- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.490
- 1.123
- Konu Sahibi cicikizsinem
Sorun sende degil ''sorun'' sensin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafirlik değil abisinin evi, ne var ki bunda. Hasım hasım hasetleneceğine katılsaymış görümcesine, deneseymiş falan. Biz ne zaman abimlerle bir araya gelsek ya takla atmaya çalışıyoruz yengemle ya abidik gubidik hareketleri hadi bunu yap da görelim diye denemeye çalışıyoruz. Eşimle abim de bir yerden sonra bizim sohbete dahil oluyor, sırayla takla atmaya amuda kalkmaya çalışırken buluyoruz birbirimizi gayet de neşeli güzel bir ortam oluyor. Şu şekildeki yuvarlığı da yakın zamanda denemişliğimiz varbence de ne alaka durup dururken misafirlikte pilates hareketleri??
bana da sacma geldi...
evinde yapsin spor salonunda yapsin , yeri ve zamani mi ?
Erkek kardeşin yaninda bacaklarını açıp plates yapmanın ne yanlışlığı var anlayamadım?ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki baya güldüm teşekkür ederim.
Ahahahaha :)))Özet geçeyim. Görümce zengin konu sahibi fakir.
Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
bence sana degildir... bakın ben bunu da yapabiliyorum demeye calışmış...kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Misafirlik değil abisinin evi, ne var ki bunda. Hasım hasım hasetleneceğine katılsaymış görümcesine, deneseymiş falan. Biz ne zaman abimlerle bir araya gelsek ya takla atmaya çalışıyoruz yengemle ya abidik gubidik hareketleri hadi bunu yap da görelim diye denemeye çalışıyoruz. Eşimle abim de bir yerden sonra bizim sohbete dahil oluyor, sırayla takla atmaya amuda kalkmaya çalışırken buluyoruz birbirimizi gayet de neşeli güzel bir ortam oluyor. Şu şekildeki yuvarlığı da yakın zamanda denemişliğimiz var
Abimden mi utancam konu sahibi abim o abim
ooo burda çok problemli insanlar varmış yahu cennete düştüm sanırım.
ayrıca bazı yorumlar seviyeyi de aşmış maşallah
şöyle söyliyeyim ben erkek kardeşimin yanında bacaklarımı açıp plates yapmam ama görüyorum ki siz rahat rahat yapıyormuşsunuz. Normal değilmişim ben ayrıca plates kursuna yazılmam gerekiyormuş falan filan ben yazılsamda o hareketleri neden göstereyim ki baya güldüm teşekkür ederim.
Almanya'ya gideceğiz biz dedi
bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda
konuşmuyorlar onla
Bende Amerika ya gidicem arkadaşlar sormadan söylüyorum. Heycanımı paylaştım arkadaşlarla. Onlar neden sorsun ki bana.Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.