• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

Yasini da ufak degilmis (aman buna da alinmayin ) Boyle her seye aliniyorsan hem sana hem cevrene yazik

Görümceniz size neden nispet yapsın başka işi mi yok..? Bence görümceniz gayet normal siz kıskançsınız ve çekemediğiniz için onun size nispet yaptığını düşündünüz yazık ya böyle hayat mı geçer çok zor eğer bunu eşinize de söylerseniz kardeşin bize nispet mi yapıyo diye o da size yok devenin bale papucu diyebilir şaşırmayın yani..

İlk defa birinin görümcesini sorunsuz buluyorum.kilolu oldugunuzu dusunuyorsaniz zayiflayin,bu alinganilk niye?

Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.

gideceğini söylemese sakladı diye düşünürdünüz ?

pilatese başladıysa
bende ilk spora başladığım ay evdekilere neler yapıyoruz diye gösteriyordum

bence kendinize dert edinmeyin
boşa kompleks yapıyorsunuz

Siz fazla alınganlık yapmışsınız. Nispet yapmamış gaye doğal. Sormadan almanyaya gideceğini söylemesi tuhaf demişsiniz, neresi tuhaf. siz yakında bir seyahat planlıyor musunuzdiye sorar mısınız sık sık? Tabii ki bir planı var ve kendisi söylemiş. Belki kilolarınıza çok takıldığınız için nispet yaptığını düşündünüz ama yaptıysa bile takmamalısınız. Ki yapmamış. Sizn kendinize güveniniz sarsılmış, kendiniz için yeni alışkanlıklar edinip kendinize saygınızı geri kazanmalısınız.

Geçen bir konuda sırf ergen bir hatun pantolonla sevgilimle seviştim hamilemiyim diyince bi arkadaşla baya bi geyik yapmıştık sonuç hüsran 2 gün ban yedim kızlarrr dikkat gardiyan gelir birazdan ona göre sonra elinizde eppek öyle bakakalırsınız ekrana benden demesi :-) bu arada konu sahibi gorumceyi çok takmissin kafana bence başka uğraşlar bul kendine zira kadın normal hayatında olması gerektiği gibi sen biraz alıngan bir dönemdesin sanirim

Görümcen gayet normal muhabbet etmeye çalışmış ama bu taraftan biraz kompleksli görünüyorsun...onların durumu daha iyi Almanyaya gideceklerini söyledi...kiloluyum pilatese başlayacağını söyledi...görünmcenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum

Görümceniz Almanya'ya gidip gelse, pilatese başlasa ve size haber vermese bu sefer de"bana niye haber vermedi" diye sorun çıkartacaktınız.
Benim de kilo vermeye ihtiyacım var diyecektiniz. Zihniyetiniz bu maalesef değiştirmeye çalışın.

Back