- 14 Ekim 2016
- 7.088
- 47.799
- 548
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
-
Arkadaşının söylediği sözden önce kocasının konuşmasını takmalısın bence. Öz abim şimdiye kadar benim yanımda bu şekilde konuşmamıştır. Bir hanımefendinin yanında konuşulacak söz değil.Eşi devam etti: Niye insanların içinde donla duruyorsun. G.tün görünüyor. Dedi.
Evet esi de çok rahat. Fakat eşi ile ilk tanıştığımız zamanlar böyle değildi. Aysenin rahatligindan dolayi o da sapitti. Çünkü aysenin agzindan bu kelimeler eksik olmuyor. O da hepten gemi azıya aldı.ama yine de ayşe kadar ileri gitmiyor. Bi de eşini binde bir görüyorum zaten. Bi daha görür müyüm bilmiyorumArkadaşının söylediği sözden önce kocasının konuşmasını takmalısın bence. Öz abim şimdiye kadar benim yanımda bu şekilde konuşmamıştır. Bir hanımefendinin yanında konuşulacak söz değil.
Demek karı koca dengesizler. Bence araya mesafe koyun. Es kaza eşiniz de o ortamda bulunsaydı işler karışırdı diye düşünüyorum.Evet esi de çok rahat. Fakat eşi ile ilk tanıştığımız zamanlar böyle değildi. Aysenin rahatligindan dolayi o da sapitti. Çünkü aysenin agzindan bu kelimeler eksik olmuyor. O da hepten gemi azıya aldı.ama yine de ayşe kadar ileri gitmiyor. Bi de eşini binde bir görüyorum zaten. Bi daha görür müyüm bilmiyorum
Eşim zaten Ayşe ile görüşmeme pek sıcak bakmıyor. Ama sevdiğimi biliyor.Demek karı koca dengesizler. Bence araya mesafe koyun. Es kaza eşiniz de o ortamda bulunsaydı işler karışırdı diye düşünüyorum.
O zaman şöyle bir şey yapabilirsiniz.Eşim zaten Ayşe ile görüşmeme pek sıcak bakmıyor. Duysa kıyamet kopar. O yüzden söylemedim.
Ayşe düğünümde sözümde kınamda geldi. Hep elimden tuttu. Daima yardımcı oldu. Silip atmak kolay değil.
Küfür ediyor o sebeple karaktersiz demedim zaten. Aksine misafirperver ve temiz kalpli dedim.Bende kufurlu konuşurum insanlarin yaninda da rahatimdir tabiki orami burami acmam ama konuşma stilim çok serbesttir.
Bir arkadasim bana bu sekilde konuşma dese bence gorusmeyelim derim. Çunku bu benim yapim bunu degistiremem onu da zorlayamam kendimi de bunun için kasamam. Samimi oldugum arkadaslarimin yaninda da rahatimdir esimle sakalasiriz. Yani biyere kadar anlattiklariniz normal geldi sadece 1 cumleye kadar.
Sizde de oldugunu ima etmesi hoş olmamiş baskasi bana yapsa benimde hoşuma emin olun gitmezdi. Ama onun haricinde insanlarin kufur etmesi karaktersiz olduklari anlamina da gelmiyor ya da rahat olmasi samimiyetten geliyor.
Gorusmeyi kesin oyleyse kimse zorla görusturmuyor sizi.
Silip atmayın tabi ama size bu şekilde davranmasına da izin vermeyin. Açık bir şekilde konuşun rahatsız olduğunuzu. İyi niyetinden şüphem yok ama... diyerek rahatsızlığını anlatın. Arkadaşınız böylece herkesle o şekilde konuşamayacağını anlamış olur.Eşim zaten Ayşe ile görüşmeme pek sıcak bakmıyor. Ama sevdiğimi biliyor.
Bu muhabbeti Duysa kıyamet kopar. O yüzden söylemedim.
Ayşe düğünümde sözümde kınamda geldi. Hep elimden tuttu. Daima yardımcı oldu. Silip atmak kolay değil.
Küfür ediyor o sebeple karaktersiz demedim zaten. Aksine misafirperver ve temiz kalpli dedim.
Bir diğer mesele... zorla gorusturuyorlar da demedim. Arkadaşım düğünümde kınamda geldi. Yardimci oldu. Ve ben de ona gittim.
Aramızda bir geçmiş ve hukuk var. O yüzden silip atmak kolay değil.
Bu kadar değildi. Yani en azından eşinin yanında dikkat ediyordu. Çünkü 1 kere uyarmıştım.O halde evde görüşmek istemediginizi belirtebilirsiniz. Birde arkadasiniz onceden de boylemiydi ? Yoksa sonradan mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?