- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
Bu kadar değildi. Yani en azından eşinin yanında dikkat ediyordu. Çünkü 1 kere uyarmıştım.
Ama ben ses etmedikçe yükseliyor sanırım. Yani zaten farklı sehirlerdeyiz. Daima birarada olmuyoruz ama ... siz sorunca fark ettim ki her gittiğimde dozu bir parça daha artmış buldum. Yani küfür ediyordu.onu tolere ettim. Ama eşinin yanında bu şekilde muhabbet etmemişti hiç.
Şimdi herkesin yapısı farklı ama bence konuşun. O senin eşin evet utanmayabilirsin ama ben rahatsiz oldum ve çok utandim lutfen birdaha yapma diyebilirsiniz.
Simdi eminim burda anlattiginizdan fazlasi vardir rahatsiz oldugunuza gore. Ama konunuzu okuyunca bende olan onda var kısmı hariç boş şeyler gibi gözüküyor. Kendim kufur ettigim için degil. Ben hiç kufur etmezdm yakin arkadasim ederdi ama ben cok gülerdim. Sonra bende alıştım. Bazen kaynanamin yaninda kaciriyorum agzimdan kaynanam çok gülüyor bana.
Hı bu arada sirf kınanizda dugununuzde yaninizda oldu diye minnet duyup gorusmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Hoslanmiyorsaniz uzak durun.