• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?

bence siz de biraz kompleks var, sizinle ne ilgisi var yeni başlamış hevesle her yerde yapıyor. Allah aşkına her harekete takılmayın yahu.

Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.

valla biz de yurtdışına gideceğiz bu yıl, en yakınlarıma hatta iş yerindekilere falan sormadan herkese söylüyorum hevesle:rapci: ne var ki bunda, akrabanız bu insan tabii ki söyleyecek, hatta akrabadan öte kardeşiniz sayılır,ben söylemese bir gariplik arardım, sanki gizlemiş gibi.

Hangi üslup la söylediğine bağlı bence iğneleyici tavırlarla konustuysa isin icinde laf sokma nispet vs olabilir yine de kotu dusunmemek lazim.:KK64:

aklıma benim spor ve pilates yaptığım zaman geldi. o aralar evde taytla geziyordum hoplayıp zıplıordum:) hem de arkadaşlarımın yanında ve eşimin tabii ki. insan kendini fit hissedikçe yapıyor vallahi:))

konus ahibesi herkes ustune gelmus ben yapmiycaam boyle birsey anladin ehrhalde yeter bu kadr yorum :)
ben baska bisey diycem sana
gorumcen deilde kizkardesin oslaydi gezen tozan zayof olan pilates yapan vs ayni konuyu açarmiydi, burada ?
iyi dusun cevap ver,cevabin evetse sana bsaka bisey onericem de :)

desin ne güzel hevesleniyo insan farklı bi yere gidince lafı bile olmasa der gidiyoruz diye sevinmiştir farklı bi ülke görecek platese gelince bence siz alınacak yer arıyorsunuz

ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki :D baya güldüm teşekkür ederim.

ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki :KK70: baya güldüm teşekkür ederim.
Rica ederiz:deli:

kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Kıskandın mı ? Eglencelı bırıne benZıyor. Sadece paylasmıstır

valla biz de yurtdışına gideceğiz bu yıl, en yakınlarıma hatta iş yerindekilere falan sormadan herkese söylüyorum hevesle:rapci: ne var ki bunda, akrabanız bu insan tabii ki söyleyecek, hatta akrabadan öte kardeşiniz sayılır,ben söylemese bir gariplik arardım, sanki gizlemiş gibi.

çok samimi olmadığım kişiye söylemem ki

teşekkür ederim

Kıskandın mı ? Eglencelı bırıne benZıyor. Sadece paylasmıstır
eşim kaynanam ve benim yanımda ve 37 yaşında ilginç geldi bana kıskanmadım neden kıskanayım allah daha çok versin ama duygusal anıma denk geldi sanırım tuhafıma gitti olay bu

Back