Bu muu? Vay beee sonunda gördük ne meraklıyım meraklıyız haa :roflol:
Yaa malencim büyültsene şu resmi birazcık :roflol: Dilek kızmaz yav
Adam bilse bu olanları resminin merak edildiğini filan hahaaaahaa...kaydirigubbakcemile3
İşte hanımlar, meşhur Atılgan bu!
Valla ben al paçino brad pitt karışımı bekliyordum ama yavv, normal bir insan bu ya :roflol:
Off moralim bozuk diye geyiğe sardım senağlama
Görmemiz iyi oldu iyi
maleeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen naptııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
kızlar çok merak eden varsa ben face booka ekleyin oradan göstereyim diyordum kız.
ayyy bu arada bu face booktaki r4esmi.kızlar eğer işyerinden bi tanıdık yada olaki kaynanam falan bu resmi görürse yandımm kaydirigubbakcemile
ama yok zaten kaynanam oğlumu evlendireyim diye yanıyordu bende buarada abayı yakmışım havalara uçardı herhalde kaydirigubbakcemile3
:
Sissssssssssssst bagirma ablaya bak döverim ha:mymeka:
Kizlar merak ettiler ne yapayim..Hem sende öle bir ballandira ballandira anlattinki insanlar merak ediyor istekaydirigubbakcemile3.
Hadi dilek gir onun profiline buraya kopyala onun büyük resmide görelim:sositososito
Dimi kizlar ama?
Haklısın cnm ya tabi ki, hatta bazı eski msjlarını silsen bile iyi olur gibime geliyor...
dilek atılgan yazsan gogoool amcaya burası çıkabilir :1shok:
Olur mu olur casus programından buraya üyeliğini bile bulabilir haa :1shok: Gerçi aklına gelmez ..
butun yazilari okuyamadim kizlara ama adamin evli!!! felan olmadigindan emin misiniz?? 31 yasina gelmis evlenmemis olmasi biraz tuhaf ustelik sende cok gencsin adama gore canim henuz 19 yas cok genc , medeni durumuna ozelikle dikat et bence simdiki zamanda babayin ogluna guvenmiyeceksin senin dikatini ceke bilmen icin bile kiz arkadasimdan ayrildim diye bilir !! kendilerine eglence cikara bilmek icin akla hayale gelmiyecek seyler yapiyor bu erkekler Çok üzgünüm çoook
abartmayin yaa :)) koskoca netde nerden bulunacak kadinlarkulubunde bile kaybolunuyor -tatlicadiarzu-bir yazdigin mesaji bulmak icin yarim ssat ugrasiyorsun:)) birbirinizi kaza getirip korkutmayin
Dilek gitti...Sanırım annesi geldi kapat filan dedi...
dilekcim canım senden daha değerlı bişi yok.kendini bu kadar tüketme.boşver zamana bırak hayatım.yoruluyorsun hayatım.kımler çıkar daha karşına...seni seven,yormayan....
hepimiz birini sevdik olmadı acı çektik bunuda atlatırsın canımın içi..olmazsa olmasın dünyanın sonu değilyaa...
demek istediğim silkelen yahu boşver kendi hayatını yaşa.bak zaman geçıyor karşılığının yok olduğu düşünüyorsan ileride boşuna zaman harcamışım tükemişim kendini diceksin canım...
bu zamanlar geri dönmüyor bitanem...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?