerekirse derim gerekmesse demem ne yapsalar ne etseler de sevmediğim birine abi ya da abla felan demem dedirtemezler ama benim şuanki durumum herhangi bir yakınım değil aramızda arkadaşlık vs yok aynı yerde de çalışmıyoruz bey hanım felan da olmaz bende bu yüzden sen diye hitap etmeyi tercih ediyorum

bu takıntı değil en azından benim için gerekirse derim gerekmesse demem ne yapsalar ne etseler de sevmediğim birine abi ya da abla felan demem dedirtemezler ama benim şuanki durumum herhangi bir yakınım değil aramızda arkadaşlık vs yok aynı yerde de çalışmıyoruz bey hanım felan da olmaz bende bu yüzden sen diye hitap etmeyi tercih ediyorum
"Felan"değil "falan" / Türkçe öğretmeniyim, meslek alışkanlığı. Arada samimiyet yokken sen dili kullanılmasındansa siz dilini kullanmayı tercih edenlerdenim.

iyi de her çevresindeki kadından hoşlanıcak aynı şeyleri hissedeceği bir kadın olacak diye bi şey yok
Oyle bi zorunlulugu tabiki yok.. Aman ne biliyim canim ya. İnsanin aklina turlu seyler geliyo. Biz evlendik bak ama bazen erkekler kendilerinden yasca kucuk bayanlara evlilik gozuyle bakmayabiliyor. Dikkatli ol canim benim.

Neden ayol. Kız aklı başındaysa adamın yokluktan mı yoksa gerçekten beğendiği için mi onunla ilgilendiğini anlayabilir bence.
30-37 olsaydı anlardım. Ama ne olursa olsun 20 yaşındaki bir kıza bakabilmiş olabilmesi bile zaten ister beğensin, ister yokluktan olsun anormal.

"Felan"değil "falan" / Türkçe öğretmeniyim, meslek alışkanlığı. Arada samimiyet yokken sen dili kullanılmasındansa siz dilini kullanmayı tercih edenlerdenim.
Türkçe öğretmeniyseniz saygı duyarım :) ama ben de biliyorum sadece yazarken ara sıra öyle olabiliyor

X