• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

Almanya ya gideceğini söylemeseydi, bu sefer de kıskanacağız diye söylemedi, neden söylemedi derdiniz muhtemelen. Yurt dışına gşdeceğini haber vermek ve plates yapan biinin plates hareketlerini göstermesinde sorun yok. Alınganlık etmişsiniz.

kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Herşeyi üzerinize alinmayin bence

benim evde kendi kendime icat ettiğim spor hareketlerini izlemek zorunda kalan eşime ve cocuklarima üzüldüm suan.
az büyük olsa demek ki oğlum ne konular acar buraya "sorun annemde mi biz de mi?":deli: sorun görümce de benim gibi yeni hareketler icat etmek yerine faydasi kanıtlanmış bir sporun öğrendiği hareketlerini göstermiş:KK51:

Bende kıbrısa gittim milletr söyledim ne var bunda. Yada biri yurtdışına çıksa söyleyebilir heyecandır o. Kimbilir ne kadar araştırıyordur. Yeni şeyler yapmak insanı heycanlandırır. Pilates yapmaya da yeni başlamış paylaşmıştır. Benim görümcemde evde yapıyordu söyledi alıncak ve ya laf soktuğunu düşünmüyorum. Belki sizde gelirsiniz arkadaşlık edersiniz diye söylemiştir. Bende kiloluyum 50 kilo arkadaşım bana geçen göbek yakma formulü göndermiş göbeği varmış gibi. Ne yani lafmı sokuyor. Bence kilonuza biraz takılmışınız. İsterseniz pilatese beraber gidib en azından arkadaşlık edersiniz birbirinize. Keşke benimde gidebiliceğim görümcem olsa. Zaten hamileyim kilo alıyorum insanın moreli bozuluyor. Kilolu olmak zor.
Hee birde örnek veriyim benim bir akrabaö var gelini tontik gelinim diye sevmiş.tamamen iyi niyetle. Bu arada tontik değil baya şamrel kadar. Ve hanfendi alınmış 2 senedir konuşmuyor. Çocuğunu göstermiyor.teyzem özür dilemiş kapıdan içeri sokmamışlar. Yani kilo bu kadar takıntı yapıyorsa daha kötüye gider. Kendinizle barışık olun. Valla ben kendimle dalga geçiyorum. Biz yokuşta oturuyoruz burdan hastahaneye yuvarlayın doğumda daha hızlı giderim diyip :) :KK76:

3 sene önce ennnçok görmek istediğim yer olan Prag'a eşim arkadaşlarıyla gitti.
Gitmeden ve gelince ballandıra ballandıra anlattı.

Boşasamıydım acaba oracıkta :KK12:
Acikca kocan nispet yapmış nasıl bosanmazsin Ayyy!!)
Valla benim gorumcenin gitmediği ülke kalmadi.Ben defterden sildim onu bu yüzden. Nispet yapıyor ya..Hiç gelemem. Koca dersen ayrı alem..dün oğlunu aldı maça gittiler ben evde kaldım. O bile bana nispetti. Ben anlarım. Ben saksı değilim.!

Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.

Gelin fakir, gelin selüliti dost edinmiş. Gelinin plates topu bile yok.

Senin derdine çare yok kardeş. Eppek ye.

Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.

Hahahaha:-))))
Selülit kimmm?!!
(Esofmanli şevket hocadan alinti)

Acikca kocan nispet yapmış nasıl bosanmazsin Ayyy!!)
Valla benim gorumcenin gitmediği ülke kalmadi.Ben defterden sildim onu bu yüzden. Nispet yapıyor ya..Hiç gelemem. Koca dersen ayrı alem..dün oğlunu aldı maça gittiler ben evde kaldım. O bile bana nispetti. Ben anlarım. Ben saksı değilim.!
Doğru diyosun canım. Güya akılları organizasyona çalışmaz ama bize nispete gelince fırıldak oluyorlar.
Mesela benimki de ben zayıfım diye gittikçe kilo alıyo:bicak: ay yok bu olmadı burda ben nispet yapmış oluyorum:deli::p

Eppek boğazında kalırsa ne içicek? Ayran mı soğuk su mu :D

Back