• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

Almanya ya gideceğim demese nereden bileceksin gideceğini, tabi ki o diyecek, giden kişi o. pilates hareketleri de hevesinden yapmıştır, bende gitsem işte şu hareketi yapıyoruz derim yada gösteririm. ayrıca bunlar hava atılacak şeyler değil bence. artık herkes uçağa binip her yeri geziyor yada pilatese yogaya spor salonuna gidiyor.

bence de ne alaka durup dururken misafirlikte pilates hareketleri??
bana da sacma geldi...

evinde yapsin spor salonunda yapsin , yeri ve zamani mi ?

bence de ne alaka durup dururken misafirlikte pilates hareketleri??
bana da sacma geldi...

evinde yapsin spor salonunda yapsin , yeri ve zamani mi ?
Misafirlik değil abisinin evi, ne var ki bunda. Hasım hasım hasetleneceğine katılsaymış görümcesine, deneseymiş falan. Biz ne zaman abimlerle bir araya gelsek ya takla atmaya çalışıyoruz yengemle ya abidik gubidik hareketleri hadi bunu yap da görelim diye denemeye çalışıyoruz. Eşimle abim de bir yerden sonra bizim sohbete dahil oluyor, sırayla takla atmaya amuda kalkmaya çalışırken buluyoruz birbirimizi :D gayet de neşeli güzel bir ortam oluyor. :KK49::KK49: Şu şekildeki yuvarlığı da yakın zamanda denemişliğimiz var :KK49:

Abimden mi utancam konu sahibi:kahve: abim o abim

ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki :KK70: baya güldüm teşekkür ederim.
Erkek kardeşin yaninda bacaklarını açıp plates yapmanın ne yanlışlığı var anlayamadım?

Benimde ailem hollandada ve bu yaz gidecem , bunu da soyledim cevreme, bende bir ara spora baslamistim ve kilo verince cevremdekiler fark eti ... Burda bisi yok bence..

Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.

O söylemeden siz almanya ya gidecek misiniz diye sormak aklınıza nereden gelecek? Kadın haber vermeden gitse facebook ta resim paylaşsa bu sefer de bize söylemeden gitti.

Kadın kendi anasının evine gelmiş ister pilateş yapar ister açar kitap okur. Siz de yengesisiniz 7 kat yabancı değilsiniz ki çekinsin. Fazla alınganlık yapmışsınız. Durumlarının iyi olması, sizden belki saha rahat yaşaması aslında düşündüğünüzden daha fazla gözünüze batıyor olabilir.

kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
bence sana degildir... bakın ben bunu da yapabiliyorum demeye calışmış...

Misafirlik değil abisinin evi, ne var ki bunda. Hasım hasım hasetleneceğine katılsaymış görümcesine, deneseymiş falan. Biz ne zaman abimlerle bir araya gelsek ya takla atmaya çalışıyoruz yengemle ya abidik gubidik hareketleri hadi bunu yap da görelim diye denemeye çalışıyoruz. Eşimle abim de bir yerden sonra bizim sohbete dahil oluyor, sırayla takla atmaya amuda kalkmaya çalışırken buluyoruz birbirimizi :KK70: gayet de neşeli güzel bir ortam oluyor. :KK49::KK49: Şu şekildeki yuvarlığı da yakın zamanda denemişliğimiz var :KK49:

Abimden mi utancam konu sahibi:kahve: abim o abim

Abisiyle o hareketleri yapamaz anlaminda demedim , sadece bir amac icin gidilen bir yerde birden bire pilates yapmak nereden icap etti diye dusundum.

öyle bir ortam olusmustur amenna olabilir, o zaman yargilamak dogru olmaz tabiki konu sahibi de katilip eglenceli bir ortam yaratilabilirdi...

ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki :KK70: baya güldüm teşekkür ederim.

demek ki eşiniz normal bir erkek sevinmelisiniz..
görümceniz yanında o hareketleri yapmakta bir beis görmemiş, kardeşim abim her neyse orama burama bakıp aklına kötü şeyler getirir dememiş :KK66:

bu da görmek istediğiniz gibi bakmakla alakalı olarak kulağınıza küpe olsun..

Gayet alınganlık yapmışsınız. İnsan böyle şeyleri yakınlarıylada paylaşamayacakmı. Almanyaya gittiğini söylemese bu seferde söylemeden gitti insan bi hoşçakal der diye alınganlık yapardınız. Sorun sizde malesef.

Bende bir görümce olarak hal ve hareketlerime dikkat ediyim barrrriiiii, hadi benim de yengem derse "senniyeyanimdaplatesyapiosnzatenbendendedezayifsinniealamanyayagidiormdiosun" diye, çok ayıp haraketler kesinlikle
Tüm görümcelere duyuyorum:cool: lütfen bu konulara dikkat edin, yengoşlarimiz hassas:KK36::KK48:

Görümcede sorun olmadığı kesin de, sizi çözemedim. Ağır kıskançlık var galiba. Bir de kompleks belirtileri görünüyor. Aşınız. Kendi hayatınıza kalite katın biraz. Yoksa böyle onun almanyasına, bunun sporuna taka taka hayat geçmez. Siz de kendiniz için bir şeyler yapın elaleminki bu kadar dokunuyorsa.
Bir de şu var. Almanyaya gideceğiz diye bir şey söylemek için sorulması beklenmez, beklenemez. Hiç mi sohbetiniz yok kimseyle, yoksa sizin tüm dialoglarınız soru-cevap formunda mı? Sosyallik anlamında da biraz kendinizi geliştirebilirsiniz.

:oha: harbiden diyecek söz bulamadım. Allah ıslah etsin :KK57:

Back