dilek çok detaydasın be cnm hiç sizle ilgili bişey yokki
adama ne senin saçının boyasından
adsl faturandan
kızkardeşinin kolbastısından
daha ciddi ve akıllı konuşmalısın bunlar biraz daha kanka modeli olmuş.sanki msnde ölesine biriyle yazışmalar gibi.ben okurken öyle okudum.sen ne kadar heyecan yapsanda bu muhabbetler onda heyecan yapmaz ! fikrimce :)
ne bilim kitaplar müzikler filmler oralardan bahset son çıkanlar filmlerden gir mevzuya bir film teklifi almaya bak :)) davet etme ettir :)
msn de o kapatmam gerek demeden.. sen söyle kapatmam gerek diye ona böyle bir hissi yaşatki.görsün ...mesela çok dersim var kapatmalıyım de..bugün çok rahatsızım de...
İyide adam zaten konuşmayı kendi başlatmıyorki, dilek selam demiş adam cevap vermemiş, aradan bir saat geçmiş dilek yine selam demiş, adam ondan sonra konuşmuş. Hem dilek yaklaşık 4-5 gün hiçbirşey yazmamıştı msn açık olduğu halde adam hiç selam sabah vermemiş.
Benim anladığım adamın zerre kadar ilgisi yok, dilekde selam verince kırmamak için konuşuyor. Zaten adam ne kendinden bahsediyor nede ortak konu açıyor, dilek bişey söylediği zaman yorumda bulunuyor o kadar, birazda geyik yapılıyor.
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ...TAMAMEN TAKTİK DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA...DİLEĞE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM ..BİLİYORUM BİZİM KIZ SIRILSIKLAM AŞIK..ELBİRLİĞİYLE YARDIM ETSEK..BU KIZ BU ADAMI..NASIL KENDİNE ÇEKER:mymeka:
Annen neden böyle yapıyor canım ya...
Moralim bozuk canım sıkılıyor nette biraz kafa dağıtıyorum filan desen anlamıyor mu..Ne kötü ya...
Sıkma canını güçlü olmaya bak..
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ...TAMAMEN TAKTİK DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA...DİLEĞE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM ..BİLİYORUM BİZİM KIZ SIRILSIKLAM AŞIK..ELBİRLİĞİYLE YARDIM ETSEK..BU KIZ BU ADAMI..NASIL KENDİNE ÇEKER:mymeka:
Haklısın ama adam zaten aşık olsaydı olurdu 1 yıl içinde, bence dilek ne yapsa boş.
Hem 30 yaşına elmiş bir insana annem geldi pc yi kapatıcam denmezki, liseli değilki bunlar, dilek yaşına göre birileri ile çıksa çok daha mutlu olabilir bence. Müdür olan ve 1 yıl yurt dışında yaşamış yaşı kemale ermiş biri naniknanik artık olgun, meslek sahibi, biri ile evlenmek ister diye düşünüyorum.
Dilekçim ne olur kusura bakma, zaten moralin bozuk ama burda seni ümitlendirsek daha fena olur, benim gördüğüm kadarıyla bu işden bişey çıkmaz, msn den sil onu göz görmeyince gönül katlanırmış, unutmaya çalış diyebilirim haddim olmayarak.
Aynen Malene katılıyorum
bende öyle dedim
git açıl tatlım ya dünyanın sonu değil
ondan duy neymiş ne değilmiş
sonra yoluna bakarsın
böyle ihtimaller ihtimaller..... Sende cansın yani :) Gitsen açılcan belki hoş şeyler duyacaksın
Malen sen gördün değil mi faceden nasıl birşey ya, kendine güvenli ya çok mu yakışıklı niye bulmamış bu yaşa kadar beğenemiyor mu, merak ettim haa yanlış anlaşılmasın tabi
Facem bile yok :roflol:
Yok be canim siradan gözlüklü hafif saclar seyret,178 falan boylarinda,kurnazbir tip.
Hani bizim kiz adami gözünde cok büyütmüs:mymeka:
Yakisikli degil ama kendini geri cekmesini biliyorki,bizim kiz hala bunun icin agliyor.
Kocama evlenme teklifini ben yapmistimkaydirigubbakcemile3
Baktim adam cebellesiyor,söyleyemiyor,bende dedim bak canim neden bukadar kendini kasiyorsunku,acil kurtul dedim,kem küm etti,benimle evlenirmisin dedim,oda sanki kiz tarafi gibi dondu kaldi.:dance:
Bak dedim 1 dk icinde ya kabul edersin yada giderim dedim.
Sonra allahiiimmm rüyadamiyim neyim dedi,sonra Evett diye bagirdi,simdide evliyiz biz...Demekki bazi seyler cesaret istiyor degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?