- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- Konu Sahibi LasTRomaNce_arzu
Canim MasAllah sana.Kendi öz annelerinin yapmadığını yapıyorsun,Allah razı olsun.Birincisi bende eşinin zaten babayim birdaha bu hangemeye girmeye gerek yok gibi düşündüğünü hissettim.Ayrica çocuklarla annesi gibi ilgilenip para harcıyorsun .Kendi bebeğin olsa elbette öncelik o olur.Tabiki olarada vakit ayırırsin ama bu kadar değil.Hem çalışmak istemiyormussun,bebek olucak sen çalışmayacaksin eşine maddi ekstra bir yük gene binecek .O yüzde n seni oyalayabildigi kadar oyaliyacak.İnan bana içinden geçenler bu.Ha bu seni sevmedigini gostermez fakat bencil olduğunun kanıti.Zamani gelince kendini hazır hissedince bunu nettttt bir şekilde söyle gene mi yola gelmiyor ,yolu acik olsun.Sadece biraz daha zaman galibaBu güne kadar mümkün oldukça saygı çercevesinde yorumları değerledirip anlamaya çalıştım teşekkür ettim.Ama gerçekten bazı yorumlar had dışı .Yani bilip bilmeden konuşmak nasıl bir iştir anlamam.Diğer konularımı okudunuz mu ?Onlarla nasıl ilgilendiğimi aşağıdada odaları yatacak yerleri olduğunu,dahası her hafta sonu ve canları istediğinde hafta içleri yanı ne zamn istererse işte o zamn benimle kaldıkarını, sabahları okul saatlerinden 2 saat önce işe gittiğimiz için kendi istekleriyle yukarda uyuduklarnı okula gitmeleri için tutulan servin ücetrini benim ödediğimi her sabah ve her akşam bindimi indimi diye sevis annesini ve şöfürünü aradığımı çocuk olursa zaten işten ayrılıp temelli bir arada yaşama gibi bi planımız olduğunu, bilip bilmeden konuşmayın ne olur.Biraz vicdanlı olun değerlendirirken sanki benimle yaşıyomuş gibi konuşmayın.Sorun öğrenin sonra yargılayın.Ayrıca altlı üstlüyüz.Kapılar açık apartman bizim.Çocuklar gece gündüz nerde isterse orda yiyor içiyor yıkanıyor yatıyor.İki kattada odaları var.Ne olur eşeltirmek için yorum yapmayın lütfen .ZOR OLUYOR DİYE DEĞİL OLMUYOR DİYE YUKARDA KALIYORLAR SERVİS SATTİNDEN 2 SAAT ÖNCE KALKMAZ HİÇ BİR ÇOCUK YAPMAYIN NE OLUR.