- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 40
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
Ben olsam kendime bu kadar zıt karakterde gördüğüm biriyle arkadaşlık yapmazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bu konuşmalar normal mi diye sormuşsunuz, ben de bana normal geldiğini sizin abarttığınızı düşündüm açıkçası. Küfürlü konuşulan ortamları ben de sevmem ama çoğu insan kullanıyor. Küfür niyetine de kullanmıyorlar. Bir nevi noktalama işareti gibi. Bir de belli ki arkadaşınız sizi aileden biri gibi görüyor o yüzden bu kadar rahat ama siz mesafeli davransın istiyorsunuz galiba. Biraz da başta şöyle rahatlar böyle rahatlar diye anlattıktan sonra çok eften püften bir olar örnek vermişsiniz. Niye bu kadar uzun uzun açıkladım onu da bilmiyorum doğrusu. Çok ayıp etmiş arkadaşın bence görüşme desem daha çok hoşunuza giderdi sanırım. ama iyi biri gibi geldi savunmak istedim kızı. Hemen silmeyin yani.Sizin koca bir yazıdann anladığınız buysa... benim diyecek başka bir şeyim yok...
Yok bu kadar da değildi. Zaten ayrı sehirlerdeyiz . En son görüştüğümüzde yine argo konuşuyordu. Ama eşi de varken abartmıyordu. Bu gidişimde hepten sapıtmış buldum kendisini.
Bakın işte o olabilir. Çünkü sürekli gebelikten bahsediyor. En alakasız şeyleri bile gebeliğe bağlıyor . Çok beklenti içinde herkesten. O konudan da sıkıldım biraz açıkçası.Bazı hamileler abartılı davranabiliyor, sanırım o dönemin psikolojisinden. Belki arkadaşınız da çocuk doğunca düzelir.