- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden
pardon ama siz benim ilk yazıma gayet güzel cevap yazmıştınız. Yorumlardan sonra niye değiştiniz? Sorunumuz aynı değil birincisi. Hakkın yok üzülmeye demiyorum, ağlamana , sanki tüm yolları deneyip te hiçbir şansın kalmamış gibi hayattan kopmana gerek yok diyorum .Tamam arkadaşım ne yazsam ters anlayacaksın. Konuna artık yazmayacağım, inşallah ağlayacağın üzüleceğin süreçlerden geçmez hayırlı bir evlat sahibi olursun
Git aktara taze çekilmiş çörek otu saf bal tarçın al bunları karıştır 1 ay boyunca sabah akşam aç karna bir kaşık ye. Ve ayriyetten adetin 2. Günü her sabah 1 su bardagı suya 4 5 kuru inciri kes 10 dakka kaynat iç. Bunlar senin hormonlarını düzeltcek ve çok güzel yumurtaların olcak annem hastalarına bunu öneriyo ilaç işe yaramazsa ve o ay çok olumlu gelişiyomuş yumurtaları hormonları. Bide ovilasyon testiyle yumurta takibi yap eger eşinde sorun yoksa ve tüplerin açıksa büyük ihtimal olur ama bol dua etAnne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden
Öyle mi diyorsun? deneyim o zaman bi bakıyım canım, dua etmem mi her ezan da her gece yatarken her aklıma gelişimde ellerimi açıp dua ediyorum
canım seninle tam olarak aynı durumdayız.Sanki beni yazmışsınbende 6 aydır bekliyorum.2 ay önce pko olduğumuı öğrendim ama bu kistler kalıcıymış sanırım.bebek istediğim için dr um bana doğum kontrol hapı vermedi yanlız.Dr değiştirmekle iyi yapmışsın.Takip yapıcaz dedi.Bende her ay düzenli adet oluyorum ama yumurtam çatlamıyormuş.Geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı yumurta çatlamadı hoopp yeni bir kist oluştu.Her dr gittiğimde ümitleniyorum ama sonuç hep hüsran.her gidişimde yeni bir haber alıyorum.Bende çok sıkıldım ve gittikçe ümitsizleşiyorum.Takmıcam diyprum ama ne mümkün bir gün değil bir saat bile aklımdan çıkmıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.dua ediyorum bol bol Rabbim inşallah duysun sesimizi bizlerede yardım etsin inşallah
rabbm br an önce kucağnı doldursun inş cnm :)
canım bencede dene bende 4 gün oldu başlayalı.Tadı biraz iğrenç o yüzden sabahları içemiyorum sadece akşamları içiyorum çok met ediyorlar vesilemiz olur inşallah canım
Canım gerçekten aynı şeyleri yaşamışızbende yaklaşık 2 ay önce öğrendim dkhapını verdi gönderdi beni çok sinirim bozuldu başka doktora gideceğim arkadaşımın tavsiyesi ile çok memnun kalmış umarım bende kalırım beni de takip e alırlar inşallah tatlım bizde hayırlı evlat sahibi olacağımız günleri görürüz, akıldan çıkma olayını bende aşamıyorum bir çıkarabilsek bir boşvere bilsek belki olacak ama elimde değil ki
Bu süreci yasamis biriyim seni cok iyi anliyorum 3.5 senelik evliyiz ilk bastan 3 sene cocuk yapmayalim borclarimizi kapatir birikim yapariz diye dusunduk
Tabi doktora falan gitmedik kafamiza gore
Ben hep adet duzensizligi yasardim bekarligimdan beri(en fazla 40 gun)
2013 mayista pcos oldumu ogrendim
Doktor tedavisiz de hamile kalabilirsin
1 sene deneyin dedi
Ben bu sürecte ise basladim kilolu olmamama ragmen 5 kilo verdim
Artik ayda bir adet olmaya basladim
2014 subat ayinda da bir arkadasim vasitasiyla yeni bir doktora basladik
Rahim filmi,smear testi, yara da gordu doktor onu da yaktirdik o da gebelige engelmis mayis basina kadar bunlari hallettik
Tabi ben her konuda asiri olumsuz biri oldugumdan umutsuzluga coktan kapilmistim
Doktor yumurta takibi onermisti tam ona baslamayi dusunuyorduk
Eylulde tatile gittik benim adetim gecikmisti
Ama hic konduramiyordum
Adetim 8 gun gectiginde test yaptim negatif cikti
Tatil dönüsü yolda mide bulantisi yasadim onu da onensemedim tam 23 gun gectiginde artik israrlara dayanamayip test yaptik 1 dakika bile gecmeden kirmizi cizgiyi gordum bayramin 3.gunu ogrenmis olduk
Tam bayram ettik hicbir zaman umutsuzluga kapilmayin
cok onceden sogan kuru kullanmistim
Hamile kaldigim ay padisah macunu(esimle beraber)ve demleme adacayi kullandik
Tabi bunlar vesile Rabbim ol deyince olur herseyin bir vakti varmis gercekten
O kadar uzmustum kendimi
Insallah Rabbim tez zamanda tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin amin
Hadi ya Allah Alllah dur bende bakacağım ona akşam eve gideyim hayırlısıyla
aynen öyle canım akıldan çıkarmamızın imkanı yok ama iyi bir dr şart benimde dr umu çok met ettiler bakalım pzt tekrar gideceğim ikinci iğne olucak sanırım en azından tedavim yapılıyor sonuca adım adım yaklaşıyorum beklide diye teslli ediyorum kendimi.sabırlı olmamız lazım canım benim inşallah birgün bizde anne oluruz.
İnşallah Allah sana tez zamanda bi evlat nasip eder.seni çok iyi anlıyorum bi buçuk senedir hiç çocuğum olsun demeyen ben de bu yola daha gireli 15 gün oldu.ya olmazsa demeye başladım bile.ama moralini yüksek tutman lazım.sen elinden geleni yap.soğan küründen zarar gelmez.ben 3 ay regl olamamıştım üniversite de.soğan suyu içtim bi hafta.sonra reglim düzene girdi.sadece ben değil böyle 2 arkadaşıma da faydası oldu
Canım benim ya inan çok sevindimAllah ım kucağına alacağın günleri de göstermeyi nasip etsin bak inan bana şu yazdıklarından dolayı içime nasıl su serptin biliyor musun Allah senden razı olsun soğan kürünü bende deneyeceğim evime gideyim akşam hayırlısı ile detaylı bakacağım belki benim de vesilem olur ilk gittiğim doktoru düşünüyorum çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim alttan muayene etti pco dedi doğum kontrol hapı verdi insan bi bakar takip e alır test yapar hormonlarla ilgili yok bu gideceğim doktoran çok umutluyum kendi özel muayenesi 3 hafta sonraya randevu alabildim düşün beni takip edeceğini tahmin ediyorum bu padişah macunu dedin ya bende öyle bir eş var ki bilmediği hiç bir şeyin kokusuna bile bakmaz o yüzden keçi boynuzu pekmezi bu senin bahsettiğin macun filan hayatta ağzına sürmez biliyorum kocamı lafını bile etmedim ona Bakalım Allah büyük inşallah bana da nasip edecek inşallah hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?