- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Annesi kardeşi ve bir hemcınsının yanında dıcektınız sanırım.eşim kaynanam ve benim yanımda ve 37 yaşında ilginç geldi bana kıskanmadım neden kıskanayım allah daha çok versin ama duygusal anıma denk geldi sanırım tuhafıma gitti olay bu
Sevıye lı hanımlar ılgımı ceker içlerinde neler neler olur dıye merak ederdım. Bir yanıt buldum sanırım :)Ben Almanyaya gitsem bırak kendi gelinimizi komşunun gelinine bile söylerim çünkü kimse bana ''ee bu yaz almanyaya gidecek misin" diye durduk yere sormaz
aradığın şeyi bulmana sevindim.Sevıye lı hanımlar ılgımı ceker içlerinde neler neler olur dıye merak ederdım. Bir yanıt buldum sanırım :)
Size vahiy mi inecek de Almanya'ya gidecek misiniz diye sormak aklınıza gelecek soracaksınız. Tabi ki çok normal onun sormadan söylemesi. Her şeyi kendinize nisbet yapılıyor olarak görmeniz kıskançlığın ve kendine güvensizliğin belirtisi bence.Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Size vahiy mi inecek de Almanya'ya gidecek misiniz diye sormak aklınıza gelecek soracaksınız. Tabi ki çok normal onun sormadan söylemesi. Her şeyi kendinize nisbet yapılıyor olarak görmeniz kıskançlığın ve kendine güvensizliğin belirtisi bence.
Aman sır gibi saklayın kıskanıp nazar deydirirlerbenim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.
Ben sizin artık kıskançç olduğunuza eminim.. Yurt dışuna çıkmayı ne zannediyorsunuz da acaba bu kadar takıntı haline getirdiniz .. İnsanlar neden sizin yurt dışına çıkmanızı içerlesin kendiniz gibi mi sandınız ki söylemeyesiniz.. Ne tuhafsınız valla.. Ayy güldür güldür programında kem gözlü bir adam vardı ayyyyy ne kadar güzel bir avizeee keşşşşşkeee benimm olsaaaaa demesiyle avize yere düşmüştü.. O geldi aklıma öyle bişe olmasından korkuyosanız bilelim ona göre yorum yapalım..benim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.
görümcem daha önce de gitti baya ülke dolaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?