• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

Ben Almanyaya gitsem bırak kendi gelinimizi komşunun gelinine bile söylerim çünkü kimse bana ''ee bu yaz almanyaya gidecek misin" diye durduk yere sormaz :halay:
Sevıye lı hanımlar ılgımı ceker içlerinde neler neler olur dıye merak ederdım. Bir yanıt buldum sanırım :)

Ben de üşengeç bi insanımdır spor yapan insanları kıskanıyorum. :KK45:

Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Size vahiy mi inecek de Almanya'ya gidecek misiniz diye sormak aklınıza gelecek soracaksınız. Tabi ki çok normal onun sormadan söylemesi. Her şeyi kendinize nisbet yapılıyor olarak görmeniz kıskançlığın ve kendine güvensizliğin belirtisi bence.

Size vahiy mi inecek de Almanya'ya gidecek misiniz diye sormak aklınıza gelecek soracaksınız. Tabi ki çok normal onun sormadan söylemesi. Her şeyi kendinize nisbet yapılıyor olarak görmeniz kıskançlığın ve kendine güvensizliğin belirtisi bence.

benim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.

benim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.
Aman sır gibi saklayın kıskanıp nazar deydirirler

Durduk yere sorulmaz zaten Almanyaya gidecekmisiniz diye.. Sevdigi insanlarla ailesiyke paylasmis cok normal insan davranislari bunlar..
Siz kendinize bile itiraf edemiyorsunuz belki ama sanirim kiskanclik ve özgüven sorununuz var.

Ben sizin artık kıskançç olduğunuza eminim.. Yurt dışuna çıkmayı ne zannediyorsunuz da acaba bu kadar takıntı haline getirdiniz .. İnsanlar neden sizin yurt dışına çıkmanızı içerlesin kendiniz gibi mi sandınız ki söylemeyesiniz.. Ne tuhafsınız valla.. Ayy güldür güldür programında kem gözlü bir adam vardı ayyyyy ne kadar güzel bir avizeee keşşşşşkeee benimm olsaaaaa demesiyle avize yere düşmüştü.. O geldi aklıma öyle bişe olmasından korkuyosanız bilelim ona göre yorum yapalım..

Kadın muhabbet olsun diye söylemiştir Almanya'ya gideceğini , bunu kötü anlamak çok gereksiz değil mi..
Bir ortamda maksat muhabbet olsun diye söylenir şunu aldım şuraya gittim vb gibi.
Fazla takmışsınız bence..rahat olun biraz. :KK14:

Ne güzel hic bir sıkıntınız yokmuş.Bence kendin kilolarından rahatsızlık duyduğun için yanlış anlamışsın.

Back