Bende EVLENDIM =)

Benim şuan kalbimde aklımda tek bir kişi var. 20 yaşındaydım, ilk onunla öpüştüm. Yani ilk o bana dokundu , ilk onla sarıldım ettim... Gayet iyi sabrettim 20 yaşıma kadar yani :) Ama şunu söylemek istiyorum, geçen gün düşündüm "bir ay" ömrümün kalmış olduğunu öğrensem. İlk yapacağım şey, onu bulmak, onu aramak ve onunla birşeyler yaşamak olurdu. Çünkü onu seviyorum ve dolayısı ile arzuluyorum mesela. Sonra düşündüm, ben aslında üstümdeki baskıyla, şuanda kendimi tutuyorum. İşte o baskılar nedir, Allah korkusu, anne-baba korkusu. Sanki annemle babam öğrenecekler mi yapsam ? Hayır. Ama işte o vicdan beni rahatsız ediyor.
Ama günün birinde, yani biraz daha olgunlaştığımda arzularıma karşı gelemezsem, o zaman bir şeyler olur. Yani cezbedici sanırım evet.
Bir de aşırı ten uyumu var ise, insanın kendini tutması çok zor. Ve kendini tutamayınca da hatalar doğuyor.
Ben ki, o benim koluma dokunsun , başım dönüyor
Allah sağlıklı kararlar aldırsın herkese :) Hahaha... Bana kalırsa ben de, asla bir erkeğin evine gitmezdim. Ama onun evine gittim mesela.
Hem de nasıl ? Üstümü değiştirmem lazım. Gel salonda oturursun dedi.İlk yarım saat "hayır gelmem" dedim sonra Yedim tabi ben bunu. İlk 2-3 dakika salonda oturdum iyidi. Sonra üstüme üstüme gelen 1.86 boylarında bir cisim fark ettim. Eğer orda kendime hakim olamasaydım ? Yani kaçmasaydım elinden. Arzularıma yenik düşseydim. Gitmişti işte giden. Ama yenilmedim arzularıma
Yani işte o yüzden her şey kısmet. Ben oraada 2-3 dakikalık bir kararla her şeyi yapardım. Ay merwosh un konusunu dağıttım galiba :18:​

Anlıyorum seni leonela :) Bu tip şeyleri hissetmemiz çok normal..Çünkü sağlıklı bireyleriz..Ama işte sonrasından emin olamadığımız şeyleri yaptığımızda ileride pişmanlık duyma olasılığı olduğundan dur demeyi biryerde bilmek lazım :)

Hayırlısı olsun hakkında..Beyaz atlı prensinin tez vakit seni bulması dileğiyle

Amiiiin :) İnşallah.​

esmerımsın topıgıne donnnn

tebrik ederim sanirim bebiste var cifte mutluluk bu olsa gerek...

mutlulugunuz daim olsun..

Seninle tanışmıyoruz Merve'cim(Aslında abla demem gerekiyor ama maşallah benden genç ruhlusun) ama sitede takip ettiğim üyelerden birisin.
Sempati duyduğum birisin.
Cıvıl cııvl, sempatik, şeker mi şeker birisin yazılarını takip ettiğim kadarıyla.
Herkese kanım böyle kolay kolay ısınmaz ama sanırım sende şeytan tüyü var.
Umarım bir ömür boyu mutlu olursun..
Bebişte yoldaymış, yalnız senin bebişini tahmin ediyorumda kız olursa şöyle birşey olur sanırım.

merwosh tebrik ederim, mutluluklar... benim de hayalimdir böyle aniden evlenivermek, hamile olduğum için değil ama ani evlilik istemişimdir hep. ne zamandır beraberdiniz canım? senin evine taşınırken sorun etmemesi ne güzel bi şey yaa, darısı başıma Allah'ım:)

ne kadar guzel bir mesaj bu cok tesekkür ederim cnm. Bebiste cok tatli
insallah kizim olurda onuda boyle kokos yaparim. opiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…