Bende Olan Sende de Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi herkesin yapısı farklı ama bence konuşun. O senin eşin evet utanmayabilirsin ama ben rahatsiz oldum ve çok utandim lutfen birdaha yapma diyebilirsiniz.

Simdi eminim burda anlattiginizdan fazlasi vardir rahatsiz oldugunuza gore. Ama konunuzu okuyunca bende olan onda var kısmı hariç boş şeyler gibi gözüküyor. Kendim kufur ettigim için degil. Ben hiç kufur etmezdm yakin arkadasim ederdi ama ben cok gülerdim. Sonra bende alıştım. Bazen kaynanamin yaninda kaciriyorum agzimdan kaynanam çok gülüyor bana.

Hı bu arada sirf kınanizda dugununuzde yaninizda oldu diye minnet duyup gorusmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Hoslanmiyorsaniz uzak durun.

Ben şeye takıldım. Elbisesi yukarı kalkınca iç çamaşırı gözükmüş ya,neden rahatsız oldunuz ki
Yani sonucta o da kadın siz de kadınsınız. Genel olarak böyle mi düşünüyorsunuz? Biraz kendimi sorguladim da,ben cok large ımdır sutyen kilotla kiz arkadasimin yaninda durabilirim ve ya cok defa kiz arkadaşlarımın önünde tuvalete girmisimdir. Kufurlu de konusurm agzim cok bozuk ama,bunun ölçüsü var,ornek veriyorum siz benim arkadasimsiniz sizin önünüzde ederim ama esinizin önünde etmem.
Ayşe ve kocası biraz abartmislar bence.
Rahatsiz olmakta haklisiniz ama kotu niyetli olmadıklarını biliyorsunuz. Neticede iyi kızmış,ici dışı bir ve hafif saf biri gibi hissettim. Bozmayın aranızı

Iç çamaşırı ile oturmak...ya da arkadaşımın yanında tuvalete gitmek bana son derece ters.

Mutlaka bir sınır olmalı insanlarla benim aramda.

Belki ben katıyım bu konularda bilemiyorum.

Benim en ileri gittiğim konuşma "manyak mısın"demektir.

En aşırı hareketim de arkadaşımın yanında uzanmaktır.

Benim samimiyet anlayışım bu kadar.

Ama saflığı konusunda haklısınız. Gerçekten saftır

offf çok korkunç bence de
küfürlü konuşmasına bir noktaya kadar ses çıkarmaz, rahatsız olmazdım ama bu muhabbet çok kötü. küfür bile değil ki.

ben olsaydım yavaşça ayağımı keser, arkadaşlığımı bitirirdim.

ÇOk itici bu rahatlık nereden geliyor insanlara
Görüşmeyi azaltın
Yazınızdan anladığım kadarıyla o bayanın tam tersi hanım hamıncık bi bayansınız
Sizin yanınıza yakışmaz bunu diyebilirim

Cok densiz edepsiz geldi arkadasiniz bana. Acik sözlükle patavatsızlığı baya karıştırıyor.. büyüklerimiz bosuna Edep yahu..! Dememiş.
Iyi aynisi onda da var diye gelene gidene is çamaşır defilesi yapsin.. hayir 1 saat plates yapmayinca noluyor. O da ayrı bir konu. Resmen sov geldi gözüme,gösteriş..

Nereliler? Nedense ben de Karadenizli olduklarını düşündüm. Karadenizli üç aile tanıdım, konuşma biçimleri iğrençti ve küfür dillerinden düşmezdi. Tiksinirdim.

Ayşecim ne diyosun eşinin yanında, aaa aşkolsun derdim ben olsam. Hoşunuza gitmediğini belli edin.

Ben görüşmem karakterim itibariyle eşi olmasa da görüşmem ne var kızlar arasında bu konuşmayı yapmakta diyenler olabilir ama ben hiç bir koşulda sevmem

Bence siz çok alınganlık yapıp, buluttan nem kapmışsınız. Yani “onda da var” diyince eşi “aa doğru boleynde de göt var” diye mi düşünecek ne alaka? “Kadınız ikimiz de sorun yok, arkadaşım halden anlar” dedi diye düşünün.

Bana sinirleneceğiniz bir şey yok gibi geldi. Eşi ortamda olmasa tolere edebilecek gibisiniz siz de arkadaşınız hatrına. Ben olsam öyle derdim, mesafe falan koymaya gerek yok. Vefalı, iyi niyetli arkadaş bulmak zor.

Derdim ki “ayşe sen rahat konuşmaya ve davranmaya alışkınsın, ben olmasam da seni sevdiğimden böyle kabul ettim. Ancak eşinin yanında böyle konuşmalar olunca ben çok geriliyorum, alışamıyorum. Ya biraz daha dikkat et ya da ikimiz görüşmeye çalışalım, seninle böyle sebepten aram bozulsun hiç istemiyorum ama sen de beni seviyorsan hassasiyetimi kabul et”.

Benim sürekli kurduğum bir cümle var. "aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun"
Ne dediğini bilmeyen insan enerji emmekten başka işe yaramaz. Sizin yerinizde olsam. Bayram mesajı kandil mesajı dışında görüşmem.mecburiyetler başka tabi

Ben olsam bende rahatsız olurdum. Ama onlar böyle rahat konuşmaya yaşamaya alışmışlar. Zorlanıyorsanız araya mesafe koyun ya da onu böyle kabul edin. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez

Ben arkadasınızın art niyetli söylediğine inanmıyorum yani onun karakteri için kurduğu cümle cok normal. Bende rahatsız olabilirdim acıkcası ama arkadasınızı ya tamamen böle kabul edin ya da görüşmeyi azaltın. Tavsiyem bu =)

Okurken ben bile soğudum.
Bir insanın iyi biri olması onunla görüşmek için yeterli değil bence.
Çok saygısız ve seviyesiz geldi bana.
Hayatta en sevmediğim insan tipi bu tarz “rahat(!)” kadınlardır.
Ben yerinizde olsam evine asla gitmem. Görüşmelerimi de çok sınırlandırırım.

Tabıkı haklısın cok sacma bı ınsanmıs ay ne demek ya ondada var dırek admın aklına sızın oranız buranız gelır kı sızın yanızda orasının burasının acılmasından da rahatsız olması gerekır. Bence ılıskını tamamen kes boyle bırıyle arkadaslık yapma bence. Valla soyleyeck soz bulamıyorum rezıllık

Hukukunun olduğu, fedakarlik ettiğin ve fedakarlık yaptığın en önemlisi paylaşımlarının olduğu insanı gözden çıkarmak o kadar basit değildir.O sebeple "görüşme aman ne olmuş" diyemem.
Arkadaş, belki diğer insanlara göre sana daha olması demektir ama ben de şahsen ne kadar yakın olursa olsun arada bazı çizgilerin olmasi gerektiği taraftarıyım.
Çok samimi dostluklarım olmuştur vakti zamanında ama bir süre sonra laçkalaşıp tadı kaçıyor. Yüz göz oluyorsun çok fazla ve mutlaka sana dönüşü can sıkıntısı oluyor.
Gerçekten dürüst samimi içi dışı bir ve aynı zamanda çizgisini bozmayan iyi niyetini kötüye kullanmayacak çok az insan kaldı şu zamanda.
Arkadaşınızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama pilatesini baska zaman da yapabilirdi.Önceliği siz olmalıydınız "Evde kasmam boleyn'in yanında kafama göre takılırım" diye düşündü demekti.
Özellikle arkadaşınızın eşinin söylemiş olduğu söz tamamen faul.
Kendi aralarında tabiki konuşsunlar ama sizin yanınızda bunun hoş olmadığını düşünemiyorlarsa baya bir rahatlar ozaman.
Siz de buna maruz kalmak zorunda değilsiniz neticede hoslanmamanız ihtimalini düşünmeleri ve dikkat etmeleri gerekir.
Bu saatten sonra da bu anlamda degiseceklerini de pek sanmıyorum.Siz de hep tedirgin olacaksınız haliyle.
Ben olsaydım tamamen sohbetimi muhabbetimi kesmezdim elbet ama ev oturmaları yapmamaya,çok fazla bir araya gelmemeye özen gösterirdim.
Arkadaşlık ilişkileri iyi güzel ama üzecek, utandıracak ve can sıkacak duruma getiriyorsa eğer mesafe can'dır diyorum..

Son düzenleme:
Eski Bir arkadasim vardi, onlar da kari koca açik konusurlardi yanimda.
Renk alip renk veriyordum.
Onlari da o sekilde kabul etmistim.
İyi insanlardi 2di de.
Cok severdim.
1 kere aşiri kizdim ona, sildim hayatimdan.
Ya onlari oyle kabul edeceksiniz, ya da bulusmayacaksiniz

Eleştirenleri ben anlamiyorum zaten. Buraya insanlar hadi beni elestirin diye yazmjyor. Bir fikir almak biraz kafasini rahatlatmak icin yaziyor. Her neyse yapacaginiz sey evine gitmeyin disarda gorusun zaten dogum yapacakmis sonra bi hediyesiyle bebek gormeye gidersiniz esinizle filan olur biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…