ay şekerim..maymun oldu maymun...ummadığı taş başın ı yarmak üzere
Msn de filan konuşmadın mı hiç dilek, en son bakla olayından sonra :)
selam da mı vermiyor sen selam vermeden, ukalaa
canım benle oyun oynuyo falan diyosun ya.. belki adam senin farkında bile değil.. yani kendi kendine kurma istersen.. nasılsa senin telefonun onda var engelle gitsin.. merak eden adam telefonla da arar...
anam sayfaları tek tek okudum kendimi bir romana kaptırmış gibin hissettım.
canım bence adam senden bi atak beklıyor.yanı yıne sen slm ver hatrını sor.boşver ya hiç üstüne düşme.niyetı varsa sana acılır.yada msn de denk geldiğinde nasılsın iyi misin der...
daha gençsin canım.sen hayatı yaşamaya bak.kafanı dınle bıraz...
daha kımler çıkar karşınaaa
dediği gibi stajlarda oluyo böyle şeyler bende resmi kurumda staj yapmıştım o zaman çok kişi asılmıştı bende birini kabul ettim herşey çok güzeldi 6 yaş vardı aramnızda 4,5 sene devam etti o şimdi 30 yaşında bi yaz tatile gidince kariyer sahibi bi bankacı bulmuş eeee biz çıtırız yanına yakışıyoruz ama kariyer yok ve bankacı eş istemem diyen biriydi ama orda onla burda benle devam ettirdi sonrasında askere gitmeden yakaladım oda itiraf etti bunlar kendilerini tatmin etmek için gençleri tercih ederler genelde çünkü 30 yaş bi çok şeyi görüp geçiriyorlar ve bizi çantada keklik zannediyorlar biraz zorlayınca hadi canım sana güle güle aman canım dikkatli olsahra87
kızlar hepiniz desteğiniz içn sağolun.ama be kırıldım.sevmiyor diye değil.beni egosunu tatmin etmeye uğraşıyor diye kırıldım.yani durum daha fena aslında...
melan abla bana sana bakla konsunu sorarsa ; "Gerci simdi bir anlami kalmadi yavas yavas cözdüm dersin:)" demişti.
hakikatende bi anlamı kalmadı..kendimi çok yorgun hissediyorum.ilaç tedavisinde vazgeçmiştim ama bugün çok ağladım.durup durup ağlamak istiyorum.ki annemle çok yakın olmadığım için sarılcak işi arıyorum evdeatılganı düşüncek halim yok.ki şuan bakıyorum sevdiğim adam bumuydu o neşeli kafa adam.yoksa böyle egoist,manyak bi adamı sevmedim ben..ki şuan diyorum beni gerçekten tanıyormuyum?10gündür görüşmediğimiz için baya bi soğuklukda girdi gönlüme.
ama bu arada knşçm bu akşam.çünkü ben en azından atılgan abinin arkdşlığını istiyorum.demekki bnm hayran olduğum yüzü abi yüzüymüş.yoksa sevgili yüzü iğrenç..
ona katışmayı düşündüğüm yarışmayı soracağım.fikrim nsl sence diye.bir emeklilik şirketi hayat sigortaları konusunda bir yarışma yapıyor.sen yeni pazarlama taktikleri ve yeni ürünler bulacaksın.bzmkini işi aslında.bende ona şöle bi fikrim var yardımcı olurmusun yada sence bişeye benziyormu die sorarım ondan sonrada bu ilaç tedavisi düşüncesinin iş hayatıma yansıp yansımayacağını sorarım.zaten o hiç bakla konusunu açamaz bile.açsa bile çözdüm o konuyu artık gerek kalmadı derim.ee anlat dersede boşver.. der geçerim.ne dersiniz?1 saat içinde msne gelir.lütfen biri bi akıl versin...
canım benım ağlama ya gel ben sana sarılayım canım benımmm:1hug:
iyi düşünmüşsün canım konuşabıldın mı bari bu akşam hayatım
canım benım iyiki fırcalamış ilayda cem arkadaşımız evet insan kendini hırpalıyor ağlıyor ama hayattakı öncelıklerine sıkıca sarıl.seni seven,mutlu eden şeylere sarıl..bazen bende silkelen kızım kendime diyorummm....
inş herşeyın en güzelını yaşarsın hayatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?