bence içe sinmeyecek bir şey yok. siz fazla duygusal yaklaşmışsınız sanırım. orada geçmişte yaşanan onların hayatı, siz yenilerini ve daha güzellerini yaşayacaktınız. mazisi sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. ama ben 2 bin lira zarar etmezdim beğendiğim bir evden sadece 2 ay önce cenaze çıktığı için. o evde rutubet görsem, alt yapısında sorun fark etsem dakika düşünmezdim ayrı.
Duygusalım hatta bu yanımı hiç sevmiyorum. Her eve girince yeni bir hayat diye girerim sağ adımla ve geçmisini düşünmem arada acaba bu evde kimler ne yaşadı derim o kadar. En başta sinmemesi ve bunları anlatmaları zincir gibi birbirine eklenince yapamadım sizin dediğiniz gibi düşündüm alışırım ne olacak dedim ama içim içimi de yedi. Zaten eşimi zarara uğrattım diye üzülüyorum bencillik mi yaptım diyorum bu konuda asla bişey demedi sağolsun da o eve girip huzursuz olup eşime yansıtacaktım belki o da yeni işe başlayacak zaten stresli bir döneme giriyor ya daha kötü olsaydı o yüzden en baştan yaşandı bu böylesi hayırlısıymış.