Bende Anne Olmak İstiyorum offff

canım seninle tam olarak aynı durumdayız.Sanki beni yazmışsınbende 6 aydır bekliyorum.2 ay önce pko olduğumuı öğrendim ama bu kistler kalıcıymış sanırım.bebek istediğim için dr um bana doğum kontrol hapı vermedi yanlız.Dr değiştirmekle iyi yapmışsın.Takip yapıcaz dedi.Bende her ay düzenli adet oluyorum ama yumurtam çatlamıyormuş.Geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı yumurta çatlamadı hoopp yeni bir kist oluştu.Her dr gittiğimde ümitleniyorum ama sonuç hep hüsran.her gidişimde yeni bir haber alıyorum.Bende çok sıkıldım ve gittikçe ümitsizleşiyorum.Takmıcam diyprum ama ne mümkün bir gün değil bir saat bile aklımdan çıkmıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.dua ediyorum bol bol Rabbim inşallah duysun sesimizi bizlerede yardım etsin inşallah

Amin canım benim hepimiz inşallah evlat sahibi oluruz

Bu süreci yasamis biriyim seni cok iyi anliyorum 3.5 senelik evliyiz ilk bastan 3 sene cocuk yapmayalim borclarimizi kapatir birikim yapariz diye dusunduk
Tabi doktora falan gitmedik kafamiza gore
Ben hep adet duzensizligi yasardim bekarligimdan beri(en fazla 40 gun)
2013 mayista pcos oldumu ogrendim
Doktor tedavisiz de hamile kalabilirsin
1 sene deneyin dedi
Ben bu sürecte ise basladim kilolu olmamama ragmen 5 kilo verdim
Artik ayda bir adet olmaya basladim
2014 subat ayinda da bir arkadasim vasitasiyla yeni bir doktora basladik
Rahim filmi,smear testi, yara da gordu doktor onu da yaktirdik o da gebelige engelmis mayis basina kadar bunlari hallettik
Tabi ben her konuda asiri olumsuz biri oldugumdan umutsuzluga coktan kapilmistim
Doktor yumurta takibi onermisti tam ona baslamayi dusunuyorduk
Eylulde tatile gittik benim adetim gecikmisti
Ama hic konduramiyordum
Adetim 8 gun gectiginde test yaptim negatif cikti
Tatil dönüsü yolda mide bulantisi yasadim onu da onensemedim tam 23 gun gectiginde artik israrlara dayanamayip test yaptik 1 dakika bile gecmeden kirmizi cizgiyi gordum bayramin 3.gunu ogrenmis olduk
Tam bayram ettik hicbir zaman umutsuzluga kapilmayin
cok onceden sogan kuru kullanmistim
Hamile kaldigim ay padisah macunu(esimle beraber)ve demleme adacayi kullandik
Tabi bunlar vesile Rabbim ol deyince olur herseyin bir vakti varmis gercekten
O kadar uzmustum kendimi
Insallah Rabbim tez zamanda tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin amin

Git aktara taze çekilmiş çörek otu saf bal tarçın al bunları karıştır 1 ay boyunca sabah akşam aç karna bir kaşık ye. Ve ayriyetten adetin 2. Günü her sabah 1 su bardagı suya 4 5 kuru inciri kes 10 dakka kaynat iç. Bunlar senin hormonlarını düzeltcek ve çok güzel yumurtaların olcak annem hastalarına bunu öneriyo ilaç işe yaramazsa ve o ay çok olumlu gelişiyomuş yumurtaları hormonları. Bide ovilasyon testiyle yumurta takibi yap eger eşinde sorun yoksa ve tüplerin açıksa büyük ihtimal olur ama bol dua et

Öyle mi diyorsun? deneyim o zaman bi bakıyım canım, dua etmem mi her ezan da her gece yatarken her aklıma gelişimde ellerimi açıp dua ediyorum

canım bencede dene bende 4 gün oldu başlayalı.Tadı biraz iğrenç o yüzden sabahları içemiyorum sadece akşamları içiyorum çok met ediyorlar vesilemiz olur inşallah canım

Canım gerçekten aynı şeyleri yaşamışız bende yaklaşık 2 ay önce öğrendim dkhapını verdi gönderdi beni çok sinirim bozuldu başka doktora gideceğim arkadaşımın tavsiyesi ile çok memnun kalmış umarım bende kalırım beni de takip e alırlar inşallah tatlım bizde hayırlı evlat sahibi olacağımız günleri görürüz, akıldan çıkma olayını bende aşamıyorum bir çıkarabilsek bir boşvere bilsek belki olacak ama elimde değil ki

canım bencede dene bende 4 gün oldu başlayalı.Tadı biraz iğrenç o yüzden sabahları içemiyorum sadece akşamları içiyorum çok met ediyorlar vesilemiz olur inşallah canım

Hadi ya Allah Alllah dur bende bakacağım ona akşam eve gideyim hayırlısıyla

aynen öyle canım akıldan çıkarmamızın imkanı yok ama iyi bir dr şart benimde dr umu çok met ettiler bakalım pzt tekrar gideceğim ikinci iğne olucak sanırım en azından tedavim yapılıyor sonuca adım adım yaklaşıyorum beklide diye teslli ediyorum kendimi.sabırlı olmamız lazım canım benim inşallah birgün bizde anne oluruz.

Canım benim ya inan çok sevindim Allah ım kucağına alacağın günleri de göstermeyi nasip etsin bak inan bana şu yazdıklarından dolayı içime nasıl su serptin biliyor musun Allah senden razı olsun soğan kürünü bende deneyeceğim evime gideyim akşam hayırlısı ile detaylı bakacağım belki benim de vesilem olur ilk gittiğim doktoru düşünüyorum çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim alttan muayene etti pco dedi doğum kontrol hapı verdi insan bi bakar takip e alır test yapar hormonlarla ilgili yok bu gideceğim doktoran çok umutluyum kendi özel muayenesi 3 hafta sonraya randevu alabildim düşün beni takip edeceğini tahmin ediyorum bu padişah macunu dedin ya bende öyle bir eş var ki bilmediği hiç bir şeyin kokusuna bile bakmaz o yüzden keçi boynuzu pekmezi bu senin bahsettiğin macun filan hayatta ağzına sürmez biliyorum kocamı lafını bile etmedim ona Bakalım Allah büyük inşallah bana da nasip edecek inşallah hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat inşallah

İnşallah canım Allah büyük

doktorlar daha iyisini bilir ancak duyduğum kadarıyla civan perçemi aslan pençesi ve hayıt otu hamile kalmayı kolaylaştırıp kiste de iyi geliyormuş. civan perçemi gerçekten çok şifalı bir bitki, benim de regl sancılarım çok olur ama civanperçemi baya hafifletiyor ağrıyı. bir aktara sorun derim ben.

İnşallah Allah sana tez zamanda bi evlat nasip eder.seni çok iyi anlıyorum bi buçuk senedir hiç çocuğum olsun demeyen ben de bu yola daha gireli 15 gün oldu.ya olmazsa demeye başladım bile.ama moralini yüksek tutman lazım.sen elinden geleni yap.soğan küründen zarar gelmez.ben 3 ay regl olamamıştım üniversite de.soğan suyu içtim bi hafta.sonra reglim düzene girdi.sadece ben değil böyle 2 arkadaşıma da faydası oldu

Amin canım Allah razı olsun isteyen herkese sana da nasip etsin inşallah gerçekten çok zor şu 6 ay da o kadar yoruldum ki, inşallah seni çok bekletmez bebisin hemen kucağına konsun :) hayırlı sağlıklı akıllı evlat nasip etsin canım

Şuan aynı süreci yaşıyoruz 9 aydır istiyoruz olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Lh hormonum Fshtan yüksek adetlerim düzensiz ama doktor pko teşhisi koymadı daha. Yarin rahim filmi çektireceğim. Bu ay soğan kürü yapıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum.

Aynı durumu yaşayan ne kadar hemciinsim var ya. Rabbim inşallah bizlere de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder. Benim de 14 ay oldu. bütün tetkikler falanlar filanlar yapıldı, hiçbir sorun da çıkmadı çok şükür. Sadece bekliyoruz işte.
Beni en çok yaralayan eltimin sözü olmuştu. Eşim de çok istiyor ama hep destek . Adet olduğumda da nasip değilmiş demekki diyor.
Ama çok istiyor bazen konuşuyoruz bebeğim olsa bütün ilçeye baklava dağıtırım diyor
Bunları duyunca hem seviniyorum hem de üzülüyorum. Nasip ama..

Allah senden de razi olsun canim
Iyi dileklerin icin tesekkurler amin
Esininde bisiyler yapmasi lazim herseyi kadinlardan bekliyorlar
Ben o kadar islem yaptirdim esim sadece sperm ornegi verecekti bugun yarin diye oyalamisti
Adacayini da tavsiye ederim yaprakli sekilde al her gun 1 kez kupada ic ama sicak suyu 3-5 yapragin ustune dok caydanlikta demleme
Iyi haberlerini bekliyoruz insallah

Merhaba ben de senin gibiydim sabah akşam aklımda olmayacakmi düşüncesi vardı ama şimdi hamileyim. Ben yumurtlama testi aldım 6ay denedim gününe denk getirdim olmadı. Burdan araştırdım süt buharina oturdum olmadı artık ne duysam yapıyordum. En son yine burdan yakı yöntemi ni okudum belime yakı yapistrdm ve o ay hamile kaldım. İnşaallah sizde mutlu haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…