• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Nasıl yani?
Hangimiz sormuşuz ki "Almanya'ya gidecek misiniz?" diye. Sorulmadan da söylenir. Sorun yok.
Art niyetli yaklaşırsanız her lafın altında bir şey aararsınız. Bu sizin sağlığınıza zarar.

benim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.
Gitmeden 2 gun once bile, arkadaslarinizla yada kayinvalidenizle yada gorumcenizle fln herhangi biriyle gorusseniz, oturup sohbet etseniz bile, ben 2 gun sonra gidiyorum demez misiniz? Lafin arasinda soylenir bu , hic heyecanlanmiyosaniz bile. Almanyaya gitmeyi dusunuyoruz demekte ne var? Ne kadar fesatsin

Oladabilir olmayadabilir ama sen olmayadabilir diyceksinki mutlu olasin..bunlar hep paranoyak belirtileri bacım.yapma..ama bide baska bi tarftan bakinca olaya ya senin hic derdin yok kendine dert ariyosun yada derdin cok iclerinden en anlamsiziyla kendini oyaliyosun gibime geldi..neyse guzel hikayeydi iy aksamlar..

:KK70::KK70:
Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.

Gelin fakir, gelin selüliti dost edinmiş. Gelinin plates topu bile yok.

Senin derdine çare yok kardeş. Eppek ye.

Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.

Pmanansndnsjskajzhsjzjasjhdhshshshsnsnsnss

Hahahaha :D

ahahaha ya ne kasmışsınız 300 - 500 euro ya Paris turu var vizeyi kapan soluğu oralarda alıyor zaten.. yok yani gören de olsa Mars gezisi için seçildiniz zanneder, ne var ki söyleseniz ya da görümcenizin söylemiş olmasında ne gibi bir hava atma ihtiyacı olabilir? bu şekilde giderseniz çok tatlı bir gelecek bekliyor sizi, biri yağmur yağıyor dese bana ördek dediler diye gezersiniz..

ahahahahahahahah :70:

Sırf gorumce olduğu için sorun onda :KK14: hayret bişey ortada problem yok ki plates Almanya vs. Bunların alakası ney ki acep onuda çözemedim.

O değil de bu konu benim aile ve arkadaş arasında gülelim diye anlatabileceğim "saçmalardan seçmeler" listeme girdi.
" Bir kere de kadının biri konu açmış, diyo ki ' görümcem almanyaya gideceğini söyledi, ama ben sormadan söyledi, bu nasıl iştir', bi de diyo ki 'sorun bende mi görümcede mi' ".
Bundan iyi geyik çıkar, teşekkürler.

O değil de bu konu benim aile ve arkadaş arasında gülelim diye anlatabileceğim "saçmalardan seçmeler" listeme girdi.
" Bir kere de kadının biri konu açmış, diyo ki ' görümcem almanyaya gideceğini söyledi, ama ben sormadan söyledi, bu nasıl iştir', bi de diyo ki 'sorun bende mi görümcede mi' ".
Bundan iyi geyik çıkar, teşekkürler.
:KK48::KK48::KK48:

Kilo verin cidden kilolu olunca insan alıngan oluyor . Azcik kiskanmissiniz gibi geldi bana normal şeyler buyutmeyin

Back