Bende Olan Sende de Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız size tuhaf gelmiş olması çok normal ama demek ki onların mizacı bu.ben de tanıdım böyle insanlar bazılarının konuşma tarzı , yetiştiriliş tarzı espri , anlayışı, samimiyet anlayışı farklı.en temizi görüşmemek.sen onu değiştiremezsin o seni değiştiremez.ama var böyle insanlar birbirine şaplak atan mı dersin, yatak odası esprisi mi dersin (kocasının bilmemneresiyle dalga geçmek gibi), annesiyle küfür kıyamet iyi anlaşması.

Sizin koca bir yazıdann anladığınız buysa... benim diyecek başka bir şeyim yok...
Siz bu konuşmalar normal mi diye sormuşsunuz, ben de bana normal geldiğini sizin abarttığınızı düşündüm açıkçası. Küfürlü konuşulan ortamları ben de sevmem ama çoğu insan kullanıyor. Küfür niyetine de kullanmıyorlar. Bir nevi noktalama işareti gibi. Bir de belli ki arkadaşınız sizi aileden biri gibi görüyor o yüzden bu kadar rahat ama siz mesafeli davransın istiyorsunuz galiba. Biraz da başta şöyle rahatlar böyle rahatlar diye anlattıktan sonra çok eften püften bir olar örnek vermişsiniz. Niye bu kadar uzun uzun açıkladım onu da bilmiyorum doğrusu. Çok ayıp etmiş arkadaşın bence görüşme desem daha çok hoşunuza giderdi sanırım. :KK70: ama iyi biri gibi geldi savunmak istedim kızı. Hemen silmeyin yani.

Bu konu çok göreceli.

Bana göre sonuna kadar haklısınız rahatsız olmakta.

ortamda erkek olmasını geçtim ben bayan bayan olan ortamda bile seviyenin düşmesini istemem rahatsız eder.

Arkadaşınız bu saatten sonra değişmez o böyle alışmış en iyisi mesafe koymak.

Benimde böyle bir tanıdığım vardı. Beni aşırı rahatsız eden söylemleri vardı. Ben sessizce mesafe koymakta buldum çareyi.

Yok bu kadar da değildi. Zaten ayrı sehirlerdeyiz . En son görüştüğümüzde yine argo konuşuyordu. Ama eşi de varken abartmıyordu. Bu gidişimde hepten sapıtmış buldum kendisini.

Bazı hamileler abartılı davranabiliyor, sanırım o dönemin psikolojisinden. Belki arkadaşınız da çocuk doğunca düzelir.

Bazı hamileler abartılı davranabiliyor, sanırım o dönemin psikolojisinden. Belki arkadaşınız da çocuk doğunca düzelir.
Bakın işte o olabilir. Çünkü sürekli gebelikten bahsediyor. En alakasız şeyleri bile gebeliğe bağlıyor . Çok beklenti içinde herkesten. O konudan da sıkıldım biraz açıkçası.

Burada bu konuda insanlar 2ye ayrılacak. Arkadaşın gibi düşünen ve olanlar ve sizin gibi olanlar. Bir grup aa ne kadar ayıp derken bir grup ne var ki diye geçirecek içinden. Bu tarz insanları durduramazsınız belki törpüleyebilirsiniz. Benim eşimin tarafı da rahattır ben her defasında üstü kapalı rahatsız olduğumu dile getiririm. Mesela bir araya geldiklerinde erkekli kadınlı karışık belden aşağı fıkralar havada uçuşur. Ben şok oldum ilk duyduğumda çünkü bildiğiniz yatak odası muhabbeti gibi. Ki benim yapımda sizin gibidir. Küfürden nefret ederim. Sınırlarım vardır. Eşim uyardı bir kaç kere etrafındakileri, ya da ben onlar saçmalamaya başlayınca aldım telefonu elime ortamdan soyutladım kendimi anlattıklarına gülmedim vb. Yılda 1 en fazla 2 kez gördüğüm kişiler o yüzden bu şekilde idare ediyorum zaten benden istedikleri karşılığı bulamadıkları için bir süre sonra bu davranışları en azından ben varken arka plana atıyorlar. Görüşmeyin diyemem ama uyarın başkaları üzerinden örnekler verin kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi.

Bence ne deseniz, ne yapsanız boş. Böyle alışmış birisini değiştiremezsiniz. Ben olsam biraz mesafe koyardım araya, daha nadir görüşür evine gidip gelmezdim. En azından dışarda insan içinde bu kadar rahatsız edici boyutlara ulaşamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X