• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun abartıyor muyum?

öyle ya da böyle, abartı ya da değil içinize sinmemiş olması yeterli...yaşayacağınız yeri sevmeniz gerekir..ben sebepsiz hoşlanmasam bile tutmazdım

Ya bir de emlakcinin tavrını gorseydiniz sanki vazgecen kiraci daha önce hic gormediler olamaz mi yani cok yuklendi hayir biz sessiz duruyoruz ya saf sandi oysaki saygı gostermelisin biz müşteriyiz. Neyse yarını bir atlatirsak tamamdir tartismalqr cikacak muhtemelen.
olsun tavrim kesin ezdiremicem kendimi.

Bence düşündüklerininiz çok normal. bende olsam ürperirdim. hele ki evde yalnız kaldığımda daha fazla ürperirdim. allah kolaylık versin. bu durum insanın psikolojisini bozar gerçekten.

Teşekkürler desteginiz için. Bunda da vardır bir hayır.

Açıkçası ilk okuduğumda otururdum diye düşündüm ama sonra biraz düşününce size hak verdim. Sonuçta o evde belki de yıllarınız geçecek neden huzursuz olasınız ki boş yere?

Ev sahibinin yaptığı bana biraz garip geldi açıkçası. Babam 7-8 ay önce dükkanı satmaya karar verdi alıcı buldu kapora aldık ama adam bizi 6 ay oyaladıktan sonra vazgeçti. Babam hemen adamın parasını geriverdi. Bence olması gereken budur. Sonuçta öyle çok büyük bi mağduriyet yok ortada. O evi siz kiralamayınca sonsuza dek boş kalacak değil. Elbet bir kiracı bulurlar.

Açıkçası ilk okuduğumda otururdum diye düşündüm ama sonra biraz düşününce size hak verdim. Sonuçta o evde belki de yıllarınız geçecek neden huzursuz olasınız ki boş yere?

Ev sahibinin yaptığı bana biraz garip geldi açıkçası. Babam 7-8 ay önce dükkanı satmaya karar verdi alıcı buldu kapora aldık ama adam bizi 6 ay oyaladıktan sonra vazgeçti. Babam hemen adamın parasını geriverdi. Bence olması gereken budur. Sonuçta öyle çok büyük bi mağduriyet yok ortada. O evi siz kiralamayınca sonsuza dek boş kalacak değil. Elbet bir kiracı bulurlar.

Herkes sizin gibi evsahibi olsa keşke ben de olsam verirdim parayi sonucta haksız para nasıl rahat eder ki insan ben edemem. Ilk uzuluyordum artık uzulmuyorum kimse de mağdur olmadi oturmadigim evin kirasini aldı. O para hayirliysa bana döner ha degilse donmesin zaten. Var bböyle insanlar işte sinirlenmismis ben daha da sinirliyim bu arada evi satiliga cikarmis önce ne yapmak istedigine karar verse satarken de anlatirsa olup biteni zor alıcı bulur.
Canım artık baska şeye sıkkın herkes bizi kaziklamaya çalışıyor bıktım böyle insanlardan. Iki ay önceden haber verdigimiz halde suanki evsahibi zaten ölü donemde cikiyorsunuz boş kalacak ev bu ayi full odeyin demis. Ankastre seti projede kiraci aliyor diye bize aldırdı simdi de size yük olmasın fiyatta anlasalim demis ikinci el fiyattan alacak 1 yillik eşyayı. Bikac kişiye sordum yok biz aldik evsahibi odedi dedi. Bize de hep acgozluler düşüyor galiba bu insan bir sürü dairesi olan müteahhit. Allah ggözünü doyursun ne diyim kornejleri de biz yaptirdik. Boya yeni oldugu halde boyatin diyor ona da vaktimiz yok bile ne diyim.

Son düzenleme:
Herkes sizin gibi evsahibi olsa keşke ben de olsam verirdim parayi sonucta haksız para nasıl rahat eder ki insan ben edemem. Ilk uzuluyordum artık uzulmuyorum kimse de mağdur olmadi oturmadigim evin kirasini aldı. O para hayirliysa bana döner ha degilse donmesin zaten. Var bböyle insanlar işte sinirlenmismis ben daha da sinirliyim bu arada evi satiliga cikarmis önce ne yapmak istedigine karar verse satarken de anlatirsa olup biteni zor alıcı bulur.
Canım artık baska şeye sıkkın herkes bizi kaziklamaya çalışıyor bıktım böyle insanlardan. Iki ay önceden haber verdigimiz halde suanki evsahibi zaten ölü donemde cikiyorsunuz boş kalacak ev bu ayi full odeyin demis. Ankastre seti projede kiraci aliyor diye bize aldırdı simdi de size yük olmasın fiyatta anlasalim demis ikinci el fiyattan alacak 1 yillik eşyayı. Bikac kişiye sordum yok biz aldik evsahibi odedi dedi. Bize de hep acgozluler düşüyor galiba bu insan bir sürü dairesi olan müteahhit. Allah ggözünü doyursun ne diyim kornejleri de biz yaptirdik. Boya yeni oldugu halde boyatin diyor ona da vaktimiz yok bile ne diyim.

Ya sizin denk geldikleriniz çok aç gözlü ya da biz çok safız :) Kiracılarımızın ev içinde yaptığı her harcamayı biz karşıladık. Hatta monte edilecek ayakkabılığı bile biz ödedik. Kim doğru yapıyor bilmiyorum artık. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Amin bundan sonra artik tek temennim bu. İnsanlar kendini cok bozdu tamam ben de dört dörtlük değilim ama insani iliskilerde adim atarken hep düşünürüm. İşte o yüzden de uzulen biz oluyoruz.

Haftasonu eşimle gittik sözleşmeyi feshetmeye. Eşim benim orada olmamı istemedi dışarıda biryerde vakit geçirdim. Yarım saat sonar geldi. Anlattıklarından anladık ki olay tamamen emlakçının dümeni. Eşim gittiğinde evsahibi ve abisi ile yengesi oradalarmış ve hiç de sinirli bir şekilde değil gayet iyi davranmışlar. Eşim durumu bir kez de kendi dilinden anlatmış. Kadın sağolsun ben size hak veriyorum doğru demiş ve bir aylık kirayı geri vermiş. Neyse gayet iyi ayrılmışlar emlakçı eşime 'ben sakinleştirdim aileyi bir gün geçsin üstünden dedim vermeyeceklerdi bir aylığı vs vs' demiş.

Eşim diyor ki yani o kadar fırıldak ki aldığı parayı hakettiğini ispat etmek istercesine birsürü şey anlattı ayaküstü. Neyse öyle ya da böyle artık bu sorunu hallettik zararımız 1000 lira oldu. Yine de üzülmüyorum sadece emlakçının dolduruşuna gelip evsahipleri hakkında pek iyi şeyler söylemedim içimden ona üzülüyorum o da benim yüzümden değildi neyse geçmiş olsun bize.

Back