- Konu Sahibi cicikizsinem
-
kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Simdi bende seninle ilgili bdv ye konu acicam :)Yuklemler Nispet olsun diye araya girdiği için konu sahibi onları almamamis cümleye..lütfen biraz anlayışlı olunuz
Rica ederizooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim kibaya güldüm teşekkür ederim.
Kıskandın mı ? Eglencelı bırıne benZıyor. Sadece paylasmıstırkızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
valla biz de yurtdışına gideceğiz bu yıl, en yakınlarıma hatta iş yerindekilere falan sormadan herkese söylüyorum heveslene var ki bunda, akrabanız bu insan tabii ki söyleyecek, hatta akrabadan öte kardeşiniz sayılır,ben söylemese bir gariplik arardım, sanki gizlemiş gibi.
Cok tuhafsiniz
eşim kaynanam ve benim yanımda ve 37 yaşında ilginç geldi bana kıskanmadım neden kıskanayım allah daha çok versin ama duygusal anıma denk geldi sanırım tuhafıma gitti olay buKıskandın mı ? Eglencelı bırıne benZıyor. Sadece paylasmıstır
görümcem daha önce de gitti baya ülke dolaştı.desin ne güzel hevesleniyo insan farklı bi yere gidince lafı bile olmasa der gidiyoruz diye sevinmiştir farklı bi ülke görecek platese gelince bence siz alınacak yer arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?