Bu kadar değildi. Yani en azından eşinin yanında dikkat ediyordu. Çünkü 1 kere uyarmıştım.
Ama ben ses etmedikçe yükseliyor sanırım. Yani zaten farklı sehirlerdeyiz. Daima birarada olmuyoruz ama ... siz sorunca fark ettim ki her gittiğimde dozu bir parça daha artmış buldum. Yani küfür ediyordu.onu tolere ettim. Ama eşinin yanında bu şekilde muhabbet etmemişti hiç.
Tam ben yazacaktım siz cevabımı verdiniz.
"ses etmedikçe" işte sizden rahatsızlık hissetmeyince devam etmiş.
bu tür konuşmalar normal olsaydı sizde rahatsız olmazdınız. biz güneydoğuluyuz, bizde erkeklerin yanına değil rahat oturmak rahat konuşmayız bile. hani öyle bir kültür var. ve gerçekten "edep" konusunda çok hassasız.
edep,haya, utanmak... bunlar ard arda birarada olunca insan başkasının yaptığını normal gördüğünü bile kaldıramaz. demek sizde bu duygular var ve siz kaldırmıyor bu kadar üzgün ne yapacağını şaşırmış duruma düşüyorsunuz.
sizin adınıza üzüldüm anlıyorum sizi ,gayet güçlü bir geçmişiniz var.
şöyle düşündüm, Ayşe hamile sen şimdi onunla herhangi bir hususta konuşursan rahatsız oldum Vs her neyse
onun kalbi kırılabilir . bunca yılın hatrına bence bişey deme doğum yapsın inşallah o zaman bebek görmeye veya dışarda buluşmaya gidince konuyu açabilirsin.
diğer türlü herkes dengi dengine arkadaşlık yapsa daha rahat huzurlu bir ortam olur , bir zaman sonra kaldırılmıyor aksi halde sende ona benzeyeceksin. benzemediğin için şuan mutsuz üzgünsün. sana normal gelmiyor rahatlığı. bana göre anormal birdurum.